The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Javed "rákja":
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igni-t neki és futkosás elõle. Úgy a 8-10. Igni csapástól megfekszik. Utánna rögtön nyomj be egy "fûzfa" (willow) löttyöt, ha jót akarsz, és nem árt egy "rõt bagoly" (red owl) sem.

Mivel nappali "szellemeknél" van a cucc, napközben kéne a tükröt keresgélni.

Ezt nem értem. Hardon nyomtam végig, de a mocsári toronyhoz eljutás nem volt problémás.
Itt nem fogod még kinyírni Azar Javed-et. Lesz még vele pár összeugrás és csak az 5. fejezetben lesz alkalmad lenyomni végleg

A végsõ összecsapás sorozat a legvégén igen, de korábban egyedül a zeug volt egy kicsit macerás. Illetve az idegesített kcsit, hogy az epliógusban voltak olyan szalaszok, amikor nem volt már gyógylöttöm és sehol se találtam tûzrakást egyes szakaszokon. Aztán megoldódott ez is...

Azt az Alvin gyereket mégiscak orbba kellett volna nyomni egy nagy szívlapáttal rögtön az elején...Amúgy én hagytam, hogy a Vadak ura elvigye a lelkét. Egyszer megpróbáltam leverni, de túl sok szellem támogatta...

Az outróból nagyon látszik, hogy lesz még folytatás...

A csatornában lév Sephiram a kukorixnál (Cocatrice) van/volt.

Hm, bár sajna a patch-el nem...

Kipróbáltam, nekem mûködik.

Én ablakban játszom, és netezgetem mellette 😄

BlackShadow
argh.. remélem a loading idõ rövidítéses patch nemsoká ittvan, emrt most tartok chapt3-ban és hát ez a kereskedõnegyed druva h mennyit tölt 😞 eléggé elcseszi a játékélményt

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bardocz
vááá egyszerüen nem tudok eljutni a öszedõlt toronyig a mocsárba nemhogy ott még küzdjek,90-es a mérgezettségi szintem ez menyi idõ alatt múéik el?
Valaki próbálta már a [url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_witcher.shtml#The Witcher v1.0 Fixed EXE]cracket[/url]?

Nem tudom, én nappal mentem és egy körben lacsaptam õket. Nem lehet hogy már véletlenül korábban leütötted? Vagy van ott tükördarab biztosan, jelöli a térkép?

Igen uccsó patch fent van.
bardocz
1.1-es patch fennt van?nekem egyszer volt olyan hogy amikor mentem volna kriptából temetõbe kilépett de azóta nem
Igne, tök mindegy, hogy mit választok mindig mikor belépnék a sewerbe kifagy.
bardocz
mindig ezt csinálja?
Chap 2 nél Vivaldi and Son banknál elszáll a game mikor a sewerbe akarok menni. Valakinke van valami ötlete hogyan lehet ezt áthidalni?
Akkor elvileg ott várnom kéne? más napszakban jön elõ a dög?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

vírusos a daemon tools ??

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Az másik küldetéshez tartozik ne foglalkozz vele. A tükördarabok minen esetben egy noonwraith-nél, vagy midday bride-nál vannak.

urak, amikor a chapter 4-be a tükröket kell gyûjtenem, akkor a 3. tükörnél, a ''druidlantern'' nél mit kell csinálnom?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

A renderelt outro minden esetben ugyanaz (mivel egy van belõle), da elötte van kis képes-elbeszélõs lezárás, az más a három befejezésben.

azért is kérdem, mert outro videóból csak egyet találtam a movies könyvtárban.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Nekem is ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy ez a 3különbözõ befejezésnél a befejezõ elbeszélés és video is különbözik mind3 esetben?;o

Lourker

nem bug, nekem is ezer nap volt mire találtam egy olyan idõpontot amikor ottvolt, akkoris épp futott el a málnástól😄 utánasprinteltem, és leszólítottam. a malom mellett van egy tábortûz menj oda, vigyél ezer kovakövet és próbálkozz.

valaki leírná -spoilerben persze- a játék elméletileg három befejezését?

A Fields pályán várod a romos malomtol nem messze ugye? Ahol a szellem van a domb tetején? Nekem este 6-7-8 fele futott be. (Mindig akkor amikor felmásztam a malom tetejére körülnézni, de az lehet hogy csak véletlen volt. 😊

BlackShadow
gondolom úgy, hogy
nem mész be a temetõbe, hogy megtaláld a hullát, hanem mindent úgy teszel amit mond 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sikerült megoldanom a problémát a daemon mondta be az unalmast. az IDE meghajtoval bénázott. mostmár mükszik...
Hali!
Kellene egy kis segítséég.... a 4. fejezetben járok és annál a küldinél amikor alinának el kellene énekelni egy balladát Dandelionnak. Ki van írva h a "raspberry" bokroknál találkozzak vele. hát..végigálltam ott egy egész napot de csak nem akart jönni, benéztem a kocsmába is de ottsemvolt. Most mit kellene csinálni? Ez egy bug vagy én vagyok nooob?😄
madtolyy
Nekem is ez a bajom. Egyszer elindult de azóta mindig bedobja ezt a hibaüzenetet. Hiába installálom újra. Megpróbáltam a gamecopyworld-ön lévõ image-t is de azzal sem jó.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

répa a lelke(elvileg)

bardocz
ezt nem értem én tudom hogy õ a hamisítvány,megyek is majd kinyiffantani,de hogy nem tudom lebuktatni?
Tudtommal ugyanaz, csak jobban meglepõdsz 😊

BlackShadow
kérdés:
én lebuktattam javed-et mikor megölte az igazi raymond-ot s felvette az alakját.. ha bedõlök neki, akkor mi történik ?😄
csak érdekel 😊

bardocz
megvolt shaninál a buli,shani is megvolt,a nagyi italától kiestem az ablakon vagy nem tudom mi de kinnt a földrõl keltem fel😄.el kellett mennem meditálni hogy nagyi beengedjen,siegfrid szépet énekelt,meg minden😄
Leszedtem tennap a gamet ez mind szép és jo de nem tom elinditani.
Mindent ugy csináltam ahogy a FAQ levan irva. Megpatcheltem felraktam a demont ugy aho kell átiratam minden 16ra (a futtatásba is és a data mapba a 3at is). Már vagy 5x átnéztem de mindent megcsináltam. Elinditom bejön a kis autorunos ablak ami már magyar ott rányomok ho induljon aztán azt irja ho eredeti lemezt tegyem be. Már elolvastam mindent de tanácstalan vagyok.
Megköszönném ha valaki segitene.
Az a hír járja, hogy leszen extra fejezet, vagy ilyesmi hamarosan ingyen az alapjátékhoz. Már elvileg csak 3-at kell alduni, aztán lehet megvenni magyarul. 😊

Javed rákját hogy lehet megölni az ötödik fejezetben?

Én is órákig kerestem.16:00kor találtam meg az õrhelye és a temetõ közti templom elött.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nálam SP1 nél "(APILOADER) - Entrypoint '(itt hat darab kocka)' in '(megint 6 darab kocka) not found." ezt írja ki :<
a hang alatt azt értette,hogy a beszéd ne hiányozzon,ahogy tenné átnevezés nélkül😊
CS@
Nálam SP1el hibátlan a játék.

nincs....tehát csak SP2 vel indul? milyen ez má....<sigh>
egyszer volt SP2 a gépemen (jó régi bevallom) de akkor az USB nem mûködött miközbe SP1 igen...ezért is hagytam azt rajta...most ha megint felrakom az SP2 õt akkor megint vlsz az lesz a hiba.....ha az lesz kérdés hogy indítom az usbt hogy mûködjön? alaplap telepítõjén USB 2.0 mappában ha rámék a setupra akkor azt írja ki hogy sp1hez jó az csak.

köszi elõre a válaszokat!
Ott a faq linkje fent a kép alatt, ott le van írva. A hanghoz nem sok köze van, az marad angol.
A rend kapuja elött nincs az volt az elsö hely amit megnéztem ,mert azelött mindig ott volt.De most sehol ,még a csatornában is kerestem XD.
Mert utoljára amikor találkoztam vele akkor ott volt(Bank rablás quest) és akkor aztmondta hogy "Tudod hol találsz"?😄
nincs még magyar szinron...

Sziasztok
Tudom , hogy menjek a francba , de hogy kell pontosan bekapcsolni a magyar feliratot , hogy legyen hang is . Pls irja le már valaki tudom , hogy 100 x le volt irva , de most nem talaom amikor lenne végre idõm vele gamelni.
thx elõre is

bardocz
nincs a helyén,az õrház kapuja elõtt?😮
Hy all!
Van egy kis problémám sehol sem találom Sigfriedet.
Szövetségeseket kéne keresnem a Szalamandra elleni harcban de sehol sem találtam + Yaevin sincs meg.
bardocz
akkor shani bulija után nekiesek,csak jussak el addig...remélem nem kell mind a 10 szefíra hozzá hanem csak a toronynál kell megölni