The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végsõ összecsapás sorozat a legvégén igen, de korábban egyedül a zeug volt egy kicsit macerás. Illetve az idegesített kcsit, hogy az epliógusban voltak olyan szalaszok, amikor nem volt már gyógylöttöm és sehol se találtam tûzrakást egyes szakaszokon. Aztán megoldódott ez is...
Az outróból nagyon látszik, hogy lesz még folytatás...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Lourker
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kellene egy kis segítséég.... a 4. fejezetben járok és annál a küldinél amikor alinának el kellene énekelni egy balladát Dandelionnak. Ki van írva h a "raspberry" bokroknál találkozzak vele. hát..végigálltam ott egy egész napot de csak nem akart jönni, benéztem a kocsmába is de ottsemvolt. Most mit kellene csinálni? Ez egy bug vagy én vagyok nooob?😄
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
csak érdekel 😊
Mindent ugy csináltam ahogy a FAQ levan irva. Megpatcheltem felraktam a demont ugy aho kell átiratam minden 16ra (a futtatásba is és a data mapba a 3at is). Már vagy 5x átnéztem de mindent megcsináltam. Elinditom bejön a kis autorunos ablak ami már magyar ott rányomok ho induljon aztán azt irja ho eredeti lemezt tegyem be. Már elolvastam mindent de tanácstalan vagyok.
Megköszönném ha valaki segitene.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
egyszer volt SP2 a gépemen (jó régi bevallom) de akkor az USB nem mûködött miközbe SP1 igen...ezért is hagytam azt rajta...most ha megint felrakom az SP2 õt akkor megint vlsz az lesz a hiba.....ha az lesz kérdés hogy indítom az usbt hogy mûködjön? alaplap telepítõjén USB 2.0 mappában ha rámék a setupra akkor azt írja ki hogy sp1hez jó az csak.
köszi elõre a válaszokat!
Mert utoljára amikor találkoztam vele akkor ott volt(Bank rablás quest) és akkor aztmondta hogy "Tudod hol találsz"?😄
Tudom , hogy menjek a francba , de hogy kell pontosan bekapcsolni a magyar feliratot , hogy legyen hang is . Pls irja le már valaki tudom , hogy 100 x le volt irva , de most nem talaom amikor lenne végre idõm vele gamelni.
thx elõre is
Van egy kis problémám sehol sem találom Sigfriedet.
Szövetségeseket kéne keresnem a Szalamandra elleni harcban de sehol sem találtam + Yaevin sincs meg.