The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon.

Why so serious?

bardocz
valaki mondja meg javed milyen erõs ellenfél?😊
Javed rákját az ötödik fejezetben hogy lehet megölni? sikerült vagy 10 ignit ráküldenem, és mégcsak észre se vett, aztán egyszer tök közelrõl is csináltam, akkor elkezdett támadni, és semmi esélyem nem volt. még az életerejét se jelzi ki...

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Persze ez szubjektív de szerintem Silent Hill, Mortal Kombat, illetve a Resident Evil filmek /igaz ez utóbbiaknak a játékhoz semmi köze/.

Why so serious?

menj a tó úrnõjéhez, öld meg a szörnyet ott a templomnál, és máris nem lesz gond a tehénnel. nekem is ez volt.

Hát nekem a Resident Trilógia bejött.De igazad van egyébként,mindíg így van ez,a nyamvadt játékos várja,várja,aztán zokog.Amúgy ha a POP:Sand of Time-t 2 évig csinálják,(legalábbis annyi van még hátra belõle)akkor lincselés lesz,ha nem lesz jó.Most pedig kipróbálom a Bioshockot,mert a The witchert végigtoltam,és most pihentetem,aztán majd Hardon nekiesek😊

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

BlackShadow
mondj egy játékadaptációt amibõl jó film lett 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

fogggalmam sincs,én adtam neki szölõt,berbergyümölcsöt,epret,anyámkínját b**** rá.Mondtam is neki: -milllen tehén vagy te vazzzze?Aztán megoldottam másképpen a dolgot.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

A lengyel filmet én se nézném,viszont a könyvet nagyon várom magyarul.No meg remélem az amcsik csinálnak belõle filmet hamar-hamar....De ha arra is annyit kell várni mint a POP-filmre,akkor jó ha hibernáltatom magam 10-20 évre😊És nem tudom elégszer elmondani: the Witcher 2-õõõõõõõõõõõt.MOST!Akarom...😊

Ez a sorozat...
Egyébként a youtube-os filmelõzetes alapján a filmet véletlenül se nézném meg. 😊 Kb. Xénia láz szintûnek tûntek a színészi "teljesítmények".

én legalûbb nem vagyok meleg😊

macleody
SP2 fent van?
Üdv,
következõ lenne a problémám, kb mindent úgy csináltam ahogy FAQban fentebb le van írva mégsem indul el a game. Köv hibát dobja ki indításkor amivel igazából nagyon semmit nem tok kezdeni...hátha ti tudtok segíteni : "(APILOADER) - Entrypoint '(itt hat darab kocka)' in '(megint 6 darab kocka) not found."

vlm ötlet? Elõre is köszi.
U.I.:witcher sima xpn elindítani lehetetlen?

hali
a tehénnek milyen gyümölcsöt vagy bogyót kell adni?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Te sem dicsekedhetsz a szókincseddel<#wilting>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

kell egy kis változás😊
köszönöm😊

huhú, feélretetettem egy the witcher példányt a boltosnál, szóval ha minden igaz, szerdán már a markomban tarthatom! 😄 még 4 nap...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

bardocz
hm,de megkomolyodtál fél évvel ezelõtthöz képest 😉
bardocz
na meglett a tüzes jel is,shani meg már nem csak az álmáról beszél velem nemsokára buli😄
a csatornában hol találom az egyik követ ami kell a toronyhoz?bejártam az egészet,lementem a kriptába,kiirtottam a bandát,de nem találom igaz találtam gyémánt gyûrût nyakláncot és gyémántot is tehát megérte😄
amúgy javed vagy ki nehéz ellenfél?a mocsár eléggé nehéz magában de õ menyire?megbeszéltem vele hogy ott találkozzunk,csak nem tudom milyen szinten induljak,mert nem tudom milyen erõs lehet...meg a mocsárban a druidákat nehéz megközelíteni?
buzi vagy? mi ez a köcce? azonnal töröld ki a szótáradból,ne legyél már ilyen búzáj trendáj faszkalap!

kössz, már én is túltettem magam a kérdésen. ötödik fejezet, ó-vizimában vagyok, Rayla-t elfogták, és a jobb szárnyról kéne támadni. de nem tudok odajutni ahhoz a csapat mókushoz. nincs valakinek tippje, honnan lehet megközelíteni õket? az égõ romok közt várnak, mindenhonnan el vannak torlaszolva..

Valamelyik tehén fan mesélte, hogy a répát szereti nagyon. Nekem nem volt vele dolgom, másképp oldottam meg a kérdést...

Valóban nem. Állapot, amit el "kell" érni. Idõnként kellemetlen állapot, de mint anno egy tanárom mondta: én már voltam annyi, amennyi te nem biztos, hogy leszel ;-))

wedge31
Szivesen segitenék de nekem ezért van a vista külön vinyon jó messzire a xp-töl nehogy érintés utján átadjon valamit <#buck>
Vistára csak dx10 szerü játékokat teszek ez az xp-én van és ott nincs semmi gond.
Tudom ez nem vigasztal csak azért írtam mert ugy látszik nem tolonganak a vista tulajok a helpel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

spidey91
csökkentettm od vagy ?? most akkor mi a faszt csináljak????????

Gépem ati X1900 4200

spidey91
törölném lea deaemont és erre kis ablak hogy SCSI drive is locked... na anyád!

Gépem ati X1900 4200

bardocz
hidd el hogy megéri😊ez bármit megér😊
spidey91
de aza naj hogy ha felrakom ujra és elinditom akkor alapbol csinál egy SCSI driveot ezt kéne valahogy megakaddájozni....
mert ha felrakná, ujra elindtim

Gépem ati X1900 4200

spidey91
áh annyit nemér

Gépem ati X1900 4200

bardocz
próbáld meg,és ha van másik képfájlos program a gépeden pl alkohol120% töröld le hátha,igaz nekem iso hunterrel megy szépen
bardocz
nah,a törp kovács szóbaáll velem😊
hol van meteorit darab még kéken és vörösön kívü?most van 2 kék és 1 vörös de gondoltam jobb lenne 3 különbözõbõl csinálni,vagy hogy lesz jobb egy kard?kéne egy új acélkard a rózsa rendi kard helyett,és nem tudom mi lenne igazán jó😊
spidey91
esetlga ha ujra felrakom a dtoolst?

Gépem ati X1900 4200

spidey91
akkor valaki SEGITSEN PLEASE!!!!!!!!!

Gépem ati X1900 4200

Akkor nemtom.Nekem XP van,azon nem volt semmi gondja.Tán egy vistás kolléga kisegít,mi fájhat neki....Biztos van rá megoldás,mert asszem,páran nyomják Vistán.

spidey91
jah

Gépem ati X1900 4200

Vistád van?

spidey91
nincs

Gépem ati X1900 4200

spidey91

Gépem ati X1900 4200

Kép van benne?

spidey91
nemtom kitörölni a SCSI meghajtot azt irja zárkaj be minen alkalmazást ami használja.. mit zárjak be???

Gépem ati X1900 4200

Igen,töröld ki az elözõ SCSI meghajtód.Nekem is az volt elõtte,kitöröltem és ezzel is tökéletesen megy mindegyik kép-olvasása.Az,hogy miért nem lehet mindkettõ,nemtom.Lehet,hogy csak ennél a játéknál számít.Végülis az eredeti indítófájlal megy.Amúgy szerintem maga ez a DTools nem problémázna,ha több meghajtót csinálsz vele.

spidey91
unable to craet hiba mé??

Gépem ati X1900 4200

spidey91
msot nyomtam arrra hogy creati ide virutal drive de csak ttölt és tölt meddig?

Gépem ati X1900 4200

bardocz
2 percenként beírod innen valaki el fog küldeni szaparodni,miért zavar hogy van egy másik is?és igen ide drival megy a játék,és néha van hogy újra be kell rakni

amúgy most nekem játék kriptából kifele fogta magát és kilépett😮
még szerencse hogy csináltam elõtte egy mentést,hát nem semmi ami a kriptában volt😊
spidey91
HELP! nemértek valamit:
az eddig okés hogy hozzak létre eghy IDE virutal drivot de NEKEM MÁR VAN EGY SCSI virtual driveom azzal mit tegyek? remove virtual drive? e akkor már soha nem is kell? vagy a kettö között mia külömbség?? miért nem lehet az SCSI? a IDE is jo más játékokhoz ? végülis mire jo az? IDE virtual drive mivel jobb mér nem lehet mindekttö:??

Gépem ati X1900 4200

spidey91
egy kérdés:
Most töltö ma clone verzsönt és azt szeretném kérdezni hogy a faqban az van hogy létre kell egy ilyen ide virtual driveot hozni. ez eddig ok de nekem már van egy virtual drivom(SCSI) azal mit kezdejk?? töröljem ki? remove virtual drive? és akkoraez a ide virutal drive végülis potoolja ? vagy utána már kettö is lehet vagy ez a SCSi drive má nem is kell?

Gépem ati X1900 4200

én csak az ignit használom, a negyedik fejezetig tökéletesen elég is volt, de szerintem nem is lesz szükség a többire.

macleody
Hát, megpróbálok visszaemlékezni de most így hirtelen nem jut eszembe.
bardocz
hol tanultad õket?meg hogyan?nekem csak az van ami legelején de az édeskevés néha,csak a szerencsétleneket tudom vele könyebben kiírtani
macleody
Én nemrég jutottam át a kereskedõ negyedbe de 5 jelem van.