The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Why so serious?
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Egyébként a youtube-os filmelõzetes alapján a filmet véletlenül se nézném meg. 😊 Kb. Xénia láz szintûnek tûntek a színészi "teljesítmények".
következõ lenne a problémám, kb mindent úgy csináltam ahogy FAQban fentebb le van írva mégsem indul el a game. Köv hibát dobja ki indításkor amivel igazából nagyon semmit nem tok kezdeni...hátha ti tudtok segíteni : "(APILOADER) - Entrypoint '(itt hat darab kocka)' in '(megint 6 darab kocka) not found."
vlm ötlet? Elõre is köszi.
U.I.:witcher sima xpn elindítani lehetetlen?
a tehénnek milyen gyümölcsöt vagy bogyót kell adni?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
★ 汤姆 李
köszönöm😊
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
a csatornában hol találom az egyik követ ami kell a toronyhoz?bejártam az egészet,lementem a kriptába,kiirtottam a bandát,de nem találom igaz találtam gyémánt gyûrût nyakláncot és gyémántot is tehát megérte😄
amúgy javed vagy ki nehéz ellenfél?a mocsár eléggé nehéz magában de õ menyire?megbeszéltem vele hogy ott találkozzunk,csak nem tudom milyen szinten induljak,mert nem tudom milyen erõs lehet...meg a mocsárban a druidákat nehéz megközelíteni?
Vistára csak dx10 szerü játékokat teszek ez az xp-én van és ott nincs semmi gond.
Tudom ez nem vigasztal csak azért írtam mert ugy látszik nem tolonganak a vista tulajok a helpel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gépem ati X1900 4200
mert ha felrakná, ujra elindtim
Gépem ati X1900 4200
hol van meteorit darab még kéken és vörösön kívü?most van 2 kék és 1 vörös de gondoltam jobb lenne 3 különbözõbõl csinálni,vagy hogy lesz jobb egy kard?kéne egy új acélkard a rózsa rendi kard helyett,és nem tudom mi lenne igazán jó😊
Gépem ati X1900 4200
Gépem ati X1900 4200
amúgy most nekem játék kriptából kifele fogta magát és kilépett😮
még szerencse hogy csináltam elõtte egy mentést,hát nem semmi ami a kriptában volt😊
az eddig okés hogy hozzak létre eghy IDE virutal drivot de NEKEM MÁR VAN EGY SCSI virtual driveom azzal mit tegyek? remove virtual drive? e akkor már soha nem is kell? vagy a kettö között mia külömbség?? miért nem lehet az SCSI? a IDE is jo más játékokhoz ? végülis mire jo az? IDE virtual drive mivel jobb mér nem lehet mindekttö:??
Gépem ati X1900 4200
Most töltö ma clone verzsönt és azt szeretném kérdezni hogy a faqban az van hogy létre kell egy ilyen ide virtual driveot hozni. ez eddig ok de nekem már van egy virtual drivom(SCSI) azal mit kezdejk?? töröljem ki? remove virtual drive? és akkoraez a ide virutal drive végülis potoolja ? vagy utána már kettö is lehet vagy ez a SCSi drive má nem is kell?
Gépem ati X1900 4200