The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is az a problémám, mint pzs-nek (3387)- a játék úgy néz ki fut tökéletesen, megy a magyar felirat, viszont az angol párbeszédhangok némák- egy szó se hallatszik.
Átnéztem 15 oldalt, de nem találtam megoldást.
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene!
A hivatalos játékidõ 40óra, de ha mindent megcsinálsz 70-80óra sztem van.
Lourker
Olvatam hogy a játéktér elég kötött de remélem hogy ez csak az elején. Igaz ez?
Aki végigjátszotta már, letudná nekem írni hogy mégis milyen hosszú a játék? Szépen haladva mellékküldiket megcsinálva
teljesen feleslegesen,aard embereket meg kisebb szörnyeket leölte,leginkább csoportos harcmodort kell használnom
tényleg pontokat gondolom nem lehet újraosztani
★ 汤姆 李
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Az egyéb löttyöket (löttykombókat) is gondosan meg kell válogatni, sõt a legyártásuknál is gyakran ki kell cserélni a gép által berakott összetevõket olyanokra, amiknek kedvezõ mellékhatása is van, hogy ne haljon bele a létyómérgezésbe Geralt...
Lourker
Lourker
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én "olvasatomban" a nagymester Alvin, aki a múltba menekül, ott felnõ, felépíti a Rendet és megpróbálja a gyerekként tapasztaltaknak elejét venni. Mivel nem olvas sem Asimovot, sem Bradbury-t, nem tudja, hogy ez nem mûködik, mert ha mûködne, õ nem lenne ott, ahol, így az egész nem jöhetne létre. Amikor gyerek és körülöttünk szaladgál, még mit sem tud arról, hogy ezt az egészet õ maga idézi elõ a saját jövõjében.
A beszélgetések közben csak az derül ki róla, hogy hol lovag, hol witcher szeretne lenni, de nagyon fél az elfektõl, meg a próféciától...
Lourker
Lourker
Lourker
Lourker
A vivernek se nagyon szerették a tüzet és hardon lenyomni egy Moa-t két királyvivern kiséretében, kevés a kard...
Tegnap próbáltam ki,nekem olyan Kotor/WOW keveréknek tûnik,egészen jó.Nekem volt rajta gyári magyar nyelv is.Különleges hangulata van az tuti.
fijam,ne gondolkodj,adj neki(dáng!)aztán majd eldõl😊
Gondolj vissza, mirõl beszélgettél vele, mikor itt-ott találkoztatok...
Lourker
Lourker