The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Azt hittem te is két op rendszert használsz én a dx10-eseket teszem a vistára a többit meg xp-re.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Dante73
Köszi, de elégedett vagyok Vistával. Legtöbb dolog stabilabb alatta. Egyébként a hivatalos magyar oldalon is írják, a pecsnél, hogy ez a hiba létezik, nagyjából irtották, de nem tökéletes.
Azért kérdeztem a trükköt, mert volt olyan játék, ami (nem nálam, másnál) ugyanezt csinálta, És ott egy fájl törlésével megoldható a dolog. Azthiszem, egyébként a TDU az. Két hetente letörölsz egy fájlt, és megszünik a fagyás. (érdekes...) Ráadásul alapból, ez is atari termék, mint az...
Szóval, reméltem, van egyéb okosság is, mint a müködõ rendszerem borítása....;-)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

wedge31
A legjobb tanács hogy tedd fel xp-re nekem azzal még egy kifagyásom se volt meg ugyse dx10-es a játék nem kell neki vista.

Dante73
Sziasztok!
Nos, megjött nekem is, igaz, mondtam déltõl lehet jönni, 1/2 11 kor itt volt a futár..
Nos; Csomagolás jeles, Kellemes, megfelelõen igényes. A könyv szines, a térkép is, van egy plusz lemez a zenékkel, papirtok, szóval, ajándék kulcstartó, házhozszálitással együt 9 pénzért nem rossz!
A szinkron, ha nem is tökéletes, (szavak eleje idõnként "elharapódik") de a célnak tökéletesen megfelel! Aki sokat tolta englisül, annak biztos furcsa, lehet egy-két félreforditás is van, de abszolúte az élvezhetõ kategóriában van.
A játék lenyûgözött, a beszólások, karakterek, nem tudok jobb szót - életszerüek.
Viszont vannak idegesitõ dolgok is. Eddig hatszor kelett elinditanom a játékot, pedig 2x álitottam le, 4x egyszerüen kifagyott mentés közben. Ami azért volt jó, mert ráment az elözõre, és ha kifagy, az a mentés megzünik, ennek köszönhetõen, a kocsmároscsaj, már nem hiszem, hogy kártyára kerül... Mind1, 1-2x még úgyis végigtolom...
Viszont, kellene egy kis tanács, ugyanis 3 órája szenvedek;
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott vagyok, hogy "ítélkeznem" kell. Az a meggyõzõdésem, hogy Abigail pont annyira bûnös, mint a többiek, így az égetés elmarad. DE! Utána jön, hogy bestiát kell gyilkolni. Nekiugrottam párszor, kitartás, egészség maxon, mégis leszed 2 perc alatt, aztán visszatöltés, megint itélkezés, Abigail él, (tudom, ha hagynám, jönnének a parasztok is, és könyebb lenne, de én jellem vagyok;-)) persze, elnyomom a szövegeket, de mire visszaérek, pont kiesem a ritmusból, és megint legyaknak. Általában azért, mert Gerart egyszercsak megáll, és liheg.... közben szétszedik, Gondolom állóképességet kellene növelnem, vagy valami, de azt hogyan is kell? 3 órája szenvedek vele, közben 2x ki is fagyott, szóval, akadnak hibák, még... Egy jó tippnek, vagy technikának, örülnék!

Másik gondom, a fagyogatás, mi nt írtam is. Pecs fent, Visztához a legujabb frissitések is, mégis. Erre esetleg egy trükk?
Bocsi a hosszért!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Szerintem eleve az angolból fordították, legalábbis a részletek alapján néhol erõs a tükörfordítás jellege.
Az már kiderült, hogy vágott-e, vagy nem?

Nálunk a CD Projekt adta ki, szóval nagy titok nincsen itt 😊
Én a G2-ben használtam, de nem lett tõle eszetlen kattintgatás. Igazság szerint még a G3-ban sem eszetlenül a legszerencsésebb vívni.
nos belenéztem én is a szinkronos verzióba...érdekes észrevétel az ATARI logó hiánya és a kék CDPROJEKT valamint a BIOWARE logo jelenléte...viszont azt hiszem megerõsíteném ama jelenséget,hogy ennek a felirata nem ugyanaz az angolban elõhozott felirattal..legalábbis a bevezetõ filmben bõvebb volt,különösen egy mondatnál tûnt fel..és láttam már az introt vagy tucatszor..úgyhogy lehet nemcsak bõvebb,de lektorált is lehet😊)
Én is mindig emiatt dühöngök. Mondjuk én eredeti leemzt backup készítése után elvbõl nem is használok. Néha gondolkodom rajta, hogy elvi alapon bojkottáljam õket, de a vásárlók szívatását valahogy tényleg be kellene tiltatni. Ahelyett, hogy a vásárlónak biztosítanák a legnagyobb kényelmet... (Most is sokat ér az egész, régen van már warez, én meg még a CE-mre várhatok. Mondjuk ráérek, csak nem értem, mi haszna volt ebbõl a kiadóknak.)
rotator
Kezdjük ott, hogy az elsõ 2 Gothicban még érintõlegesen sem használtam az egeret. 😊))

"nem értem, mit rinyálnak sokan a harcrendszerrel, egybõl megszoktam, és sokkal jobb és eredetibb, mint a gothic vagy az oblivion béna nyomkodd minél többször az egeret-stílusa"

Maradjunk annyira, hogy a Gothic harcrendszerét (én az elsõ két részre gondolok, a harmadiké valóban egy rakás...) a jelek szerint nem ismered elég jól. Nincs ezzel gond, lehet kritizálni, de akkor a jelen játékot érintõ kritikát ne állítsuk be élbõl inkompetensnek! Nem tetszhet mindenkinek ezé sem.
Utoljára kérek segítséget. Ill lehet másnak is lesz ilyen gondja. A játék elindulásáig nincs gond semmivel (szinkron, kép, hang minden ok), de az 1. harc után bejön a video aztán olyan mintha beragadt volna. Zene van, a karakterek lóbálják a karjukat de semmi és semmilyen gombnyomásra nem reagál. Csak a reset a megoldás. (rendesen fennvan már az 1.1, 1.1a patch is). Nagyon szeretnék vele játszani, remélem kapok segítséget. KÖSZI!
bardocz
ha igaz remélem minnél hamarabb,eléggé öregecske a gépem😄
Ioles
Sziasztok!

Na nekem is megjött tegnap a játék, de csak ma volt idõb felrakni. Na szal nálam 10/10. Egyszerûen magával ragadó az egész játék, hangulat, zene, grafika, szinkron, nekem a harc és az irányítás is teljesen tökéletes. Egy dolog nem tetszik benne, ez pedig a sok töltés, de úgyolvastam erre is jön majd patch...

bardocz
akkor ez nappal fog történni,hm,nem mászkálok sokat a kereskedõnegyedben mert szaggat,de akkor el fogom kezdeni
wedge31
Igen chapter 3-ban ,az utcán hozád szalad egy gyerek és gyakorlatilag onnan indul a küldi.

uv
ha még nem adtad fel, akkor ne az inputot válaszd, hanem az outputot. (nálam legalább is lehet)akkor elvileg azt rögzíted amit hallasz. tehát ha a hangfaladon nem torz akkor a felvétel sem lesz az. a játékon belül meg vedd vissza kicsit a hangerõket, akkor biztos nem lesz torz.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

bardocz
ha megy a játék scsi-ben akkor nincsen semmi,de van akinek csak ide-ben megy
bardocz
azt ugye chapter 3-ban?nem hiszem el milyen szemetek az emberek ebben a játékban😄
remélem mé holnap megkapom,amúgy ki adja?jah és a kereskedõnegyedbe vivaldi bankjába rezgett a medálom,de nem tudom miért,lehet ez lesz majd az mert pont akkor történik a bankrablás este amikor bemegyek,mint ahogy raymondot is pont akkor támadták,és shani is véletlenül pont ott sétált?😄
Egy olyan kérdésem lenne,h magyar szinkron van-e a játékhoz külön vagy eleve magyarúl kéne leszednem?Átállítottam,h magyar felírat legyen át írtam 3-asról mindent 16-ra így van magyar felírat,de némák a videók senki nem beszél csak a felírat megy... Vki tud nekem segíteni!?Még lenne egy olyan kérdésem,h az scsi és az ide virtuális meghajtók között mi a külömbség(Deamon Tools).?Tehát érdemessebb a játékokat ide meghajtóban feltelepíteni vagy valami más a jelentõsége a két tipusnak?Elõre is köszönöm nektek!
wedge31
Passz ,nem tudom ilyenkor mi van én elöször mokus oldalon most meg lovag oldalon játszok.
Valszeg elöbb-utobb megkapod a bankrablásos küldit és az sokat számit.

bardocz
elmentem a tündéhez a mocsárban,megcsuináltam neki a küldestését és még így sem segít õ sem mellesleg van egy kveszt:A király emberei:sosem kerülök a szalamandrákhoz,az uralkodók dolgaiba nem üthetem az rrom vagy valami ilyesmi a szöveg annál,kezdhetem elõrõl a játékot?
uv
cemenda

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

3P
Hát lehet az lesz.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

GCW-n van egy mini-image, ami a magyarhoz is jó, így nem kell crackelni.
wedge31
Használj mini imagét.

3P
Háát nekme csak 1 félelmem van. 😞 😞
Folyamatosan cseszteti a játék a lemezem. Ez a sok tetû védelm, csak azok életét nehezíti, aki eredetiben veszik meg. Sajna nem ez lenne az elsõ játékom, ami e miatt tönkre menne. Valamit ki kell találnom mielõtt elszáll a lemez 😞.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

AntiHero
😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bélanéni
Rendes vagy de azt hagyjuk, nem azért vettem meg 😊
Majd várok az új patch-re, állítólag abban már ki lehet majd kapcsolni.
Úgyis nyugdíjas-tempóban haladok.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

AntiHero
naja ha kell a crack oda adhatom. Én majd ma késõbb próbálom ki mit lehet kihozni az ini átírogatásával.

AntiHero
"nem értem, mit rinyálnak sokan"

Mert azok olyan emberek akik nem értékelik a jót. Nekik készûlt a Crysis, Gears of wars meg a többi....

bélanéni
Nekem is iszonyatosan tetszik a game. Nem akarok senkit rábeszélni, de ennél jobb RPG-t az elmúlt 3 évben nem láttam.
Az az INI szerintem csak a Crackelt exe-vel mûködik, mert ilyen INI nincs is az eredeti könyvtárban, gondolom az krekkelt EXE-t úgy buherálták meg, hogy ebben az INI-ben lévõ beállítások hatással legyenek a game-ra. De egy próbát megér

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nos,végre megvettem a játékot, hát mit is mondjak... magával ragadó... nem értem, mit rinyálnak sokan a harcrendszerrel, egybõl megszoktam, és sokkal jobb és eredetibb, mint a gothic vagy az oblivion béna nyomkodd minél többször az egeret-stílusa

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

AntiHero
Aztán ha valaki kikisérletezi hogy a leggyorsabb a játék az rakja fell ide az inijét😊

AntiHero
Itt van.

-player.ini-
You can edit this file to change the behavior of the game.
Most interesting section is "Disable AutoSave" 😊
Set this to 1 to disable autosave feature.

"Tudod szerkeszteni ezt a fájlt hogy változtasd meg a játék viselkedését.
A legérdekesebb szekció Disable AutoSave😊
Állítsd be ezt 1-re hogy autosave jellemzõt béníts meg. " by webforditas.hu^^

Install Notes:
--------------
1 Apply official patch 1.1 or 1.1a.
2. Copy witcher.exe (and player.ini if you want to modify game settings) to gamedir/system.

bélanéni
átküldenéd emailben?

AntiHero
Nekem a crack mellé raktak egy init. azt kell bemásolni a játék könyvtárába. Aztán hogy ez mûködik avgy sem nem tudom, mert most póker. MAjd késõbb beszámolok róla.

bélanéni
Tuti tipp az irányításra. Ha így irányítod, gyakorlatilag tökéletes!

- állítsd 2-esre a kamera érzékenységét
- így F3 nézetben megfelelõ a kamera gyorsasága. nem gyors, nem lassú
- F2 nézetben nyomd a középsõ (görgõs) gombot a kamera irányításához, WASD-vel mozogj
- F1 ugyanaz mint F2

Szerintem így tökéletes, semmi zavaró dolog nincs.

F3-at akkor használd, ha csak mászkálsz, így a legszebb a táj. F2-t ha zárt helyen mászkálsz + harcolsz. F1-et ha csak harcolsz.

Szinkron: nálam 5/5, ennél rosszabbra számítottam. Leo hangja kicsit érdekes, de nekem az is bejön.

Hogy lehet kikapcsolni a mentést, melyik INI-ben kell mit állítani?

bardocz
oké megnézem😊
wedge31
Ha nem tudod meggyözni akkor probáld a vivaldi házban lebzselö mokus vezért ha a lovagok nem kedvelnek akkor ö valszeg imádni fog.

bardocz
jah és sociatelek meg pláne nem fognak nekem segíteni,a mocsárban segítettem siegfridnek aki faszán hálála meg ahogy elnézem...
bardocz
az hol volt?igazából én minden ellenfele elején öltem,ha a parton volt chapter 1-ben nem hiszem,de nem emlékszek semmilyen bankrablásra:S pedig valaki segítsége kéne a salamandra ellen,mert nem tudok továbbjutni😞
AntiHero
kikell kapcsolni hogy ne mentsen. Én beleturkáltam az inibe és sokkal jobb így.

wedge31
Ha a bankrablásnál a mokusoknak segitetél sehogy.

barret
Egyre hosszabbak lesznek a mentesek...
Nezd meg,20 mega feletti file-okat ment el 😄
Elejen meg csak par megas menteseket csinal.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Egyik skilledet kell tuningolni bronz pontokkal asszem int.Akkor kapod meg a herbalize kepesseget.

Bérbe vehet? reklámfelület...

bardocz
valaki mondja meg siegfridet hogyan tudom rávenni arra,hogy segítsen a szalamandra ellen?nem bízik bennem és nem tudom mit csináljak
Lobsterman
Az a csúnya, hogy a Crysis jobban fut a gépemen mint a Witcher. Kár... pedig ez sokkal jobb játék, de nem vagyok képes rávenni magam hogy chapter 3-ban tovább toljam, mert tudom hogy kb 2* annyi idõt töltenék el a loading képernyõt bámulva és a swappolást várva mint magával a játékkal. Pedig eddig olyan jól ment :S

wedge31
Csak azokat a növényeket tudod begyüjteni aminek már neve is van ha csak azt látod hogy ismeretlen növény akkor még nem olvastál róla igy leszedni se tudod.