The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezt magyarázom elolvastam de semmi 😞

Next PC upgrade: 2022

AntiHero
Nálam a stereo mix van mert az van bebipálva felvételnél.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
rakd fel az 1.1-es cracket.

bélanéni
na jó asszem nekem ennyi ebbõl elég volt, inkább játszok. Bocs!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Valami nagy gebasz van a hangfelvétellel. Minek kell lennie a "Sound Input"-nál? Ott az jelenik meg, amit kiválasztok a hangkártya bemenetválasztójánál. De mit válasszak???

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Már írtam ma korábban, de nem kaptm választ. Problémám az, h végignéztem a z intrókat, megy rendesen, de a játékban mikor a társaimmal megöljük a banditákat, bejön 1 bejátszás szerûség, és ennyi.. lefagy.. csak a játék alapzenéje megy, billentyûkre nem reagál. (1.1a patch fenn van már).
Mi lehet a gond? Vmi ötlet? Vki segítsen PLEASE!!!!
Köszi!
olvasd el a könyvet, asszem a mouse 2-vel.

Csak a kurva jó. :-))) Nekem egyértelmûen annak hangzik jól a whore, a többi mehet a bitch, drab, hooker, stb-re...

AntiHero
Szval majd a kapu õrt vedd már fell. Mikor a hidon átmész és beakarsz jutni a várba.

grebber
Most hogy pár másik játékot végigvittem mondom visszatérek Witcherezni!
Ott vagyok hogy Abigail-nek kell 5 db növény.No egyszer irtátok hogy kell könyv ami ir a növényekrõl akkor utánna már lehet szedni õket!
No vettem is ilyen könyvet ami a "mezei növényekrõl" ír.
De ha odamegyek egy növényhez ami szerintem az ami kell nem lehet semmi csinálni😞

Mi kell még hogy tudjak felvenni növényeket?

bélanéni
megpróbálom a VDUB-al lejátszani, lehet hogy a Player Classic nem játsza jól.

bélanéni
Srácok, az Intro az KIB***OTT ütõs! Annyira tetszik, hogy nem értem mit fanyalogtok. Nagyon jó hangja van a palinak. Tovább még nem jutottam, de én térdet hajtok a kivitelezõk elõtt. Számomra gyönyörû munka.

rotator
A hangrecsegés oka lehet a túlvezérelt felvétel-jelszint, a mixerben (Win v. hangkártya) lejjebb kéne venni.
A kép valami DirectX probléma lehet... VirtualDubban sincs kép? Hátha csak a lejátszód nem szereti a Fraps codecét.

engem is kikosarazott,csak napnyugta után( épphogy mikor sötétedik) van ott

AntiHero
Írni meg nem tudok^^

AntiHero
ÖÖ 1 kérdés. A scapos scajt meglehet még húzni? Mert mondta hogy este találkozzunk a malomnál😊 Viszont én 04:00re értem oda😄 és nem volt ott😞 (elittuk az idõt😄)

AntiHero
Mindenképp vedd fel a kapu õrt😊 Na azon behaltam eszméletlen a szinkronja.

bélanéni
Sajna nálam nem mûködik a FRAPS, kép nuku, hang recseg mint állat.

b-type
én a cafka-ra szavaznék 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Örömlány 😊
rotator
Ribanc, ringyó, céda?

"DO NOT run file "removepatch.exe" from game’s directory."

Ez azért jópofa 😊

"Meg remélem a kurva szó elhangzik, mert más normális fordítás a whore szóra egyszerûen nincs."

Ne becsüld alá a magyar nyelvet, erre azért van pár (jövevény)szavunk 😊
bélanéni
Nemsokára én is felteszem. Ha nem jön össze, akkor is szólok.

Ahogy belegondolok, az zavar, hogy például a professzionálist miért nem lehet hivatásos szörnyvadásznak mondani, vagy valami ilyesminek, a professzionális nem hangzik jól. Meg remélem a kurva szó elhangzik, mert más normális fordítás a whore szóra egyszerûen nincs.

rotator
De az 1.1a tartalmazza azt is, nem?
rotator
Amúgy a sima 1.1-et már le se lehet tölteni hivatalosan. 😊

3P
OK és köszönöm.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

rotator
Az 1.1a 1 db bugot javít az 1.1-ben.

3P
Egy apró kérdés. A magyar változathoz (eredeti) az 1.1, vagy 1.1a patch kell? A FAQ-ban kettõ is van? Én ezt szedetem led ,de nem akarok roszat feltenni: TheWitcherPatch_1.1a.exe

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ui.:Ha vmi hülyeséget vagy lejárt témát kérdeztem bocs,de vki kérem segítsen a kérdéseim megválaszolása!köszönöm szépen!!!!
Egy olyan kérdésem lenne,h magyar szinkron van-e a játékhoz külön vagy eleve magyarúl kéne leszednem?Átállítottam,h magyar felírat legyen át írtam 3-asról mindent 16-ra így van magyar felírat,de némák a videók senki nem beszél csak a felírat megy... Vki tud nekem segíteni!?Még lenne egy olyan kérdésem,h az scsi és az ide virtuális meghajtók között mi a külömbség(Deamon Tools).?Tehát érdemessebb a játékokat ide meghajtóban feltelepíteni vagy valami más a jelentõsége a két tipusnak?Elõre is köszönöm!
grebber
Gamecopyworldom lévõ image-el müködik az 1.1-es patch?

bardocz
hát nekem a hangszóróm olyan,hogy mp3 gyári hangszórója jobb minõségben szól 😄 de sztem akkor is lehetne mélyebb hangja😛
BlackShadow
<#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

rotator
Ennél mélyebb?? Ne röhögtess, így is majdnem le kell tekernem a mélynyomót. 😊

macleody
Magyar felirat
Kicsit szórakoztam a hangokkal.
Sound1
Sound2
uv
az nem nemzeti hovatartozástól függ. a motor kavarja. mármint a játékmotor.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

bardocz
a csatornába hol találok létrát?a kereskedõnegyedbe kéne hogy fel tudjak menni valahova,ami nem tudom mi,és hogy mi vár ott de nem baj😄
BlackShadow
nah utoljára kérem utána váltok vissza angolra:
valaki eltudja küldeni az origi magyar _feliratot_? nemhiszem h túl nagy fáradtság lenne 😊 kösz
ha meg nem akkor ij

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Aki Vista alatt nyomatja a gamet és X-FI tulajdonos és szeretné hogy legyen EAX hangzás akkor ezeket a lépéseket tegye meg. Elöszõr is az Alchemy-t szerezze be és az angol leírást kövesse:

After messing around with ALchemy for a bit, I figured out how to enable EAX for the Witcher on Vista.

To get EAX working you need to add an entry into ALchemy.

1. Open up Creative ALchemy and click add.
2. Enter the following data:

Game Title: The Witcher
Select Use Registry patch.
Enter the follwoing: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CD Projekt Red\The Witcher\InstallFolder
Select install into Sub Folder.
Enter the following: System

As for the settings section, this is what worked for me.
Buffers: 6 (was originally set to 4, raised it to 6 to stop audio distortion, if distortion still occurs, try altering this value)
Duration 5: (If the first second of the ingame sounds repeat before playing the rest of the sound files, try altering this value, anything above 5 caused this for me)
Maximum Voice Count: 128

Heres a picture of what it should look like when everything's been typed in.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

A magyaroknál semmi sem biztos😊Azért köszi.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

uv
persze, hogy összemosódik. egyébként az angol, lenyel, cseh, oláh, tót verziót is egy üres teremben olvasták fel. nem film ez, hogy eredeti hangja legyen.

Pl amikor a kocsmában beszél Geralt,összemosódik a hangja a kocsmazajjal,vagy lehet rajta hallani,hogy egy üres teremben olvasták fel?

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

uv
minthogy?

Lenne egy kérdésem: A háttérhangokról nem üt el a szinkron?

Szerintem 1-2 hangtól eltekintve jó lett.Kiemelném a 2. narrátor(Frodó),és az alkimista hangjait,azok különösen jók.

Mondjuk a tünde-elf fordítástól mindig megüt a guta. Tudom, hogy gyakran lefordítják, de engem zavar.

uv
minek fikázni? jáccóggyál lengyelül <#eplus2>

AntiHero
Még nem találkoztam vele. Szerintem jó a szinkron. 1-2 hang a mi nem jó de többi igen.