The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ehh,bankban lennt yaevinékat nem igazán tudom kinyírni:S
nincsen fecském,azt lehet hogy kimegyek,megvárom reggelt,fõzök fecskét és utána emgyek le és irtom ki a bandát?csak valami másik lötyöm van ami feltölti az életerõmet,ellenben marhára mérgez:S
Kapható már boltban a szinkronos verzió?Ma néztem a Média Mark-ban, azt mondták, még nem jelent meg.Érdemes máshol is keresnem?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

"Reméljük, legközelebb egy igényes magyar fantasy regényírót is találnak majd, aki nemcsak lektorálja, hanem végig is játssza a programot, így tökéletes lesz a beleélés..."

Tényleg nem lenne rossz. De ha ezt komolyan gondolja a tisztelt cikkíró, akkor pályát kellene módosítania, mert nagyon nem ért hozzá...
Ioles
Tom, már megcsináltam és megy is, de azért kösz

Ioles
Na elindult csak egy másik IDE drive-ot kellett létrehozom, na most már megvan mentve az eredeti lemez 😊

IDE virtualis meghajtot kell csinálni a SCSI helyedt.

AntiHero
Crackeld...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Gothic 3-effektus?
Ioles
Na letöltöttem a DT Pro-t, meg is csináltam a FAQ-ban leírtak szerint, a mini-image-t is letöltöttem, de amikor bemountolom a daemonba és indítanám a játékot azt írja hogy helyezzem be az eredeti lemezt. Vmi ötlet?

rotator
Úgy tudom, ha mindent megcsinálsz, akkor bõven ki lehet maxolni az összes tulajdonságot a játék végére, így lényegében mindegy.

Valaki nem tud akkor segíteni a hollópáncélban?

3P
Magyar nyelvû.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
A karakter fejlesztést ti egyébként hogy csináljátok. Specializálodtok, vagy mindenre toltok egy kicsit?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nwekem még nincs meg, de régóta tudni, hogy csak magyar nyelv van a hazai verzióban.
bardocz
köszi,megnézem,ott álldogálok majd naphoszakat😄
Egy olyan kérdésem lenne azokhoz akiknek megvan már eredetiben a game angol nyelvet lehet választani magyar helyett ha esetleg azzal akar az ember játszani vagy csak a magyar van rajta.(bár gondolom az angol is)

Lourker

kereskedõ negyed a town hall/árusok környékén ott áll egy nagy brigád és ott kapod meg

Lourker

bardocz
a bakrablós küldit hol tudom felvenni?vagyis hol kapom meg?templomnagyedvagy kereskedõ?és nappal vagy éjszaka?
Ioles
Értem, köszi szépen

Dani182
Hi!
Lenne egy kérdésem. A szinkronos verziót szeretném telepíteni, de a telepítés kb 1/4 nél megáll és hibaüzenetet dob:"Összetevõ átviteli hiba"
a data2.cab fájlnál akad meg. Van valami ötlet mit lehet ezzel kezdeni?

rotator
Még mindig nem választoltak neked? 😊 Nincs magyar szinkronos warez verzió (vagy ha van, az max. 1-2 napos lehet), az EU Multi5-ben - ami valûszínûleg megvan neked - is béta magyar feliratok vannak.

Valaki nem tudja hogy a hollópáncélos küldetésben, hogy kell kijönni a kriptából?...Addig ok hogy ignivel kell bemenni de kijönni nem enged vele.

Egy olyan kérdésem lenne,h magyar szinkron van-e a játékhoz külön vagy eleve magyarúl kéne leszednem?Átállítottam,h magyar felírat legyen át írtam 3-asról mindent 16-ra így van magyar felírat,de némák a videók senki nem beszél csak a felírat megy... Vki tud nekem segíteni!?Elõre is köszönöm nektek!
Hello kicsit furcsa a harc, valaki tudna hasznos tanácsokat adni az egér+bill irányításhoz?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

bélanéni
Kipróbáltam a Mini-IMAGE-t, tökéletesen mûködik, így nem kell az eredeti CD!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

méghozzá erõs fokozatom. meg még pár ignit neki és kifekszik. elõtte meg fecskét inni.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Vki pls árulja már el, h a katakombákban, chapter 5(végén, gondolom), mikor Azar Javed megidézi azt a rohadt nagy rákszerû szmötyit, szal azt hogy kéne leaprítanom? Csak simán ütöm, vagy hogy? PLS Help

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

rotator
Van hozzá egy mini-image, azt kell Daemon Toolsba bemountolni és akkor azt hiszi a játék, hogy az eredeti lemezzel tolod.

Ioles
Srácok, olvasom itt hogy sokan tesztek az ellen hogy ne menjen tönkre az eredeti lemez, ezt hogy kell megcsinálni?

bélanéni
A harcrendszer megértéséhez érdemes elolvasni a kézikönyvet vagy egy elõzetest a játékról valamelyik online oldalon. Bár nem bonyolult.

AntiHERO: FRAPS-et feladtam, már mindent próbáltam. Szerintem a hangkártyám nem bírja vagy ilyesmi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ok!Thanx!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Ioles
Bocs, bal katt

Ioles
Mert nem idétlen kattingatásból áll az egész. Elõveszed a kardot, jobb katt az ellenségen DE CSAK EGYSZER!, azután megvárod még az egérkurzor(ami itt most kard) tüzes lesz, ekkor kattintasz még1-et, és így tovább, még kinem nyírod az ellenfelet.

A játék nagyon zsir, de a harcrendszer elég off! Hogyan kell harcolni?Alig tudom megölni az ellent.Nagyon nehezen tudom a kardot használni harc közben.Miért?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

nah megvettem a játékot, és hát azt kell mondjam, nagyon jóra sikeredett. utoljára az oblivion volt ekkora élmény, ott viszont a harcrendszer nem tetszett, itt viszont minden szinte tökéletes. mivel én nem játszottam az angol verzióval, ezért engem nem zavar a magyar szinkron, de azt nektek is be kelll vallani, hogy igényes a szinkron. a harcrendszert nem értem, mit fikázzák annyit, hogy nehéz megszokni meg hogy ratyi, szerintem nagyon élvezetes, és nagyon hamar meg lehet szokni. na ennyit akartam mondani, megyek vissza játszani 😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

b-type
Detto jó véleményem van a játékról,..az ivászat, kockajáték minimóka óriási jól sikerült 😊 <#eljen>...meg az ökölharc sem rossz.
ritkán jövök, nehogy spoiler-t kapjak, de a játék nagyon jó 😊
...és pár szinkron tök jól sikerült,...pl. a Mirkó-nak a kapuõrnek nagggggyon nagy 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BaLeeX
Hmmm most (nem) kicsit ideges lettem.
Fent van az 1.1a patch, tegnap játszogattam is pár órát minden gond nélkül.

Aztán ma folytatnám erre ha játék betöltés-re megyek és tölteném be az állást akkor bejön a betöltés képernyõ de nem indul el az a piros csík (nem is látszik) és azon a képernyõn áll. Látszólag dolgozik de gondolom nem tartana neki több percig betölteni az állást, mint ahogy tegnap sem tartott addig.
Az elsõ két állással is kipróbáltam, ugyanaz. Ötlet?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

AntiHero
jó😄

Enosh Chan
Huhu, most telepitem 😊 Kivancsi vagyok milyen 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Beast kill taktika, nekem így sikerült

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezdésnek igyál meg egy "fecskét", aztán ha sokan vannak akkor csoport stílus, ha csak a fõkutya van akkor gyors/erõs stílus. Ha az életerõd nagyon lefogyna, akkor futkározz Abigail körül, amíg felnem gyógyít valamennyire(közben a fecske is gyógyít valamennyit), amíg futkározol, addig mindenki rád koncentrál és a nõt nemis bántják.
Lehet, hogy van ennél jobb megoldás is, de így is sikerülnie kell.

Nem a jelenetek vágottak, hanem "csak" maga a szöveg, mert így akartak spórolni a fordításon. Egyszerûen a lengyel (és talán a cseh, esetleg az orosz stb.) verzióban több mondatból állnak a párbeszédek.
AntiHero
Köszi^^

Hát régebben a szobámat is 2 hetente átrendeztem😄
Nem szeretem az egyhangúságot😄

wesker24
Amugy grat az új logodhoz !! <#vigyor> Amugy minden héten másik logot csináltatsz ?? Mind megunod õket ilyen hamar ?? <#vigyor>
AntiHero
Hûûûûû....Ez engem is érdekelne. Hogy kéne kideríteni?

A youtube-on megnéztem egy videot, ott nem látszik, lepedõ van rajta.
De az érdekelne, hogy a jelenetek vágottak-e, arra gondolok, hogy a lengyel verzióban elvileg több dolog történik, mint az angolban, hosszabb a játék, s egységesebb.

AntiHero
Ok mert a magyar verzióba is eltakarja.

wesker24
Amikor megkapjuk az elsõ kártyát akkor nem mert eltakarja egy takaróval !! A másikat meg nem tudom mert még nem kaptam meg !!
AntiHero
Az elsõ né (Triss vagy ki) annak a "kártyáján" látszik a melle az angol verzióba?

Vki pls árulja már el, h a katakombákban, chapter 5(végén, gondolom), mikor Azar Javed megidézi azt a rohadt nagy rákszerû szmötyit, szal azt hogy kéne leaprítanom? Csak simán ütöm, vagy hogy?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM