The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi a választ
pls Segítség!
Nekem kilép, amikor elinditom!!
Athlon 3200+, 1Gb Ram, 6600Gt
Lehet a proci miatt??? Mert nincs SSE2, SSE3 meg HTT???
Csak ujabb procival megy, ezzel az AMD-vel be se fog indulni, vagy rosszul csinálok valamit??
Pedig feltettem a Visual C++ -t is, meg a legujabb DirectX-et is ami rajta volt!
CoD4, lazán elindul és megy is lözepesen beállítva!
A proci miatt nem ment az SSE2 miatt a CM Dirt és a Lost Planet sem 😞
PLS valami reakciot irjatok!!!
Köszi elõre is!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az emlékezetvesztése Geraltnak:
Eleinte azt hittem,hogy a striga csapta le,amint az intro-ban láthatjuk.De késõbb,ha olvasgatod a könyveket kiderül,hogy az elesettek védelme közben mellbeszúrták egy vasvellával.A holttestét sosem találták meg,ahogy Tris is eltûnt vele együtt.Valszeg volt valami köze hozzá,hogyan maradhatott életben Geralt.
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
A CD Projekt Red bejelentette, hogy jelenleg bõszen dolgoznak az 1.2-es számú javításon a játékhoz, amely számos komoly hiányosságot fog megszüntetni. Többek között jelentõsen csökkennek a töltési és mentési idõk, ezen kívül számos grafikus és stabilitási problémát is kiküszöbölnek, továbbá a játkmeneten is foltozgatnak egy kicsit. A patch-et Karácsony környékére ígérik.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Tipp: üsd ahol éred az erõ módban csak a bestiát - elõbb utóbb összejön..😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Barton tényleg nem elég? B...k meg!
már elnézést, látom hogy vki gyenguska cerkával is végigtolta. Hát persze hogy mérgelõdök!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Végigtoltam a Witchert(Platin),és minimum beállításokkal kicsit szaggatva futott.
Sikerült megszereznem a magyar verziót,hasonlóképpen mint a platint,és közepes beállításokkal tûrhetõen fut,úgy,hogy még nem is patcheltem.Amint látjátok,nem egy erõmû van alattam😊Lehet,hogy a magyar verziót kicsit feljavították?
\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lourker
Tehát az relatív, hogy kinek kit érdemes komolyan venni;o
Lourker
Van a 3. chapterbe (asszme ott ) az a bogár királynõ (1ütés halál stb.) Már rájöttem hogykell kiynirni ,csak bebugzodik valami miatt a játék , és a hullája elálja az utat, kiveszek belölle mindent amit kell, de nemenged tovább. Legalább 5 ször már probáltam. Valami ötlet? Thx elõrre. (1.1a van)
és ezek nevezik magukat "véleményformáló" meg "mértékadó" "újságíróknak". szánnivaló majom akinek annyi önálló véleménye sincs, hogy rászorul az ilyen "véleményformálókra".
nabazd elragadott a hevület...boccsa
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
"Ezt a mostaniakat asszem megveszem, ilyen nagy ágyukról mit gondolnak a szakik"
Inkább bulvár-, semmint szaksajtóról van szó. Félreértés ne essék, nem áll szándékomban senkit lebeszélni az újságvásárlásról (magam is olvasok offline sajtót, igaz más témában), de azért hiba õket túl komolyan venni. Az online oldalak sokkal frissebbek, ha pedig az ember mértékadóbb véleményekre kíváncsi, szintén tele van velük az internet minden nyelven.
Az az egyik, hogy fecske fõzet nincs nálam mert betettem a fogadóban a raktárba így ki sem tudom venni mert a fogadóst megölték és fel sem tudok cuccolni a Bestia elleni kûzdelem elõtt. Én is a kis szukával nyomom de az meg vagy megdöglik vagy b@szik gyógyítani ha éppen még él szóval nagyon nem vagyok vele kisegítve. Eddig a legtöbb az volt amíkor a negyedéig le tudtam sebezni azt is úgy, hogy megittam az ismeretlen löttyöt ami bónuszt ad kitérésre. Kb 1.5 órája szopok vele. Amit lent írtatok taktika az meg azért nem jó mert hiába rohangálok körbe vagy nem gyógyít vagy megtámadják õt is és elfekszik. Valami tuti tipp?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
regeditre gondolok
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Már egyszer leírtam ,de hátha azóta valaki tudna segíteni. A problémám ,hogy bemountolás nem sikerül lefagy az egész gépem, nincs valakinek valami megoldása , megköszönném!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Lourker
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...