The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Ja és még egy lehet útolag módosítani a nehézségi szintet?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Be lehet valahogy állítani, hogy az interaktiv cuccok (kapcsolók, felvehetõ tárgyak, stb...) mindig kiírodjanak, ne csak akkor ha ráviszem az egeret?
Néha elég nehéz a sötétben észre venni 1-1 ládát és ilyeneket.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Szerintem egész jók a magyar hangok talán kicsit a fõszereplõjé nem jó de ugy hallotam hogy direkt ilyen mert a Witchereknek nincsenek érzéseik( öreg Bad Sector irta)
én szeretek olvasni ^^
itt egy videó , nézd meg 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Télleg most jut eszembe nem kell vkinek egy Lord of the Rings Online account?😛
Torrentrõl sztem nagyon lassú.....
Szerinted nem éri meg a szinkronosat letölteni?
meg kell venni a boltban ? de a szinkron sztem elég érdekes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

torrenten már fennt van 😞

Tudja valaki honnan lehet letölteni a magyar szinkronos verziót?
hát izlések és pofonok 😊

btw nem is olyan rossz, bár 10 percig kerestem 1 kaput azt leesett h "befújta a szél" és csukva volt :S D

Akinek nem indul 1.1és1.1a patch majd russian crack(10.8M😎gamecopy-ról.

SZia meg tudod mondani honnan töltötted a magyar szinkronos verziót?
Elõre is köszi
ÖRÖK HÁLA! ! ! Elindult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
nekem az elsõ csata után nem tûnik el az animáció(nincs hang se)
felraktam hozzá az 1.1pachtet ez mitõl lehet?thx
😄 jah lehetséges😄 kösz a segítséget😉
bardocz
amd 2600+ 1giga ram geeforce 6600 256mb vga,így 800x600-ban mediumon tûrhetõen fut a játék
amúgy lehet te az ûrbõl kezded és meg kell várnod amíg lezuhansz😄
neked milyen a videókártyád és mennyi ramod van, és proci??? és köszi majd megpróbálom, de az természetes hogy amint elkezdem a játékot az alajén nincs alattam föld csak sötétség😄
bardocz
én 800x600-ban mediumon játszom és teljesen jó,próbáld ki hátha megy
sztem nem:S áááá nem gondoltam volna hogy nem megy:S 800*600-on meg sztem élvezhetetlen.
Köszi! BélaNéni!

De azért szerintem ez elég gáz, miután, a Crysis majdnem, med grafon megy, ezen a configon amit leírtam neked!
Na majd úgyis lesz fejlesztés C2D-re!

Köszi még egyszer!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

bardocz
"vagy ATI Radeon 9800 vagy jobb"
úgy tünik nem:S procid elég hozzá?
most azon a múlik?😄 de videókártya rendben van nem??
bardocz
minimum ram 1gb :S
Elkezdtem a játékot és nagyon beakadt meg grafika sem volt százas, a másik hogy nem volt a karim alatt föld csak egy nagy sötétség .Ati Radeon 9600 xt(256mb), 768 mb ram, háát alaplap azért nem a legjobb,de attól még kéne rendesen indulnia.Mit kéne csin.Nemrég cseréltem benne videókártyát, ramot is vettem még bele.:/:S
b-type
A harc teljesen kerek, ha egybõl -nehéz- fokozaton kezdted akkor rá kell érezni mikor lehet összefûzni a támadásokat (de ezt egyébként is írja a kéziköny).
Amennyiben pedig közepes vagy könnyû fokozaton kezdted, akkor a lángoló kard jelzi a támadás végét, ahonnan jöhet a kombó.

A nehéz ellenfél ellen 'nehéz' támadás, gyors ellenfél ellen 'gyors' támadással sincs semmilyen gond szvsz.
Egy gyors ellenfelet nem találsz el olyan ütésekkel amibe erõt kell vinned, hiszen azok vagy nagy lendületet igényelnek, vagy nagy erõkifejtést....mindkettõ idõbe kerül, mialatt a gyors ellenfél pozíciót válthat.
Uez igaz visszafelé is, pl. egy elefánt bõrvastagságú ellenfelet szúrkálhatsz egy darabig mire elvérzik, míg ha fejed ffölül indítasz egy erõs csapást, akkor van esélyed beléhasítani.
..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem eddig úgy jött le h ha mászkálni akarok akkor vállfeletti ha harc izometrikus :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

harc: a video beállításokban talán van magas izometrikus, alacsony izometrikus, és egy harmadik, vállfelüli talán. vállts vállfelülire.
harc: erõs ütéssel azokat bizonyos ellenfeleket azért nem lehet eltalálni,mert túl gyorsak, ezért kell átváltani gyors ütésre. sáskásnál passz, én másik irányba mentem

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

bélanéni
Akinek gond az hogy az eredeti CD-re szükség van az elindításhoz:

- le kell szedni a GCW oldalról a mini IMAGE-t (26M😎

- ki kell csomagolni (asszem 2x is)

- be kell mountolni

- kész

Értelemszerûen, mivel eredeti CD-ként elfogadja a játék, így nem kell CRACK-elni a játékot. (vagyis azok is játszhatják így akiknek megvan az eredeti, és azok is akiknek nincs)

más: mivel a minimális r.követelménynél Athlon64 van megjelölve procinak, gondolom AthlonXP alatt nem indul el. Javítson ki valaki, ha valakinél már elindult az alatt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

tnap kipróbáltam ^^
1. mi a különbség billes és egeres irányítás között ?
egeressel csak egérrel lehet menni ?

harc: wtf ? rákattolok és üt aztán ha mákom van és eltalálom a combo-t üt még1et?
h lehet átváltani billes irányításról egérre ? (menüben nem nagyon találtam)

a másik ami idegesítõ: erõs ellenfelt csak erõsen lehet megütni ? ennek mi értelem ? jön felém egy bunkós akkor azt megölöm sok kicsivel nem 1 naggyal, de legalább a kicsi is sebezhetne rajta 😞

sáskát h kell megölni ? 😄 harangot püfölöm mellette de az ugrál tovább

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
1.2-es patchben majd gyorsítják az idõket! Valamikor karácsonykor jön a patch!

Next PC upgrade: 2022

engem a töltési idõk zavarnak 😞

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Szerintem semmi gond nincs a Gamestar-os cikkel.Általában elismerõen szól,ami hiba,az meg ugyi hiba...ez van.Mindenki tudja,hogy nem tökéletes a játék,és a szinkronok sem.
Egyébként érdekes,hogy a kényes gamer társadalom,(akik már akkor sóhajtoznak,ha valamilyen árnyék nem jól van)hogy elfogadta ezt a játékot,és hogy szereti,pedig ebbe azért vannak hibák rendesen😊
Én is szeretem.

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Bucser
Ad még valaki bármiben is a Gameszar véleményére??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
igen õ kicsit nehéz lett😊 meg lesz még pár hely ahol elküldöd majd a fejlesztõket a kúrva anyjukba tutira😊

De nem hiszem, hogy a Witchernek superhumannak kéne lennie hardon szerintem reális, hogy használni kell minden eszközt ami a kezedbe kerül😊

(emlékszem toltam be a swallowt és futkároztam körbe a Barghestek elõl, hogy töltõdjön a HP-m 😄 Szar, hogy Beastet nem lehetett knockdownolni és Igni-re is immunis volt...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem a kék halál alapból memóriahibát sejtet.Viszont ha csak ennél a játéknál jön elõ,az fura.Elõször próbáld megterhelni a gépet egy másik játékkal is,hogy tuti legyen.Aztán lehet,hogy rosszul tetted be a memóriát,nem kattant be rendesen a slotba,mozgasd meg,vagy próbáld átrakni egy másikba,hátha azt jobban szereti.Ha így sem jó,vedd ki az egyiket,és próbáld ki csak a másikkal.Aztán cseréld ki és a másikat is próbáld ki csak magába.Ha ezután se jó,akkor tudsz leszedni RAM tesztelõ progikat.
Most hirtelen nem jut eszembe a neve,de szoftverbázison biztosan van néhány.Az a legjobb,ha olyat találsz,ami a Winfos betöltése elõtt,flopylemezrõl fut.(A win is használ ramot ugye,és azt nem tudja tesztelni,ha fut a win)
ÛHa még mindíg gubanc van,és gari van a RAM-ra akkor vidd vissza,cseréltesd ki.

Ha valaki megmondja melyik file-t kell feltölteni,és hova lehet,akkor közkincsé teszem a szinkront.
Észrevettem egy hibát benne:
az elején miután meghalt Leo,és Vesemirt megkérdezed,hogy Leo ki is volt,(felirat szerint egy árva,aki Nilfgard-ból jött.)Vesemir azt mondja,hogy menj fel a sáskához,és belezd ki😊

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

Sziasztok tudna esetleg valaki egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a magyar szinkronos verziót?
rage
Most crackelted, vagy mountoltad?
Egyszerre a kettõ nem kell.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok, egy olyan problémám van a szinkronos verzióval, hogy crackelés után, inditáskor hibaüzenettel fogad. <#rinya> ("witcher.exe" hibát észlel stb.)
DT pro-val (IDE) mountoltam be. Valaki tudna segíteni esetleg?

Elõre is köszönöm!
rage
Én futkostam, mikor lement az erõm, néha meggyógyított a csaj.
Mikor az erõm magason volt, akkor ütöttem csoportos támadással a többit, erõvel a bestiát. Kb háromszor meggyógyított, mire kinyírtam mindet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bardocz
én abigaillel hóviharral öltem meg elõsör csoportosan megöltem párat de utána csak a bestiát és simûn sikerült,elõtte falusiakkal szenvedtem rendesen
BaLeeX
Kösz a tippeket akkor megpróbálom így is. Hóvihart benyomtam én is, fecském nincs van viszont olyan ami az állóképességet meg az életerõt is tölti. Mondjuk én a csoportos és a gyors támadást erõltettem mivel az van írva rá, hogy a gyors támadás ellene a legjobb. Az erõs támadással szinte mindig melléütök.
De tényleg lehangoló, hogy már szinte mindent kipróbáltam sikertelenül. Akkor teszek holnap pár próbát az erõs stílussal megint.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

intelligence ágon van egy gathering herbs képesség azt kell választani bronze talentes tehát elég hamar ki lehet fejleszteni

Lourker

Ioles
Megkell tanulni a Herbalizmus képességet, az meg vmelyik tulajdonság 2. szintjénél nyílik meg, nemtom pontosan melyiknél

Ioles
Figyu nekem másodjára sikerült minden lötty nélkül, kivéve a fecskét nyomtam be a legelején. Én úgy csináltam, hogy csak a Bestiát ütöttem egy darabig az erõs támadással, lement egy kis élete, azután átváltottam a csoportos stílusra és a körülöttem lévõ bargasztokat is és a Bestiát is megöltem, nekem így nem volt gond vele

grebber
Rohadt növényeket még mindig nemtudok szedni 😞

Next PC upgrade: 2022

Szevasztok!
Kis gondom lenne a játékkal.
Amióta a gépemben 1 giga DDR2-es RAM-ról 2 giga DDR2-es RAM-ra fejlesztettem a memóriát,olyan dolgok fordulnak elõ,hogy a Witcher játék közben hirtelen kifagy,kékhalál,majd elsötétül a kép és elkezd sípolni az alaplap.
Csak ennél a játéknál jön elõ.Elõször a hûtésre gyanakodtam így újra lett kenve a processzor hûtõzsírja.Ez ne segített.
Újratelepítettem a videókártya driverét a legfrissebbre (NVidia GeForce 8600 GT-m van),szerintem ez sem lehet gond.
Tudna nekem valaki segíteni?
A játékhoz fel van téve a patch,amit kiadtak,szerintetek az új patch,amin a CD Projekt Red dolgozik,az majd kiküszöböli ezt?
Kérlek segítsektek! <#szomoru1>

Riddick21
"nem tartom magam bénának ráadásul normalon nyomom"

Kezdjél szépen változtatni a hozzáállásodon, mert éppenséggel rohadt béna vagy, ha nem tudtad kb. 3. alkalommal lezúzni. LOL. Másodjára sikerült, benyomod a hóvihar (blizzard) potion-t, ettõl belassul minden, van idõd benyomni a fecskét, utána 1.:group style-ban elkezded ütni az egész bandát és miután lezúzod a kicsiket, váltás strong-ba és mehet a Bestia is!
2.:azonnal strongban kezded püfölni a Bestiát, hamar elhullik.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Enosh Chan
Igen le lehet tolteni, hogy honnan, nem reklamozom...

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tibor16
Esetleg valamilyen húst? - de honnan vegyek? mert se sonka se csirke se stb nem köllött neki (õ volt a striga, onnan gondolom)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Addának a fogadáson, mi a francot kell adni? hogy megfeleljen a kényes ízlésének?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

BaLeeX
Meguntam én is. Több, mint 3 órát szoptam vele (mindenféle regeneráló fõzettel), nem tartom magam bénának ráadásul normalon nyomom de egyszerûen nem tudok túljutni rajt. Trainert nem találtam se cheatet szóval akkor most pihen a game, kár érte.
Örülök, hogy valakiknek elsõre sikerült valószínû én csinálok valamit rosszul.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit