The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Axi és az Yrden jeleket van aki felfejlesztette és használta?
- vagy tényleg igazam volna, hogy ezek nem sok mindenre valók? - vagyis a játék balfogása lenne?
Annyira sokat foglalkozom a játékkal gondolatban, hogy lehet most újra kezdem, csak elõtte szeretném eldönteni mit is fogok csinálni. Az 5. fejezettõl, amikor is az Igni maxon volt, gyakorlatilag nem volt ellenfelem... - ezért variálok...
- vélemény?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Hú, és kb. 100 órára tervezném a játék fõküldetéseinek a hosszát. és 4 db dl lemezes installal😄DD xD nautóbbi csak vicc volt
Sztem gerald egyáltalán nem épül fel több poligonból, egyszer sikerült belelátnom a teste belsejébe... tök üres volt, paperszerû ötvözet burkolja csak😄D
Ez költõiesen festményszerû grafikájú.
az egy átlag gépen esélytelen hogy 2-3 sec-ig töltse kereskedõnyegyedet,max valami 4magos 8gigás gépen😄
Mikor elõször vittem a gémet, akkor speciel tudtam talizni Vivaldival, de most meg dutyiban rothad, majd kihozom. Ja és most nem kefélek senkivel sem (még Trissel sem dugtam az elején, szándékosan, de a Tó Úrnõjét lehet megfogom)... lehet csatlakozok megint a Rendhez... de sztem a Skojatelekhez fogok, mert õk is rosszak a hülye eszméikkel.
Kérdés: az az intelligens ghoul a Vizimai temetõben... szal ha életbe hagyom lesz valami hatása a történetnek? Vagy öljem meg?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400