The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
mocsárban van egy barlang, oda menj be. vigyél macskafõztet magaddal 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

demohoz tudtok sérthetetlenség cheatet?

ja igen...szal bocs de elírtam az elõbb, mert nem "karnak" kell utánnanézni hanem egy kardnak vagy valami ilyesminek...😊
Hali midenkinek. na már látom hogy szinte mindenki végignyomta a gámét, de én még csak a 2.fejezetben vagyok aaban a városban...Nah és nagyon aggaszt hogy van egy mellékküldi ahol egy karnak vagy minek kéne utánnanézni, és a Zoltan-nál érdeklõdni..na az a gáz hogy hiába megyek hozzá nem érhetõ el errõl semmi infó nála..pedig már mindenhogy megpróbáltam ahogy tudtam...A másik dolog meg hogy abból a 10 kõbõl azt amelyik a csatornában lenne ugye azt hol van ? jó gondolom ott de sehol nemtaláltam meg...na ha valaki tudja ezeket lécci segítsen mer nemtok továbbjutni. De jó lesz spoilerben is, nehogy valkinek lelõjünk valmi poént a történetbõl...nah elõre is kösz a segítséget..😊
Molnibalage
Annyira azért nem érdekel..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csibusz
Töltikézzed le az angolt😛
Molnibalage
Na van demó, de a magyar szinkron lelomboz. Nem lehet valahogy az angol hangokat elõcsalni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csibusz
Merthogy? Szerintem nagyon jó kis játék😊
norbi4567
A játékban van valahol láthatatlan elenség?

rotator
Ez igaz, de a Jade Empire jóval kevésbé ismert véleményem szerint, mint a KotOR.

Prince23
Hmm, nem rossz... bár ez TQ jellegû, mintsem Witcher vagy JE. Én Tps ben szeretnék egy ilyet...

Prince23
Akkor ezért nem ismerem, nem vagyok sw rajongó😄D Közömbös

PC-n a Kotor regebbi, ha tul fiatal az illeto akkor lehet hogy a jade empire-rel kezdte.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A napokban igerek, biztos hogy karacsony elott kijon, lehet hogy ma vagy akar holnap.

rotator
Érdekes, amikor valaki a Jade Empire-t ismeri, de a KotOR-t nem. 😊

KoToR-t nem ismered? Na akkor huzz vissza az iskolapadba. :-)) Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
Kicsirigo
Mikorra várható a köv. patch ?
Lehet már tudni ?

Húú ez nagyon fasza játék....hogy miért nem kezdtem el elöbb...<#eljen><#nemtudom><#nemtudom>

tibor16
sziasztok,
Axi és az Yrden jeleket van aki felfejlesztette és használta?
- vagy tényleg igazam volna, hogy ezek nem sok mindenre valók? - vagyis a játék balfogása lenne?

Annyira sokat foglalkozom a játékkal gondolatban, hogy lehet most újra kezdem, csak elõtte szeretném eldönteni mit is fogok csinálni. Az 5. fejezettõl, amikor is az Igni maxon volt, gyakorlatilag nem volt ellenfelem... - ezért variálok...
- vélemény?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Rage47
pedig nagyon jó game, keress rá...
bardocz
amúgy ha a városban mindenkit,de mindenkit megölök akkor mivan?akkor is jön bérgyilkos?
bardocz
vagy ahogy a witcherben telik az idõ feltalálják a vonatot,és lehet vonatot lopni<#idiota>
Prince23
Épp azon kezdtem elgondolkodni a játék folyamán, h mi lenne ha egy második világháborús crpg születne meg valamelyik fejlesztõtõl? Valós személyekkel, de a döntések a te kezeidben lennének...<#eljen>
Hú, és kb. 100 órára tervezném a játék fõküldetéseinek a hosszát. és 4 db dl lemezes installal😄DD xD nautóbbi csak vicc volt

Prince23
Mi az a KotOR, nem ismerem... ez biztos múlt évezredi játék, nem? xD

A KotOR is gyorsabban tölt, az még régebbi Aurora engine-t használó játék. Belõle kiindulva viszont a Jade Empire-ben sem képzelek el éppen óriási tereket.
Prince23
Ennek örülni fogok... meghát a folyamatosság így még jobb lesz.

Sztem gerald egyáltalán nem épül fel több poligonból, egyszer sikerült belelátnom a teste belsejébe... tök üres volt, paperszerû ötvözet burkolja csak😄D

Szerintem Gerard tobb poligonbol all mint a Jade Empire-be az osszes NPC😊 De az teny hogy a toltesi ido irrealis, da az 1.2-es patch orvosolja, a demobol kiderul. 2 mp alatt csinal mentes ami eddig 10-15 mp volt az en gepemen

Az egyéb letárolt adatokról, információkról nem is beszélve (ebben a játékban egy csöppet több mindent lehet csinálni). Ettõl függetlenül szerintem is hosszabbak a töltési idõk a kelleténél, csak éppen a Gears of War egy rémrossz példa.
Prince23
Jade Empire? Na az milyen faszán töltött, npc-k ott is voltak dögivel😄

Biztos, hogy egy GoW is hasonló méretû, hasonlóan berendezett pályákkal rendelkezik, melyek hasonló mennyiségû NPC-t vonultatnak fel?
Prince23
Háde pl. a GoW milyen jól tölt már, azt sokkal szebb a grafja, azaz csillivilli.
Ez költõiesen festményszerû grafikájú.

bardocz
semmi,csak faszság😄
az egy átlag gépen esélytelen hogy 2-3 sec-ig töltse kereskedõnyegyedet,max valami 4magos 8gigás gépen😄
Prince23
Mi?

bardocz
vagy amikor elinditjuk betölthetne mindent<#gonosz1>
Prince23
Úgy kéne megoldani ezt a töltögetõs részeket, mint pl. mikor bent vagyunk egy házban, és fel/emeletre vagy le/pincébe mennünk... akkor elsötétül a kép kb. 1-2 secundumra. Na így kéne megoldani mikor nagyobb területre ill. földrajzi tájegységen járkálnunk... Én reménykedem egy jó kis izmos patch-ben, h legalább így oldják meg, jah és a mentés kb 2 secundumig tartson. Nem tudom, h ez megoldható lesz e. Jó, mikor töltünk az elvárható, h hosszabb, de csak akkor mikor elindítjuk a gémet és úgy töltünk.

bardocz
ha nem ölöd meg találkzolol majd vele de semmi következménye
Egyszer mar vegignyomtam, nagyon jo es most a demot jatszom, sokkal gyorsabb a toltes mentes az 1.2-es verzioval (a demo mar tartalmazza, igaz bedobtam meg egy 1 GB ramot is😊) es az a kerdesem tudja-e valaki hogy meddig tart a demo. En most a barlangbol nem tudok tovabbmenni, felek ez a vege a demonak. Ujra mar csak az 1.2-es patchel akarom jatszna a teljesjatekot.

Igazabol az 5. fejezetben (mar a negyedikben sem nagyon) szamit a penz, en lenyomtam a kiralyt siman, de mar tobb mint 14k penzem volt, semmit nem tudtam kezdeni vele. :-)
Van: legendás. Amikor lenyomod a királyt, akkor kapod meg. Érdemes jól kifosztani, mert csak egyszer tudsz vele játszani.

A grafikáról valamelyik cikk írta meg a tutit: "életre kelt festmény". Tényleg az. A betöltõ képek jól láthatóan pasztel kréta rajzok (nak ható képek), a játék "belvilága" szintén inkább festméynt akar utánozni, mint filmet. Ha kicsit kevesebb effektet (tûz, víz füst) tesznek bele, sokkal kevésbé szaggatna. A hangulata attól még ugyanaz lenne. Ezt az egyet elrontották...

pusztulat1
hali tud valaki segiteni?elakadtam a szalamandrákat kéne legyozni az elöljároval.szétbombáznak egybõl.vagy csalás is jó volna köszi szépen aki tud irjon

Takanohana
Én életben hagytam, de semmi következménye nem volt.

Prince23
Ez a játék még most is tud meglepiket okozni... már másodjára tolom, inkább a rossz akarat dominál most Geraltnak, elõször szabad akaratra bíztam. Most úgy viszem a gammát, h amikor elõször valamikinek megkíméltem az életet, annak most nem fogom, úgyhogy reszkess Vincent Meis😄DDDD
Mikor elõször vittem a gémet, akkor speciel tudtam talizni Vivaldival, de most meg dutyiban rothad, majd kihozom. Ja és most nem kefélek senkivel sem (még Trissel sem dugtam az elején, szándékosan, de a Tó Úrnõjét lehet megfogom)... lehet csatlakozok megint a Rendhez... de sztem a Skojatelekhez fogok, mert õk is rosszak a hülye eszméikkel.

Kérdés: az az intelligens ghoul a Vizimai temetõben... szal ha életbe hagyom lesz valami hatása a történetnek? Vagy öljem meg?

Spaw
kösz dante a tegnapi segítséget,de nekem más gondom volt. a probléma a monitorom felbontásával volt,1280 720 ban használom és ezért nem indult.1024 768-ban simán megy.egyébként azt tudja valaki hogy miért jelentkezik fel a netre a játék minden indításnál?

Alwares
Na ma délután végre én is tolni fogom a szinkronos játékot. Végre van elég ram-om hozzá 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Elnezest, szoval a bennfentesek felett mar csak 1 van, a kiraly, bennfentes pokerezobol 3-at talaltam.
A profik felett mar csak 1 jatekos van, maga a kiraly, az 5. fejezetben.
na hát Thalerrel mennyit ittam😄 5 korsó kaedweni 3 üveg bor mire berúgott... kérdés: merre találok profi kockázókat? Thalerté és Munrot megvertem. majd a 3. fejezetben a mocsárban az elöljáró is profi? (most a vasárnapi mentéstõl kell nyomnom mert vhogy eltûnt a mentésem, most emgyek a mocsárba, ott leszenk a rendiek, aztán gólem és javed

rotator
Nekem kellemes élményeim vannak a pazaakkal kapcsolatban, a Witcherben is inkább csak az a gondom, hogy az ellenfél rendre tök hülye. A kivitelezés viszont valóban bámulatos!