The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Azt hittem nem lesz annyira érdekes mint elõször. Az tény, hogy céltudatosabb vagyok - pl rögtön a legelején raktam pontot a herbalizmusra, az olaj készítésre, meg vettem könyvet. Erre amikor elõsõször játszottam csak az elsõ fejezet vége felé jöttem rá. De ettõl független nem unalmas. Már most másképp csinálom és állok a dolgokhoz. Ezáltal némileg már most más a történet. Az biztos, hogy attól, hogy tudom pl hova kell menni, mit is kell csinálni gyorsabb, céltudatosabb az egész játék. De más utat is akarok bejárni, kíváncsi vagyok a "másik" oldalra.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Amúgy valaki megfigyelte már, hogy kapunk-e XP-t ha egy "szövetséges" karakter besegít?
Egyébként háromféle harcstílus van mindkét releváns fegyvertípusnál. Erõs stílussal sokkal nehezebb eltalálni a gyors ellenfelet, ennyi a nyitja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szinkron nekem nem jött be, de azzal a filmek esetében is így vagyok: eredeti hang, magyar felirat. Egy ideje már nem igazán válogatják meg a színészekhez illeszkedõ szinkronhangot és ez fáj annak, aki élete elsõ 30 évét világszínvonalúan szinkronizált filmek között töltötte...
Ezzel együtt, azért jó, hogy végre számít valakinek ez a piac is...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Lehet igazatok van a graffal kapcsolatban, de az én emlékeimben szebbnek tûnik. Mindenesetre nagyon jó mindkét játék, és legalább ez nyújt egy kis újdonságot...
Az ajándékokra nincs 5letetek??
még a mozgás is tûrhetõ itt, bárt a KOTOR-ban tényleg jobb volt kicsikével
de nem lehet összehasonlítani, a két játékot...😊
MIndkettõ nagy game😊
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
kéremkapcsoljaki<#idiota>#idiota>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Szerintem a szinkronhangok a legtöbb esetben nagyon jók lettek. Bár még csak a 2. fejezetnél tertok, de a részegek, a kórházi betegek, stb hangjai nagyon odavernek...
Sajnos magam is úgy látom hogy a KOTOR grafikája és hangulata talán kicsit beelõzi ezt a gamát, annak ellenére hogy a töltési ideje messze megelõzi (rövidségben)a Witchert...
Megint zavarnálak titeket pár kérdéssel..
Van egy szomjas öreganyó a templom mellett aki elmondja hogy a lánya, aki a szöszösmedvében pincérnõ, éjjel mindíg egyedül jár haza, és félti.Van egy opció amikor witcherünk megkérdi hogy miért ilyen halk ma, mire a mama mondja hogy kiszáradt a torka. Bármennyi bort töltök az arcába mindíg ugyanez a párbeszéd jön. Tejet is adtam neki, de elküld a sunyiba. Megmondanátok mi kell a csoroszjának??
A másik kérdéses a cipõpucoló. Lehet fizetni, vagy ajándékozni, de nem tudom miféle ajándéknak örülne.
A kertésznél az ajándékikon csak a köpködõsnövény torzsájára van, vagy ide is lehet dobni valami meglepit neki??
Bérbe vehet? reklámfelület...
A witcher a story és a hangulat miatt nagy játék. A környezet "élettelisége" a stalkerben a legjobb. Eddig.
Ráadásul azt is többféleképp lehet és kell végigjátszani, nem beszélve a modokról...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Epizode kettõben kell találnom vodkát a sírásónak (vettem egy cseresznyéset a kocsmában), de nem tetszik neki. Azt írja, valami törp-féle vodka kellene. Ezt honnan tudom beszerezni?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Inkább had írja le a mindenki a véleményét pró és kontra, amíg azt kulturáltan teszi.
No meg egy dolog, a játék angol szinkronnal mindjárt sokat veszít a varázsából, hisz amikor magyarul hallod amint a karakterek cseverésznek, na az már élmény...😊 Ráadásul a Witcherünk szinkronhangja , világszínvonalú😊
engem a Witcherbe a töltési idõ zavar egyedül, de az baxottul...
Jó kis játék és tényleg magával ragad a trténet , pedig csak az elején vagyok, de valahoyg fût a vágy, hoyg minden karakterneka gondját baját megtzdjam, esetleg meg si oldjam😊
KOtor szintet nem éri el ( igazi sw van vagyok😛) de megközelíti😛
Fúúj te részeg vagy! takarodj a házamból 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
milyen beállítás miatt lehet az, hogy iszonyú pixeles a kép beszélgetések közben, holott maga a játékon belül maxon van az egész?
vagy thaler azt mondja nem ér rá,és tényleg elkezd dolgozni a házban
Nálam ilyen apróságok miatt EZ AZ ÉV JÁTÉKA!
Dante
http://www.freetvmaci.info/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kardnál ugye sorban kell haladni az érdeklõdéssel, máshogy nem is lehet. Ha jól értem, Thaler, a szerencsejátékos, a kertész és Shani is megvolt már? Így lenne logikus, mert Shani már Zoltanhoz küld, és teljesen véletlenül pont el csíptem utána az utcán, és tudtam vele beszélni a kardról.