The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Friss DirectX vagy az illetékes fájl önmagában való beszerzése lehet a megoldás.
Élvezetes volt a pazaak, de ott is az volt, hogy mindig mi kezdtünk, és ott a gép nem volt ennyire ostoba a játékhoz. És én éppen ezért ott nagyon utáltam a játékot, mivel az egyszerû szabályok miatt (kevés Ai is bõven elég), egy jó paklival rendelkezõ riválist az állandó helyzeti elõnye miatt csak jókora szerencsével lehetett megverni, így nagyon megutáltam a KotOR-ban ezt a csalásra alapuló minijátékot.

Egyébként nekem úgy tûnik, mintha nem egyforma szerencsére lenne a különbözõ NPC-knek. Thaler lapjárása például nem igazán fogható Mikuléhoz, de a miénk is simán azon a szinten van. Végülis RPG-rõl lévén szó, ezt fel lehet fogni beépített 'luck' skillnek is, tehát engem egyáltalán nem zavar. Ugyanakkor úgy vélem, intelligensebb ellenfelekkel, és váltott kezdéssel jobb lenne az a minijáték. A körítés - gondolok itt a látványra - viszont igazán elsõrangú és hangulatos, ráadásul helyszíntõl függõen változik.
d3dx9_35.dll fájlt nem találja indításkor, direktx probléma? vagy mi a teendõ? friss vidkártya driver van

BaziJoe
De nem csinál semmit Egy kicsit bövebben körül irhatnád ha lehet???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bardocz
rákattintasz a tábortûzre
BaziJoe
Értõm de hogy??????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Üdv!
Ezt a hibát mivel lehetne orvosolni, mi okozza?
witcher.exe alkalmazásihiba Kivétel(unknow software exception(0xc000001d)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x009ebfc.
ELõre is köszönöm a segítséget.
bardocz
kovakõvel vagy ignivel
BaziJoe
Hogy lehet tüzet gyujtani????? Mert az elején nem tudom az elsö fözetet megcsinálni???

sapkafej
milyen lehet a többi? :|

György

bardocz
tényleg profi kockásnál van jobb?😄
#6264-re valaki plííízzz
és az baaaaaaj???? 😄

Csibusz
😄 Witcher
Csibusz
Lent a metrobál mi volt kiirva egy bazi nagy plakátra?
Withcer az év legjobb szerepjátéka
rotator
A Pazaak mindenesetre élvezetesebb volt (szerintem). Én még csak profi szinten kockázok (érdekes, de van ennél jobb is?), ám az ellenfelek teljesen idétlenül cserélnek.

bardocz
még így is eléggé egyszerü a játék,és szinte mindig a játékos nyer,nem tudom mit kell még rajta egyszerüsíteni
és különben is te vagy a kihívó,a kihívott kezd
Nyilvan valoan nem mindegy, hogy melyik kockakat csereled ki az ujra dobas elott, es az, hogy tudod-e mit kell tuldobni vagy sem. Mindig az van elonyben aki kesobb jon es mar latja a csere elott mit kell elernie.
nem tom sztem nem befolyásolja azt hogy milyet dobsz...

Hat nagyon nem mindegy.
bardocz
ha colemannak sikerül leszállítanom a csomagot mit ad érte?mert nmost abban egyeztünk meg hogy nem haragszik rám,de jethrotol talán visza lehetne szerezni valahogy,ha megéri😊 kocsmafájgtban én is ottvagy babszemjankót meg hájas fredet vagy kit elvertem már😄
már bocsi de nem teljesen mind1 ki kezd??? ugyis a "szerencse" dönt

Egyebkent a kockaban meg lehetne valtott kezdes....
Jo de azert lassuk be, hogy a kockajatek eros koppintas a KoToR c. jatekban levo pazaak jatekrol, marmint nyilvan nem konkreta na kocka, hanem a motivum, hogy valaki kis szerencsejatek legyen benne.
tibor16
Tulajdonképpen igazad van, fõleg a gépigényt illetõen. Az un. hibák néhány nap játék múltán felejthetõek, illetve már nem hiányzik a másik megoldás. Csak jártatom az agyam a történteken.. ennyi

Szeretném azért leszögezni - ez az egyik legjobb játék volt amivel eddig játszottam. Be került a kedvencek közé...

Teljesen el tudott ragadni, és egész nap tudtam arra edzeni, mikor ülhetek már le elé. Remélem lesz kieg, vagy folytatás..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

(imádom az olyan játékokat ahol lehet piállni 😄 pl a wowban engem sosem láttak józanul XD meg a fable-ben is folyton vedeltem 😄)

nah és az ivászatban 😄
am az igaz hogy ha ivászatban legyöznek tehát elöbb ütöm ki magam mint a másik akkor elterülök a padlón---> valahol máshol kelek és nincs pénzem??? mert nekem csak ivászaton kivül volt ájulásom bár akkor nem bántott senki 😄

😄 jó a kocka 😄 multkor nyertem asszem 105 orent asszem 😄 am én a kocsmafájtingba vok benne nagyon 😄

Hi! Tudna valaki segiteni? Mikor elinditom a játékot kapok egy hibaüzenetet:"witcher.exe alkalmazásihiba Kivétel(unknow software exception(0xc000001d)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x009ebfc." És a játék nem indul. Lehet valami köze ehez hogy csak 512mb Ramom van? Bár másnak hallotam hogy elindult ennyivel. A videókártyám és a processzorom pedig jó. Ha valaki már találkozott hasonlóval legyenszíves segitsen. Elõre is köszönöm!
bardocz
nem igazán,fõzetek meg a jelek amik tanulhatók,nah meg a kockapóker😊)
már proi vayok benne😄
azért vicces lett volna 8 Geralt szaladgál a képernyön 😄

ööö kérdés: lehet valami mágiát tanulni a witcher jeleken kívül?

Na igen. Mondjuk nem feltétlenül irreálisak ezek a korlátozások, elvégre csizmában bõrpáncélban úszkálni nem is lenne egyszerû (persze a Gothicban lovagpáncélban is lehet), de különösebb funkciója az ugrásnak sem lenne. Persze nem azt mondom, hogy ezek hiánya erénye, én is hiányolom ezeket némileg, de valószínûleg ezek megléte sem javítana különösebben sokat az összképen; egy nagyobb, szabadabb világban többet számítana, de ez esetben aligha futna el a gépemen, s nem is ez a játék alapkoncepciója.
A CoD 4 meg 1999-et idézi, hisz' abban még kisebb a szabadság 😊

Egyébként valóban nem tökéletes játék, de a sok kisebb-nagyobb hiba nem ront sokat az összképen - legalábbis én RPG-ként nézem és élvezem a játékot.
bardocz
semmi sem tökéletes
Szoval azert en azt mondom, hogy ebbol egy profibb csapat meg sokkal jobbat kihozhatott volna, egyszeruen 2003-at idezo dolgok vannak benen nehol.
bardocz
ts-en beszéljetek és menyjetek ugyan arra😄
azért még kipróbálom csak a spanommal multizni akartunk
bardocz
miért buktad?így is eléggé jó,ebbe a játékba nem illik a pvp
hát akkor asszem ezt buktam!😞
mind1 azért köcce
bardocz
nincsen,ez sima rpg,nem mmo😊
meg akkor a nasa dolgozói tudnának vele játszani,meg a bmw-sek és enyi😄
Hi all!
Lehet hogy 1csöppet láma a kérdésem de a Witcher-hez nincs multi vagy vmi patch hogy lehessen multizni???
bardocz
tök jó,most hogy a csatornában sigfriddel mentem,kijtuhatok inygér a gátra😄
amúgy falu vicces,volt,mondom megpróbálom a parasztokkal,mind meghaltak,megöltem a bestoát,méghozzá kivégzõ mozdulattal😮 utána meg a papot nyírtam ki😄
norbi4567
Hát hogyha a Witcherben mindenfelé lehetne mászkálni mint az Oblivionba akkor szerintem lenne vagy 20GB.De azért jó lenne egy olyan játék amiben minden van (egy Oblivion Witcher keverék <#eplus2>).

tibor16
eleinte engem is zavart, fõleg a G3 vagy az Oblivion után. Hogy egy icipicit se lehessen ugrani egy játékban 2007-ben, hát az kolosszális. Mégis - valahogy el tudtam feledni. Ugyanakkor van a játékban gyermek, asszony, állatok, madarak, a vizekben halak úsznak - ennek jó részét a G3-ból hagyták ki. Az a kéz mozdulat szerintem meg nem hiba, hanem annak a Witcheres világnak 1 szokása - olyan mint a mostani mutogatás - nekem pl tetszik, nyomatékosítja a mondandót.
A terep a 4. részben meg igazán nagynak mondható. Hogy a hidaknál, utaknál lépcsõknél stb miért kötött a mozgás - gondolom ez valami programozási dolog..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rotator
Nem így szokott lenni? 😊

Pedig annyiból érdekes belegondolni, hogy ezúttal egy FPS-ben nagyobb a mozgási szabadság, mint egy RPG-ben.
rotator
De hogy jön ide a Crysis? Ennyi erõvel a Tetris 3D-hez is hasonlíthatnád.

Mondjuk az is baj lehet, hogy a Crysis utan kezdtem el jatszani vele, es hat grafikailag eg es fold, es az teljesen szabad mozgas ami a Crysisben van hogy barhonnan barhova el tudok menni barhova tudok allni ahol csak fizikailag lehetseges, szoval ezekhez kepest teljesen beszukultnek ereztem a jatekot.
1440x900-ban jatszom vele, mart 16:10es a monitorom, az elso 3 fejezet meg maxon ment, aztan a mocsarban mar lassabb volt vissza kellett vennem, aztan amikor mar egett a varos ott mar minimumra kellett tennem sok esetben. A belso tereken meg elmegy a grafika, de amikor kint jarsz a mezon, dombokon stb, akkor nagyon durvan latszik mennyire szogletes minden, hol sik meg a videk hol kezdodik a domb 1 csunya egyenes vonal latszik az eltero texturak talalkozasanal. A karakter nagyon szuk kijelolt helyen mozoghat, soha nem tudsz lelepni egy kisebb sziklarol meg kell kerulni ha arra vezet ut, egyszeruen nagyon zavar mind a grafika mind pedig a karakter korlatolt mozgazsa. Amikor parbeszedek vannak mindig ugyanaz a 2-3 animacio van, amikor igy csinal 1 furcsa mozdulatot a kezevel vagy megigazitja a kesztyujet. Brozalmas, hogy kb 20 karakter volt kidolgozva grafikaialg es az osszes szereplot ok jatszottak el az osszes idos asszony ugyanugy nezett ki vagy az osszes or stb, ezek annyira illizuoromboloak, hogy 2007ben ez mar keves sajnos. A tortenet es a hangulat valoban felhuzza picit, de 7/10 vagy 6/10-nel tobbet a rengeteg hibaja miatt nem kaphat.
Csibusz
Hát akkor az enyémen miért szagatt?? kéne még neki azaz 1 g ram?
egyébként semmi bajom a szinkronnal, de az angol hangok még jobbak véleményem szerint. igaz még nem vagyok olyan profi, az elsõ fejezetben a nagyját megértettem amit mondtak. aki akarja annak ajánlom az angol kipróbálását