Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem nagyon idegesít pesten ( mert autópályán nem járok, idén 0 alkalommal... ), hogy van 3 sáv és letolnak a belsőben a seggembe van, jobbról előznek amikor Én betartom a sebességkorlátot. Ergó Én semmit nem csinálok rosszúl. Most azért kellene nekem kimenni onnan mert más van aki szabálytalanul közlekedik? baromi rossz hozáállás. Ha 70el lehet menni és annyivel megyek belül akkor Én jogosan megyek ott... csak 70es táblánál azt hiszik hogy az a középső és szélső és bent 80-100al lehet, mert a belső a gyorssáv... vicc.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 18:08:47
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 18:08:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pontosan erről van szó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi értelme kisorolnod 1 másodpercre vagy kettőre, csak azért, hogy aztán 140-ről satuzz, mert a külsőben ott vannak a megrakott áru, teherszállítók, kamionok, stb.
Ha üres (hajnali 3-kor max!), akkor nyilván kisorolsz, van ugyanis hová kisorolni.
A többivel abs. nem értek egyet! Nézd már meg mi történik reggel 9-kor Pest felé könyörgöm! A belső sávban úsznak a nagy halak, ha a középső sávból odaténfergők nem zavarnák meg őket rendre, de a középső sávosok se szopatásból mennek a belsőbe, hanem azért, mert a külsőben nem lehet haladni, ott vannak a megrakott tevék, bálnák, csillagrombolók.
Jó... te most arról beszélsz, ami NEM jellemző, amikor 2km-en keresztül nincs ott semmi. Ez mocskosul ritka, hajnalban, meg késő este előfordul.
Eleve az, hogy 130-140-el mész lehetetlenné teszi, hogy rendre kisorolj a külsőbe, mert ott nem fogsz tudni haladni, vagy állandóan szlalomozni fogsz, ami meg JÓVAL balesetveszélyesebb, mint középen 140-el tépni...
Ha üres (hajnali 3-kor max!), akkor nyilván kisorolsz, van ugyanis hová kisorolni.
A többivel abs. nem értek egyet! Nézd már meg mi történik reggel 9-kor Pest felé könyörgöm! A belső sávban úsznak a nagy halak, ha a középső sávból odaténfergők nem zavarnák meg őket rendre, de a középső sávosok se szopatásból mennek a belsőbe, hanem azért, mert a külsőben nem lehet haladni, ott vannak a megrakott tevék, bálnák, csillagrombolók.
Jó... te most arról beszélsz, ami NEM jellemző, amikor 2km-en keresztül nincs ott semmi. Ez mocskosul ritka, hajnalban, meg késő este előfordul.
Eleve az, hogy 130-140-el mész lehetetlenné teszi, hogy rendre kisorolj a külsőbe, mert ott nem fogsz tudni haladni, vagy állandóan szlalomozni fogsz, ami meg JÓVAL balesetveszélyesebb, mint középen 140-el tépni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Normál felállásban, szélső a lassúaké, pl kamion, meg Manci néni 100-110-l. Középen a 130 körüliek, belső a gyorshajtók, már, relative, meg nem relative is. <#idiota>#idiota> Persze, ha nincsen kamion, meg senkise a szélsőbe, én is kitolom a bringát. <#vigyor1>#vigyor1> De ilyen nagyon ritkán fordul elő... <#vigyor2>#vigyor2>
Nem azért de én rengeteget vezetek autópályán. 130-40 körül szoktam menni, és mindig kisorolok. Nem azért mert nincs agyam, hanem azért, mert :
1 ez a szabály.
2 ha nem sorolsz ki kinyírod a 3 sávos autópálya értelmét.
Ezeket a középsősáv bérleteseket ugyan úgy meg kellene büntetni mint a gyorshajtókat. Jobbra tartási kötelezettség van. Baleset veszélyes, mert megy 110-el középen utol éred 130-al a BMW jön 200-al. Jobbról nem előzhetsz. Vagy beletaposol akkor seggbe durrantanak, vagy kimész a BMW-elé az ver telibe stb. Nem azért találták ki, azt a sávot , hogy abban kell haladni, hanem azért hogy a nagy forgalom elférjen. Ha nem indokolt tilos abban haladni.
Van olyan, hogy 2 km-en keresztűl egy teremtett kamion, busz semmi nincs ott. De a wagonr+ középsósavbérlettel megy 100-al középen. Rávillogsz akkor meg kiborul..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.04. 22:08:48
1 ez a szabály.
2 ha nem sorolsz ki kinyírod a 3 sávos autópálya értelmét.
Ezeket a középsősáv bérleteseket ugyan úgy meg kellene büntetni mint a gyorshajtókat. Jobbra tartási kötelezettség van. Baleset veszélyes, mert megy 110-el középen utol éred 130-al a BMW jön 200-al. Jobbról nem előzhetsz. Vagy beletaposol akkor seggbe durrantanak, vagy kimész a BMW-elé az ver telibe stb. Nem azért találták ki, azt a sávot , hogy abban kell haladni, hanem azért hogy a nagy forgalom elférjen. Ha nem indokolt tilos abban haladni.
Van olyan, hogy 2 km-en keresztűl egy teremtett kamion, busz semmi nincs ott. De a wagonr+ középsósavbérlettel megy 100-al középen. Rávillogsz akkor meg kiborul..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.04. 22:08:48
Downhill!!
Elolvastam... akkora fasság, mint ide Ortaháza.
Miért? Mert ha 3 sáv van, azért nem mész ki a külsőbe, mert nanoszekundumokon belül ott lesz egy busz, kamion, teherhajó, űrrepülő, szárnyas budi, vagy egy lassú fos 80-al. Ezért nem megy ki senki oda személyautóval, mert van agya. Ha meg lassan halad minden sáv, akkor meg főleg nem mész ki egy fasz állító autó mögé.
A valódi probléma akkor van, amikor 2 sáv van és akkor nem megy ki a parasztja a külsőbe, holott mögötte érkezik a fekete gyászsereg 160-al.
Ezt megint valaki olyan írta, aki életeben levezetett 13.400 km-t a Matizában, ebből 800km-t töltött el pályán...
Miért? Mert ha 3 sáv van, azért nem mész ki a külsőbe, mert nanoszekundumokon belül ott lesz egy busz, kamion, teherhajó, űrrepülő, szárnyas budi, vagy egy lassú fos 80-al. Ezért nem megy ki senki oda személyautóval, mert van agya. Ha meg lassan halad minden sáv, akkor meg főleg nem mész ki egy fasz állító autó mögé.
A valódi probléma akkor van, amikor 2 sáv van és akkor nem megy ki a parasztja a külsőbe, holott mögötte érkezik a fekete gyászsereg 160-al.
Ezt megint valaki olyan írta, aki életeben levezetett 13.400 km-t a Matizában, ebből 800km-t töltött el pályán...
Miért nem mennek ki az emberek a külső sávba? - Pszichológusok is megvizsgálták a témát. 😊
★★★★★
Araboknál még a jogsi megszerezhetősége előtt Ferrari várja a fiatalokat a garázsban.
Teljesen mindegy hány éves vagy.Ha van pénzed lehet mindent.
Teljesen mindegy hány éves vagy.Ha van pénzed lehet mindent.
20-23 évesen nem kell a segge alá rakni egy bika luxus autót... Hál isten mást nem nyírtak ki. Csak a szegény fa.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ráadásul, a cikk azt írja, hogy a rendőrség még vizsgálja a körülményeket. Pedig, egyszerű. Ott a maci sajt a totojának... <#ijedt>#ijedt>
Itt az ismert kutyás, meg a piros-fehér kéményes kereszteződés is. A csecsen "parlamenti helyettest" meg gyakorlatilag kivégezték..
Ha nem dobja el, akkor meg meg is tud állni.
Már 3-x4 írtam neki, hogy angolul is feliratozhatná... :/
Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
Baccameg, hát ha valakit érdekel, 2:55-nél annyit kihámoztam, hogy a sofőr (1960-as nő Lada Grantával) elvesztette az uralmát a kocsi fölött, bolt teraszának ütközött, ő könnyebb, míg a falnál álló kislány (szül. 2005) súlyos sérüléseket szenvedett, újraélesztették, jelenleg is küzdenek az életéért. :/
1:25-nél kiszállnék és pofánbasznám a nagymamát! az az autó gyök2-vel ment.....és még a maminak állt feljebb,hogy leszarta a kisunoka felügyeletét az anyával együtt
igen ez alap! engem is úgy tanítottak a szüleim,hogy ha zöld akkor is nézzek szét és ez úgy bennem van a mai napig,hogy sosem lépek az úttestre szétnézés nélkül.....ellenben a legtöbb fiatal / én 39/ telefont nyomkodva, fejessel, simán lelép mindenféle szétnézés nélkül.....ma már nem tanítják nekik?
Mondjuk ez sok mindent elmond a helyi közlekedés szervezettségéről is... 😊 Azért nálunk ha felbukkannak ilyen gócpontok, előbb-utóbb megpróbálnak közbeavatkozni valamilyen forgalomszervezési módszerrel.
Jó rutinos kutyák lehetnek már.. 😊
Érdekes, hogy az a bizonyos kereszteződés is mennyiszer szerepel benne, ahol mindig kifutnak a kutyák a csattanásra (10:02-től).
Tényleg borzalmas, amit a zebránál művelnek, erre semmiféle felmentés nincs.
De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál.
De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál.
Bécsben is csak felnyomják a kék fényszórót és mindenki elengedi őket, tényleg csak vészhelyzetben kapcsolják be a szirénát. Sokkal élhetőbb is az a város meg lehet nézni.
Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne.
Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne.
★★★★★
kívánok neked sok ilyen ladást a tűzoltó,rendőr vagy mentő elé ami hozzád igyekszik....majd a "ladás" eldönti,hogy kell-e sietniük avagy sem
A végén milyen csicska "maffiózó" reklámozza.
Át szoktam klikkelni, de egy balesetes, "oktató jellegű" videóban autóba szerelhető, vezetés közben is használható nyerőgépes játékot reklámozni enyhénszólva is kétes..
Jóideje már reklámokat szúrogat be a videók elejére, vagy végére (volt már a közepén is). A YT úgy egy éve vezetett be valami olyasmit, hogy azok a csatornák, amik nem érnek el 10k nézettséget sem, ne tudjanak gombamód szaporodni és hit-n-run módszerrel lenyúlni a reklámpénzekből járó részesedéseket (ezelőtt talán 1k volt a szükséges minimum nézettség).
A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle.
A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle.
Tűzoltó: Mindenki tudja mit kell tenni. Én is tudom. De ott abban a helyzetben nem mentem volna át a piroson és nem is húzódtam volna félre, mint nincs hová.
Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.
A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt.
Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.
A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt.
azért ezt most gondold át újra..................persze ne startoljon el,de kötelessége lehúzódni! másodperceken múlhat az emberélet!
a videók elején a porsche-s gyerek miafenéket intrózik? és miért számolgatja a lóvét? ennyi pénze van mások bajából?