Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Forolto, 2017.09.07. 10:16:25
Még mindig nagyon sok az álló kocsisorba berongyoló kamion.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
★★★★★
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.05. 18:08:47
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha üres (hajnali 3-kor max!), akkor nyilván kisorolsz, van ugyanis hová kisorolni.
A többivel abs. nem értek egyet! Nézd már meg mi történik reggel 9-kor Pest felé könyörgöm! A belső sávban úsznak a nagy halak, ha a középső sávból odaténfergők nem zavarnák meg őket rendre, de a középső sávosok se szopatásból mennek a belsőbe, hanem azért, mert a külsőben nem lehet haladni, ott vannak a megrakott tevék, bálnák, csillagrombolók.
Jó... te most arról beszélsz, ami NEM jellemző, amikor 2km-en keresztül nincs ott semmi. Ez mocskosul ritka, hajnalban, meg késő este előfordul.
Eleve az, hogy 130-140-el mész lehetetlenné teszi, hogy rendre kisorolj a külsőbe, mert ott nem fogsz tudni haladni, vagy állandóan szlalomozni fogsz, ami meg JÓVAL balesetveszélyesebb, mint középen 140-el tépni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 ez a szabály.
2 ha nem sorolsz ki kinyírod a 3 sávos autópálya értelmét.
Ezeket a középsősáv bérleteseket ugyan úgy meg kellene büntetni mint a gyorshajtókat. Jobbra tartási kötelezettség van. Baleset veszélyes, mert megy 110-el középen utol éred 130-al a BMW jön 200-al. Jobbról nem előzhetsz. Vagy beletaposol akkor seggbe durrantanak, vagy kimész a BMW-elé az ver telibe stb. Nem azért találták ki, azt a sávot , hogy abban kell haladni, hanem azért hogy a nagy forgalom elférjen. Ha nem indokolt tilos abban haladni.
Van olyan, hogy 2 km-en keresztűl egy teremtett kamion, busz semmi nincs ott. De a wagonr+ középsósavbérlettel megy 100-al középen. Rávillogsz akkor meg kiborul..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.04. 22:08:48
Downhill!!
Miért? Mert ha 3 sáv van, azért nem mész ki a külsőbe, mert nanoszekundumokon belül ott lesz egy busz, kamion, teherhajó, űrrepülő, szárnyas budi, vagy egy lassú fos 80-al. Ezért nem megy ki senki oda személyautóval, mert van agya. Ha meg lassan halad minden sáv, akkor meg főleg nem mész ki egy fasz állító autó mögé.
A valódi probléma akkor van, amikor 2 sáv van és akkor nem megy ki a parasztja a külsőbe, holott mögötte érkezik a fekete gyászsereg 160-al.
Ezt megint valaki olyan írta, aki életeben levezetett 13.400 km-t a Matizában, ebből 800km-t töltött el pályán...
★★★★★
Teljesen mindegy hány éves vagy.Ha van pénzed lehet mindent.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál.
Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne.
★★★★★