Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle.
Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.
A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: memphis1985, 2017.08.20. 19:41:23
Ja és nem a motorsok és nem Te meg nem Ő hanem az aki ezt csinálta ma ( csak remélni tudom hogy ilyet nem csináltok ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.19. 18:41:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kár hogy még nem pattintottam be a kamerát az uj autóba... ha mesélik nem hiszem el. Ilyen baromkat. Remélem rövid időn beledöglenek, de úgy hogy másnak nem esik baja.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.08.11. 16:11:17
Downhill!!