Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze, a trollok között megjelennek az orosz-lengyel "barátság" képviselői is. <#falbav>#falbav>
Downhill!!
Piroson rendre átmennek, Pesten főleg, ott mintha kötelező lenne, talán még fel is vannak sokan háborodva mögöttem hogy sárgánál megállok, mert csak azt látom hogy eközben még 2 autó mellettem lévő sávban átmegy a már piroson.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
Vladimir Olin az Express taxitársaság sofőrje elmondta, hogy a termináljukból kihajtva 300 méteren át üldözte és egy gyárnál a fűre szorította az autót, ahol az első ülésről 2, hátulról 1 fiatal ugrott ki és kezdett menekülni. Az autó lopott volt, találtak benne egy mobiltelefont. A rendőrség 40 perc alatt ért a helyszínre.
Szerk: MVD = belügyminisztérium.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.09.10. 18:18:38
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
a siránkozó mama lenne a sofőr?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.09.09. 08:11:47
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.07. 19:50:44
Downhill!!
Downhill!!