37102
-
#11585 Faterom kollégája/haverja volt...4 gyerek maradt apa nélkül... :( -
#11584 a következtetés maximum az lehet hogy a biztonság jó ideje nem márka hanem évjáratfüggő -
öregember #11583 még még fotók ( légi felvételek is) -
#11582 Óceánba hajtott egy Corvette, San Diego partjainál.
Az eset San Diego tengerpartjánál történt. Egy pár megismerkedett egy férfivel a bárban, akiről kiderült, hogy még soha életében nem vezetett Corvette-et. A jóhiszemű pár kölcsönadta a férfinek az autót, beültek mellé és együtt kezdtek bravúrkodásba a tengerparton, aminek a vége a videón is látható eredmény lett: a kocsi a tengerben kötött ki.
A tettes ráadásul elfutott, így a Hertz autókölcsönzővel is az eredeti kölcsönzőknek kell megvívniuk harcukat.
-
#11581 Kicsivel több infó, és képek. Indóház (most elég lassan tölt be nekem)
-
#11580 De tudom utálni az idióta, vak kamionsofőröket. A városokon 70-nel döngetnek át, belemászik az ember seggébe, hogy véletlenül se tudjon lekanyarodni... Autópályán folyó dolgokról már nem is írok. Két hülye elintézett egy életet, mozdonyt, illetve megrongáltak egy helikoptert. Persze ezt nekünk kell még megfizetni (mivel állami tulajdon). Köszönjük szépen!
Link
Mielőtt még néhány nagy fan beugatna, leírom, hogy "az idióta, vak kamionsofőröket" =/= mindegyik kamionsofőr. -
#11579 Vajon mennyivel előzött...biztos nem 120al... -
#11578 hát a rongybabával jó nagyot lehet lendíteni fejre baszod XXXD -
#11577 mer' a rongybaba, hogy csap el? -
#11576 MInt egy rongybaba úgy csapta el az embert a motor:S -
#11575 amikor a hülyék találkoznak -
#11574 Ami nem is kicsit látszik :) -
#11573 ez fájt :S -
#11572 mint mindenből XXXXD -
#11571 szinte éreztem hogy ebből a csattból is az derül ki hogy a suzuki milyen törékeny -
n003 #11570 van vagy 15-20év fejlesztés a kettő között ;) -
#11569 bammmeg hogy eltűnt az astra eleje... azért durva csatt lehetett, nem törnek olyan geci szarul az astrák.. egy suzuki itt atomjaira hullott volna.... -
#11568 Tegnap éjjel, Soprontól nem messze:
19 éves hülyegyerek kocsisort előzött, aztán nem nagyon fért be. Szerencsére csak ő halt bele, vétlen arcok "megúszták" súlyos sérülésekkel. Faterék épp jöttek haza a bécsi meccsről, teljes útzár volt órákon át.
Amúgy durva a különbség az astra meg a hyundai között. -
n003 #11567 oroszok is tudnak alkotni :) -
USAMEN POWER #11566 Inkább egy utazás a közel keletre, azt 10 - 20 arab nő szerintem jó befektetés lenne. Úgy tudom arrafelé hasít a nőkereskedelem. Csak attól tartok hogy a kábriód kevés lesz ennyi nő szállítására. :) -
#11565 én eladnám mind és a pénzből orgiákat rendeznék... -
öregember #11564 30e liter ? nem lenne rossz, pár évre elég lenne az az üzemanyag mennyiség -
#11563 Kártérítésként a családi házas népek megkaphatnák a tartály tartalmát... -
öregember #11562 kerítés és a tartálykocsi -
öregember #11561 és ez ? átpördült a tetején a rönó -
öregember #11560 vótmá' ?
motoros vs furgon -
Zséé #11559 Igen borulékonyak ezek a cukorrépaszállítók mostanság :D -
#11558 végén a riportnál az a tolmácsolás... :DA:DSF:SD: -
USAMEN POWER #11557 Fú b+... nemsemmi ütközés volt. Még szerencse hogy a kerekek, és a futómű elnyelte az ütközés erejét, ha a biztonsági autó oldalába rongyoltak volna bele, lehet hogy haláleset lett volna a vége. -
Szabi1991 #11556 előfordul akármelyik rendezvényen, akárcsak az utcán is..
-
#11555 ez a barom melyik rendezvényen volt a tükröt nem ismeri? -
öregember #11554 felborult egy kamion.... -
#11553 Aztarohadteget:|
Azt nagyon elnézte a zöld mercis forma... -
Szabi1991 #11552 végre van videó, dúúúrvaa o.0
-
#11551 Lényeg kimaradt.
Ezért nem szabad fékezni, mint az előtte lévő ember, mert ez történik... -
#11550 Ilyen helyzetben nem nagoyn szabad fékezni.
Ha nem látsz semmit akkor inkább átkell tolni minnél hamarabb a füstöm-poron stb. -
#11549 Az odabasz, hogy nem fékez, csak elveszi a gázt :DDD -
öregember #11548 még pár kép -
öregember #11547 -
#11546 FFFUUUU nem konkrétan erre a kategóriára értem.