Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#szomoru1> de a lényege ugyanaz hogy ütközésnél a seggedet az ülésen tatsa 😞 .. a sporteseményeken annyival több az elvárás hogy ott ne csak eseménykor hanem kocsizás közben is ezt tegye mert ott a "sima autókázás" közben is felléphetnek olyan erõhatások mint kisebb közúti baleseteknél

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
ez milyen már
a sofõrt kb meglincselik az tuti

Súlyos buszbaleset Pakisztánban, 35 halott

"Az Indus folyóba zuhant egy busz, a túl gyorsan hajtó sofõr élte csak túl a katasztrófát."
matthias92
az nascar,meg rally,ott nem két pontos öv van, hanem 4, ha nem tévedek.
félreértés ne essék, nem vagyok az öv ellen, csak azt mondtam, h nem mindig hasznos az öv.szorri ha ezt lehetett kiszûrni.

Ennyi. Az öv ellen reális magyarázat nem igazán létezik, legalábbis még nem hallottam róla (kismama ismerõsöm is beköti magát, igaz, a baba-résznél kissé lazábbra hagyja, de legalább rögzítve van).

Jó, talán a plázacicák felmentést kaphatnának az öv alól, egyrészt nem tudják bekötni, másrészt két D-kosarú légzsákkal szerelték õket, harmadrészt pedig úgyis lehet találni másikat.

Carlos
no igen.
Az jópofa volt. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Aki nagyon Pro-nak érzi magát, az megoldhatja úgy is a dolgot mint Jason Bourne a Bourne Ultimatum-ban, a rendõrautós jelenetnél... Habár ahoz is biztonsági öv kellett !

Kár tovább ragozni. Az utcai belesetek 5%-ában jó az ha valaki nincs bekötve, a maradék 95 pedig az övnek köszönheti h nem murdel meg. Ennyi és nem több.

jótszótá 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Aha, és a legtöbb esetben pl.: a rally pilóták is ezért szállnak ki élve a kocsiból nagy borulás után, és karcolásokkal vagy a nélkül hagyják el a helyszínt mert nincsenek bekötve... Faszság ! Ja és beszélhetnénk a Nascarról is hogy ott miket élnek túl, mi lenne ha nem lennének bekötve pff... A legtöbb balesetben akár verseny, akár civil forgalom azért hallnak meg, mert a bekötött õv szétzúzta a máját, tüdejét a sérültnek... hülyeség ! xD
Lehet hogy igazad van, de nincs alapja annak amit mondasz, és így kevés.
Egyszerû példát is felhozhatok, fogj pl.: egy legyet, vagy darazsat, enged be egy fél literes üvegbe, és rázd agyon. Majd tapasztalod hogy a kísérleti alanyod már félholt de miért is ? Mert ide oda csapódott az üvegben, és ha rögzítve lett volna talán még élne. Kb. ennyi, szvsz !
Azt nem mondom hogy az öv minden esetben segít, ha pl.: begyûrõdsz egy kamion alá, akk már tökmindegy...

TheRock18
gyah...szerencséd,hogy túlélted...

BMW Über Alles!

matyi0323
Én mindenkinek azt ajánlom, hogy kösse be magát!!! Szerintem jól jön bármivel is ütközöl! 3 éve volt egy autóbalesetem, se én se a sofõr nem voltunk bekötve. A söfõr megúszta annyival, hogy a visszapillantó széttört (lefejelte) aztán kivágta a homlokát. Én pedig 3 hét kóma, agyrázkódás, emlékezetkiesés, azóta is szinte mindennapos fejfájás....
Jó a terepjáró aki nekünk jött 78-al ment ( 30-as táblánál...:/ ), lehet, hogy ha egy kisebb kocsival jön és nem részeg és megpróbál "normálisan" vezetni, akkor nincs ez, de ez csak mind feltételezés.
Manapság szerintem meg egyre többen vannak úgy, hogy " majd a másik kikerül..arrébb megy..stb.." aztán ebbõl is van a legtöbb baleset.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hülyékkel minek vitatkoztok 😄 emberek egyéni szoc problémája ha nem kötik be magukat ennyi <#ejnye1>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

autoszimulator
na hadd lám, te hogy borulsz egy kocsival, öv nélkül? szerinted amíg pörög a tengelye körül az autó, addig te ülsz az ülésben, öv nélkül, mint a jó gyerek? nem ám, csapódsz minden fele, egyszer a tetõ irányába, aztán vissza, ott a váltóbot, kormány, ezek kicsit tudnak fájni, ha beépülnek valamely testrészedbe, ezen kívül egyáltalán nem biztos hogy az ülésed felett mozogsz, ráeshetsz a melletted utazóra, legyen az elöl vagy hátul, szépen kinyírva õket is.

És hidd el gyakoribb ez, mint a belsõ sérülés öv által. Ma már egy normális, újszerû autóban, biztonsági övvel, sebességhatár közeli sebességrõl való fékezést követõ borulásban nem nagyon halsz meg.

" ha bevan kötve, ott marad vszeg."

nem, a jó megfogalmazás az,hogy mákja volt, mert nem maradt ott, mivel nem volt bekötve.

.: mobilize.hu :.

TheRock18
jah...kiesel a kocsiból és,ha túl is éled,lehet pont rád esik/borul a járgány...és azért halsz meg...vagy lehet 100km/h repülsz fejjel egy másik fának...ami szintén halálos lesz...

BMW Über Alles!

matthias92
ha borulok,akkor megfog az öv, és okozhat, vagy okoz olyan sérüléseket, amiket nem szeretnék megtapasztalni...persze az is, ha nem kapcsolod magad be, ez mázli kérdése.
közeli rokonom borult 1cer télen,3-4szer forgott meg, ha bevan kötve, ott marad vszeg.

Carlos
Aha, aztán ha borulsz, és nem vagy lekötve, akkor mi tart az ülésben? A szentlélek?
Egyedüli akkor hasznos ha nem vagy bekötve, ha vonattal ütközöl. Azt csak úgy lehet túlélni hogy kirepülsz, mert bedarál. Minden más esetben az öv ment(het) meg.

Þór vígi þessi rúnar

matthias92
öv csak ütközéseknél van haszna, boruláskor inkább ne legyen öv rajtam...fasza belsõsérüléseket lehet úgy szerezni.

sosem fogom megérteni azt hogy mért nem lehet övet használni? 😮

w77d
omg XD

desigo
az a komoly <#hehe>

miért mutogatod a fenekedet az öregnek? csak nem vársz valamire? XD

w77d
<#mf2><#zavart1><#buck><#action>

solo
Nem, eh a határút-nagykõrösi út keresztezõdése.
Tegnap voltam ott, vannak maradványok:]

weed.Jah, igen, a benzinkút utánn a lidl-nél be kell fordulni, ott a gubacsi út elején anynivan, hogy te is csóróleszel mire végigjárod mindet:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

TheRock18
üllõi útra menjél...ott még 1-2 szép kurva is megfordul a sok fogatlan,rémrondán kívül 😄

BMW Über Alles!

TheRock18
itt is megvan a fonoda street 😄 xD

BMW Über Alles!

Pesti létemre Én is 😄

DJKonya
Minden éjszaka megjárom Pestet és sûrûn megfordulok arra is<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Carlos
Még 1 minusz

Þór vígi þessi rúnar

desigo
szépen csendben kinyírta magát
rip

Fél napja halott volt a motoros, mire megtalálták
mizu, vidéki vagy ? <#idiota><#beka3><#wave>

DJKonya
Bocs Miskolci vagyok😄

Határ út

tiszta szégyen vagy

DJKonya
Én keverem bocsi, most vagy a Szabadkai út vagy az Illatos út, de inkább az utóbbi.

w77d
Gubacsin kurvák???? eddig errõl miért nem tudtam? csak a tökölyt és a régi fótit ismertem XXXD

DJKonya
Ez nem az a Gubacsi út ahol a sok kurva áll?<#idiota>

Duddits
Sok rohadék piroslámpás féreg...

desigo
A villamos kapott rendesen
nem egy személyautó ment bele amit kb meg se érez...

<#mf2>

w77d
baszódjámeg XXD

ez W77d-é 😄

TheRock18
gyahhh...kikapált egy audit a földbõl 😄 de jóóó xD xD

BMW Über Alles!

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

én traktorral járok, az nem akad fenn semmin