37102
-
#11625 Azért ehhez elég nagy "szerencse" kell hogy sértetlenül kiszállj egy ilyen roncsból. -
USAMEN POWER #11624 "A portugál ralin Latvala, vezető pozícióból elszenvedte állítása szerinti saját, a sajtó visszhangja szerint a világbajnokság történelmének legnagyobb balesetét. Autójával egy meredek hegyoldalon csúszott le az útról, az összesen tizenhét alkalommal át fordult versenyautóból végül navigátorával együtt sértetlenül szálltak ki."
Amúgy volt. -
#11623 Bocs ha volt már...
-
Szabi1991 #11622
Friciék a 13. szakaszon leestek az útról.
A 44 kilométeres gyorsasági vége előtt két kilométerrel egy Jobb3-ban elfogyott alóluk az út és 30 méteres zuhannással előbb az orrán, majd a tetején landolt a Ford Focus WRC, amely végén 'lábra esett'.
Mindkét versenyzőt a Tarragona-i kórházba vitte a mentőhelikopter. Fricinek a kulcscsontja tört el és agyrázkódása van, Zsiros Gabi zúzódásokkal megúszta. Mindkettőjüket kiengedték a kórházból, már a szállodában vannak.
-
#11621 van rendőrség, de más a feladata, mint európában. az ottani rendőrök főként külföldiekre szakosodtak és szarnak a "hazai" baromkodásokra... -
USAMEN POWER #11620 Hogy ennek mi értelme van... Azt felőlem ezekkel a szarokkal csinálják, de múltkor láttam egy videót, majdnem egy Mustangot vágtak haza.
Az meg hogy forgalomban csinálják, egy nagy kérdőjel... Arrafele nincs rendőrség, nem veszik el a jogsit, vagy van egyáltalán ? -
n003 #11619 atomot nekik :DD -
#11618 Nem kell olyan nagy kockának lenni hozzá....elég csak ismerni a játékot,ha pont ez a neve,és játszodtad,akkor logikus hogy eszedbejut :D -
#11617 alig ittam XXXXXXXXXD -
megint bebasztál??!!! :DD -
#11615 azé mennyire kell kockának lenni ahhoz, hogy egy real life videóról valakinek a játék ugorjon be és elkezd késztetést érezni hogy átszon? XXXXD -
#11614 ááá...
ez megvan nekem játékban, v8 challange :DD
mennyit játszottam ezzel évekkel ezelőtt.. omg:DD
meg is keresem a cd-t,aztán megyek kört:DD rohadt nagy game. XD
amúgy fail amit csinált.. :D -
#11613 Az a első kocc az durva. Kicsit felcsavarodott a fára :S -
#11612 Finnek után nézzük a svédeket :D 80as 90es évek
-
Szabi1991 #11611 -
#11610 -
#11609 Mai nap gyökér versenyzője személyesen a CART és F1 világbajnok Jacques Villeneuve....
(ZÖLD VERDA figyelni mit csinál :))) )
-
n003 #11608 ez degyönyörűű :O
ma összetörték az autóm :(
-
#11607 háát itt meg mi történt csókolom? -
#11606 ...
-
#11605 Jaja, ezt mondani is akartam hogy nem nagyon használt megkülönböztető jelzést, legalább is én nem látom, és a kamionnak volt zöld. -
#11604 akkor bal pina. -
#11603 nő volt -
USAMEN POWER #11602 Rendőr létére elég nagy balfasz volt. -
#11601 Gondolom én nem úgy értette a cikk írója hogy a neten fogja elmesélni, hanem hogy a továbbiakban nem a hozzátartozóinak kell mesélnie hogy mi történt.
Hatalmas szerencséje volt. -
#11600 "A nő élete csak hajszálon múlott, így viszont maga mesélheti el szerencsés történetét"
Én várom de nagyon.
-
#11599 index video
20 centi és a nothing toxic-on nézzük -
n003 #11598 a marhája :O mekkora mák -
USAMEN POWER #11597 Kb 1 centin múlt az élete ? Fél centi ? Nemsemmi... -
#11596 ez az amit konkrétan nézni is alig tudtam -
#11595 Elgázolta a kamion, túlélte
videó -
#11594 Én értettem félre, bocsi! -
#11593 Na ezt szépen összeraktam. -
#11592 és 11588
Légy szíves olvasd el az utolsó mondatot is. Még abban is segítek, hogy =/= ez a jel megfelel a nem egyenlő szóval.
Nos, akkor hol általánosítottam? Nincs harag. -
#11591 LOL: D Most nézem mit írtam: D -
#11590 csak pislogtam hogy miez a videócím:
Vonat, kamion és repülő balesetezett - gratula rtl klub..
amúgy az egy vicc hogy a szántóföldön nekimegy egy teherautó a helikopternek -
#11589 Ez így igaz.
Sajnos az élet minden területén vannak normális, és ökör emberek... -
#11588 szerintem sem kéne általánosítani,mert az utakon a megtett üzemórákhoz-kilóméterekhez képest a teherautók tudtommal kevesebb balesetet okoznak mint a személyautók
egy sima autós balesetnél sosem írja senki hogy megint a hülye személyautósok -
#11587 Nagyon sajnálom szegény mozdonyvezetőt, és a családját, részvétem
#11580 Most ebből a hozzászólásodból lehetne vitát robbantani, tudnék is hozzá kommentárt fűzni. Van is benne valami, sajnos tényleg vannak ilyen sofőrök, ez is egy jó képességű ember lehet hogy tilos ellenére....
De csak azt kérem, NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK MÁR!
thx
-
USAMEN POWER #11586 Ma az 1 -es úton egy Ignis csapott majdnem telibe egy Skodát. Volt gumifüst, manőverezés, max lőttem volna pár képet ha történik valami.