37102
  • tuzfal3
    Azért ehhez elég nagy "szerencse" kell hogy sértetlenül kiszállj egy ilyen roncsból.
  • USAMEN POWER
    "A portugál ralin Latvala, vezető pozícióból elszenvedte állítása szerinti saját, a sajtó visszhangja szerint a világbajnokság történelmének legnagyobb balesetét. Autójával egy meredek hegyoldalon csúszott le az útról, az összesen tizenhét alkalommal át fordult versenyautóból végül navigátorával együtt sértetlenül szálltak ki."

Amúgy volt.
  • tuzfal3
    Bocs ha volt már...
  • Szabi1991

Friciék a 13. szakaszon leestek az útról.
    A 44 kilométeres gyorsasági vége előtt két kilométerrel egy Jobb3-ban elfogyott alóluk az út és 30 méteres zuhannással előbb az orrán, majd a tetején landolt a Ford Focus WRC, amely végén 'lábra esett'.

Mindkét versenyzőt a Tarragona-i kórházba vitte a mentőhelikopter. Fricinek a kulcscsontja tört el és agyrázkódása van, Zsiros Gabi zúzódásokkal megúszta. Mindkettőjüket kiengedték a kórházból, már a szállodában vannak.

• w77d
    van rendőrség, de más a feladata, mint európában. az ottani rendőrök főként külföldiekre szakosodtak és szarnak a "hazai" baromkodásokra...
  • USAMEN POWER
    Hogy ennek mi értelme van... Azt felőlem ezekkel a szarokkal csinálják, de múltkor láttam egy videót, majdnem egy Mustangot vágtak haza.
    Az meg hogy forgalomban csinálják, egy nagy kérdőjel... Arrafele nincs rendőrség, nem veszik el a jogsit, vagy van egyáltalán ?
  • n003
    atomot nekik :DD
  • bency
    Nem kell olyan nagy kockának lenni hozzá....elég csak ismerni a játékot,ha pont ez a neve,és játszodtad,akkor logikus hogy eszedbejut :D
  • w77d
    alig ittam XXXXXXXXXD
  • matyi0323

megint bebasztál??!!! :DD
  • w77d
    azé mennyire kell kockának lenni ahhoz, hogy egy real life videóról valakinek a játék ugorjon be és elkezd késztetést érezni hogy átszon? XXXXD
  • matyi0323
    ááá...
    ez megvan nekem játékban, v8 challange :DD
    mennyit játszottam ezzel évekkel ezelőtt.. omg:DD
    meg is keresem a cd-t,aztán megyek kört:DD rohadt nagy game. XD

amúgy fail amit csinált.. :D
  • Norbi1990
    Az a első kocc az durva. Kicsit felcsavarodott a fára :S
  • Benel
    Finnek után nézzük a svédeket :D 80as 90es évek

• Szabi1991
  • solo
  • Ulvar
    Mai nap gyökér versenyzője személyesen a CART és F1 világbajnok Jacques Villeneuve....

(ZÖLD VERDA figyelni mit csinál :))) )

• n003
    ez degyönyörűű :O

ma összetörték az autóm :(
  • w77d
    háát itt meg mi történt csókolom?
  • Norbi1990
    ...
  • DJKonya
    Jaja, ezt mondani is akartam hogy nem nagyon használt megkülönböztető jelzést, legalább is én nem látom, és a kamionnak volt zöld.
  • Ulvar
    akkor bal pina.
  • OrioN the S
    nő volt
  • USAMEN POWER
    Rendőr létére elég nagy balfasz volt.
  • DJKonya
    Gondolom én nem úgy értette a cikk írója hogy a neten fogja elmesélni, hanem hogy a továbbiakban nem a hozzátartozóinak kell mesélnie hogy mi történt.
    Hatalmas szerencséje volt.
  • z0ty4
    "A nő élete csak hajszálon múlott, így viszont maga mesélheti el szerencsés történetét"

Én várom de nagyon.

• pszihopata
    index video

20 centi és a nothing toxic-on nézzük
  • n003
    a marhája :O mekkora mák
  • USAMEN POWER
    Kb 1 centin múlt az élete ? Fél centi ? Nemsemmi...
  • Audi TDI
    ez az amit konkrétan nézni is alig tudtam
  • Benel
    Elgázolta a kamion, túlélte

videó
  • DJKonya
    Én értettem félre, bocsi!
  • Nohab
    Na ezt szépen összeraktam.
  • Nohab
    és 11588

Légy szíves olvasd el az utolsó mondatot is. Még abban is segítek, hogy =/= ez a jel megfelel a nem egyenlő szóval.
    Nos, akkor hol általánosítottam? Nincs harag.
  • solo
    LOL: D Most nézem mit írtam: D
  • Benel
    csak pislogtam hogy miez a videócím:
    Vonat, kamion és repülő balesetezett - gratula rtl klub..
    amúgy az egy vicc hogy a szántóföldön nekimegy egy teherautó a helikopternek
  • DJKonya
    Ez így igaz.
    Sajnos az élet minden területén vannak normális, és ökör emberek...
  • pszihopata
    szerintem sem kéne általánosítani,mert az utakon a megtett üzemórákhoz-kilóméterekhez képest a teherautók tudtommal kevesebb balesetet okoznak mint a személyautók

egy sima autós balesetnél sosem írja senki hogy megint a hülye személyautósok
  • DJKonya
    Nagyon sajnálom szegény mozdonyvezetőt, és a családját, részvétem

#11580 Most ebből a hozzászólásodból lehetne vitát robbantani, tudnék is hozzá kommentárt fűzni. Van is benne valami, sajnos tényleg vannak ilyen sofőrök, ez is egy jó képességű ember lehet hogy tilos ellenére....
    De csak azt kérem, NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK MÁR!
    thx

• USAMEN POWER
    Ma az 1 -es úton egy Ignis csapott majdnem telibe egy Skodát. Volt gumifüst, manőverezés, max lőttem volna pár képet ha történik valami.