Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
Nemmondtál se tÍpust,se évjáratot,se ccm-t.
És az csak egy péda volt.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

a kisgyerek jobban tudja, mert õ gokartozik <#idiota>
én, aki 5éve hoz autókat USAból megélhetési céllal, inkább bele se szólok... hadd okoskodjanak 1esek és röhöghetek legalább 1 sort <#banplz><#taps>

5w0rdf15h
ki beszélt itt 4600cm3 autóról? már megint okoskodsz közbe fingod sincs a dolgokról....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

solo
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

én arra akartam reflektálni hogy igenis öngyilkos idióta aki egy seggel akar spanyolból hazaérni mert az ilyen ön és közveszélyes... nem érdekelnek a statisztikák..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pszihopata
a magyar statisztikák ugyanolyan rosszak mint a románok,még mielõtt egekig magasztalnánk magunkat meg felsõbbrendûnek éreznénk mint bármelyik szomszédos ország

sõt a nyugat-európaihoz képest ugyanolyan idióták vagyunk,akkor most ki merjek menni az utcára vagy költözzek burgenlendba?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ezzel nemértek egyet .. a magyar állam minden eu-s elõírást bevezet amivel a SAJÁT népét szopathatja de amit az eu biróságilag kimondott törvénytelennek (bocsánat eu ajánlás elleninek) ahoz viszont ragaszkodik :| ha megtehetném énis járnék lichtenstein-i rendszámmal

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kerax

kicsit idegesek lehettek akik ezt tették...

....Billencsesek jo emberek...

solo
800 000? te mirõl beszélsz?

Most tavasszal akartunk behozatni full új mustangot..4,6 literest, kint volt 4,2 milla, mire behoztuk lett volna majdnem 9 azthiszem..vagy több..Csak a regadó 3,2 milla lett volna-.-"
E szerint

"sajnos ez van,attól még nem öngyilkos idióták örüljünk hogy nekünk nem így kell élni!"
húrrá .. mennyire jó is amikor jön szembe a sávodban egy félhibernált (kinemszarjalemiennemzetiségû) 2napja úton lévõ teletömött kerekesjármû :|

5w0rdf15h
Egyrészt nem bújok ki a törvények alól, mert hivatalos cégautóval járok amit munkához használok, másrészt vegyél egy autót külföldön fele annyiért mind itthon és próbáld meg beiratni, majd magadhoz nyúlsz mikor a drága kis kalkulátor kidobja hogy fizess be 800ezret az állam bácsinak csak azért mert nem akarsz egy 1000 cm3-is szar suzukival járni és azért hogy rábasszanak egy magyar rendszámot.....másik dolog meg nem errõl volt szó, ez csak kiegészítésként írtam hozzá hogy nem kell olyan vádakkal dobálózni amik egyáltalán nem igazak.

DJKonya
Ez itt volt a szomszédos faluban

Csak állítólag a sofõr full részeg volt és 19éves fiú aki meghalt az a fia volt...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

pszihopata
tranzitútvonala vagyunk a román vendégmunkásoknak-szerintem ennyi az ok

egy német nyugdíjas ha lejön hozzánk,megteheti hogy salzburgban alszik egy éjszakát 80 euróért

a román vendégmunkások parkolókban alszanak,a buszsofõrõk meg menet közben váltva egymást,így utaznak spanyolországba,ahol gyümölcsöt szednek,mosogatnak vagy kiállnak a sarokra koldulni vagy kurválkodni

sajnos ez van,attól még nem öngyilkos idióták örüljünk hogy nekünk nem így kell élni!

desigo
Az év végi jutalom elmarad xD

desigo
Ha már trükközve kibújsz a törvények alól akkor csendben húzd meg magad.
A többség korrektül be tudja fizetni az adókat és nem a kibúvókat keresi.
desigo
Nem az én statisztikám.Írtam egy számot az arányok miatt.
Magyarok talán nem mennek külföldre nyaralni?
A horvát,görög utak tele vannak magyar autósokkal mégsem halljuk naponta,hogy õrült módon közlekednének,baleseteznének.

Aránytalanul magas a román idióta aki veszélyezteti az épségünket.
Van itt sok más külföldi is (szlovák,cseh,ukrán,litván,bulgár,török ) mégsem kell félve elmenni mellettük.Nincs a topik se tele a képeikkel.
barnie1990
<#eljen>

Ezután már át se menjek a határon, mert román rendszámos az autóm?
Ezután már rendszám alapján mindenki meg lesz jelölve a másik szemében?

Zene nélkül mit érek én?

pointer4
Félreértettél, én ezt általánosan mondtam, a mai sanyatló kultúra miatt. Legyen az akármilyen nemzetiségû.
Az aláírásod mibõl van ?
pszihopata
a 2 millió magyar meg 200 ezer román a te statisztikád!

szinte az összes román megtesz 3-400 kilómétert egyszerre nálunk,a magyarok mennyit mennek?

honnan veszed hogy 10-szer annyi kilómétert megyünk autópályáinkon,mint a románok?

éjszaka mentél már az m7-esen v. m3-ason?

pszihopata
'Az meg,hogy mi megy spanyol,osztrák stb országokban az,hogy jön ide? "

-olvasd el mégegyszer,talán megérted!

5w0rdf15h
Azért túlzásokba ne essünk....nem minden román béna és okoz balesetet, több ezren mennek át az országon naponta és nem csak õk okoznak balesetet az utakon csak mostanában megnövekedett az általuk okozott balesetek száma. Amúgy meg nem kell szidni az összes román rendszámú autóst mert nem feltétlen román ül benne és nem mind szabálytalankodik, mind ahogy pár szarláma képzeli itt. (csak megjegyzem én is olyan autóval jártam és fogok is, mert hülye leszek beiratni és több százezret befizetni a kurva államnak olyan törvény alapján amit már rég betiltottak az EU-ban)

desigo
De ha van kb 2 millió magyar itthon az utakon és van kb 200 ezer román akkor nem 10 X annyi magyarok által vezetett autós,kamionos balesetnek kellene lennie?

Lassan ott tartunk,hogy a román a több.
Az meg,hogy mi megy spanyol,osztrák stb országokban az,hogy jön ide?
pszihopata
spanyolországban meg a németek bénáznak mikor vonulnak nyaralni

pszihopata
és akkor mi van?

magyarok nem is karamboloznak ma?

ha vonulás van akkor karambol is-nehéz?

desigo
Azért ez már túlzás amit itt mûvelnek...

minden napra jut belõle

Újabb román busz borult fel, 9 sérült
pszihopata
akik itt bunkórománoznak,azok vannak a legjobban megsértõdve mikor lenéznek minket az osztrákok

a lomiscigókkal tele vannak az osztrák börtönök,az ilyen gondolkodású osztrák mondja hogy a magyarok mind lopnak!

bele kéne gondolni kicsit-ki a primitív?

mindíg a másik mi?

pszihopata
és ez román sajátosság?-nálunk nincs is ilyen mi?

amilyen átmenõforgalom van ilyenkor nálunk,lehet hogy átlagban a román vendégmunkások ugyanannyi kilómétert tesznek meg,mint a hazai autósok összesen,pláne a zsúfolt autópályákon fõutakon

amelyik román pl. spanyolországba tart,az sokkal veszélyesebb eleve mint megtenni 20 kilómétert egy ismert útvonalon,fõleg ha egyedüli sofõrként utazik persze hogy már minnél elõbb ott akar lenni,és nem napokig haladni parkolókban aludva

a kilóméterre vetített baleset nem biztos hogy több,csak egybõl megjegyezzük hogy megint román

azt tudjuk hogy hány 100 ezer román ért célba?

mint ahogy a motoros baleseteknél is történik,pedig a megtett km/baleset jelentene egyedül valami konkrétat

pointer4
Na látod, kimondtad a lényeget. A "nevelése", hát ez az hogy az ma nem menõ. A DVD játszó az apja, a PSP meg az anyja. "csak hogy csöndben legyen az a rohadt kölök"- mondja a apuka a boltba
barnie1990
Abszolút elítélendõ, de a "tarkón lõni mindet" szöveget azért még nem kéne ellõni semmi jogra hivatkozva, az ember már csak a nevelésébõl fakadóan is tekintettel kéne legyen másokra.
Elméletileg itt balesetekrõl van szó, ne menjünk már át nemzetgyûlöletbe.

Zene nélkül mit érek én?

nézd, elvileg szólásszabadság van
a balesetek 60-65 %-át románok okozzák, ezek a rideg tények

rám gondolsz? bár nincs okom a kommentedben foglaltakra.

barnie1990
Valóban idegesitõ még itteni szemmel is a sok baj, amit románok okoznak magyarhonban, de ami ebben a topicban folyik egy ideje, az egyenesen felháborító.
Nagyon el van szállva itt pár szarjankó, néha elég jogtalanul.

Zene nélkül mit érek én?

egy hetet voltunk máltán nyaralni és egyik nap volt hajós kirándulás át szicílára .. reggel szép síma tenger katamaránnal kb 1,5ó út és ott is voltunk .. este mikor már mentünk vissza kikötõbe szar volt az idõ ott már sejtettem a hazaút nem lesz mókás .. beszállunk a katamaránba (200-300fõs) már fújt a szél meg esett az esõ -intõ jelként a bár-s csávó bezárta a piákat és kipakolt egy nagykazal papírtörlõt- .. ahogy kiértünk a védett kikötõbõl az elsõ hullámról elemelkedtünk és belecsapódtunk a következõbe mindenki vigyorgott hogy 'húúú' de csudijó .. háát a 3-4 után már nem volt 'húúú' .. a mellettem ülõ nõ ekkor okádott a zacsijába úgyhogy inkább felálltunk és végigálltuk a visszautat .. személy szerint nekem a legrosszabb a horizont hiánya okozott enyhe rosszulétet nagyonrossz amikor egy sötét dobozban hánykolódsz ritmustalanul :| amint megláttam málta fényeit mintha semmi nem történt volna semmi bajom nem volt egybõl

jahh és ott csak 1,5-2m-s hillámok voltak

Figyelmetlen vagyok sorry ! <#worship> <#law>

A hajókhoz visszatérve ezt muszály még beszúrjam... Itt lennék én tengeri beteg 😮

#5321 nem elég? 😮

Nice ! Több infó ?

desigo

solo
Tarkónlõni mindet-.-"

Azt kifelejtettem hogy a saját országuk útjain még egy bunkó pesti kopasznyakú becsületére is válna, amit mûvelnek!

Ugyan... osztrák és német autópályákon is ugyanolyan gecik, mint itthon.😊 Ha meg nem, akkor erdélyi magyar.

solo
Ott komolyan, mintha alanyi alapon járna a jogsi-.-"

uHs Gerzson
Én tegnap jöttem a rákoczi úton a keleti felé mentem és elöttem pont egy román dacia ment, és úgyelnézte a sávelhuzodást hogy majdnem nekiment a busz. De semmi fék vagy visszarántást nem csinált a dácia, csak ment elõre, mondom ez alszik baszod.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

solo
Azthiszik, hogy ez itt játszótér-.-"

Komolyan, minden nagyobb autópálya mellé m1-m7-m0 minden 10. kilóméternél felállíttattnék egy vadászlest, 3 aranyos kis emberrel barettel a kézbe, és lõni a románokat^^

uHs Gerzson
Ezek megbolondulnak ha hazánba érnek? :S

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

solo
Najoh, elegemvan ebbõl a geci népségbõl, de most már komolyan:C

pszihopata
egyszerûen túlterhelik a hajókat mert többet akarnak keresni,aztán néha elveszik ez-az,vagy az egész hajó

bertino
gyááááá, ezekután pláne nem mennék hajókapitánynak <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

te nem szoktad elolvasni azt amit írsz? :|