Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Traktor igen "hirtelen" természetû jármû.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ilyen se sûrün van... Na melyik volt figyelmetlen ? <#lookaround>

autoszimulator
örülj hogy legalább a földrészt eltalálták

.: mobilize.hu :.

Carlos
amerikában az majdnem ugyanaz... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Máté94
A Lambó alatt itt az exotics oldalon ott van a viper és azt írják locationbe hogy Italy!<#wilting>
Máté94
Szopás!Majd megjavítatja!😄
Így járt... 😄

R.I.P. :-(

SötétBarom
Akurva mekkorát szállt 😮

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Háth az elején dobott egy szép hátast, utána meg háth a gumifal...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

matthias92
télleg odavan vágva. fel se tûnt... vagy legalábbis nemigen törõdtem vele.

autoszimulator
fejét elnézve nem tartom kizártnak, h õ ült benne, és kórház után elsõ dolga volt a fotosop, hogy él még 😄

w77d
csak engem zavar hogy a srác utólag lett oda vágva? teljesen más a srác képén a fényerõ mint a környezet, meg a fején lehet látni hogy körbe van vágva...

Háth paraszt gyereknek ez nagy rajság... <#idiota>

desigo
ez milyen durva...

Vonat gázolt el egy mikrobuszt Romániában

a sofõr a piros jelzés ellenére hajtott a sínre
a kisbuszt mûködtetõ cég nem rendelkezett személyszállítási engedéllyel
a sofõr jogosítványa kisbuszra nem volt érvényes

13 halott
szerencsétlenek :/
matthias92
5388-ra ment volna.

matthias92
"pózolj borult autóval" ? kicsit se beteg a tag O.O
ezt hogy? 😮

Az Chrysler 300c Kombi, vagy a teherautó a Merci ?

desigo
atomboy
Szerintem a mercire mondta... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

autoszimulator
gondolkodhatok, amennyit akarok, ha te nem érted, amit írok, és csak ragaszkodsz a egysíkú véleményedhez

desigo
Carlos
<#falbav><#lama>

Þór vígi þessi rúnar

Norby646
Lehet, hogy te leszarod, mert van akinek több a lehetõsége vagy szerencsés volt és belenyúlt a tutiba.De sokan vannak akinek ez a minden napi megélhetése, mert ez jutott, és valamibõl meg kell élni.Azonkívül ha nem lennének te sem kapnál kenyeret, meg felvágottat a közértbe, és mást sem igen.De amikor kocsival közlekedsz is, és elötted "tötymörög" egy kamion 80-nal, akkor is jusson eszedbe hogy nélkülük tankolni sem tudnál, sõt autód sem lehetne, mivel az autógyárak is velük szállíttatják az alapanyagot.Errõl ennyit.Arról meg, hogy normális e hogy a török kamionos elaludt a volánnál, és lement az árokba annyit, hogy már leírtam az elõzõ hsz-ben miért fordulnak elõ ilyen dolgok, és nem kívánom neked se, hogy ilyen munkád legyen, de ha egyszer mégis ez lesz, majd rájössz te is. Ja még csak, hogy tisztázzuk mit is írtál: "...a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér." például. Utána meg azt írod hogy: "...engem az sem érdekel, hogy õk mennyit fizetnek", "Annyit írtam róluk, hogy õk is itt mennek a fõúton..." ez így egy kicsit ellentmondásos nem gondolod? Na mind1 csak mielött ilyeneket írsz elõször gondold át hogy mi a problémád!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

solo
Messzenem.Max airride...Lowriderhez ennek semmi köze.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Carlos
alsó: az igazi lowrider... 😊

Þór vígi þessi rúnar

autoszimulator
te meg szöveget nem tudsz értelmezni, nem a kamionosokról írtam, mint ahogy itt senki sem, de hidd el, engem az sem érdekel, hogy õk mennyit fizetnek. Annyit írtam róluk, hogy õk is itt mennek a fõúton, akadályoztatva a normális haladást, mivel nálunk a fõutak többsége 2 sávos.
Ja de várjál, most akkor megsajnálom a fuvarozó cégeket, mennyire szarul megy nekik. A pihenõidõt meg aztán ABSZOLÚT nem a kamionosokra írtam, a felsorolásba csak azért kerültek be, mert pont tõlem 200 méterre szántott bele egy török kamionos az árokba, mint aztán kiderült, azért mert elaludt. Ez normális? És nem izgat a jogi háttér, elõírás, senki sem mondta, h a sofõr a hibás, õ se meghalni akar.

És igen, szerencsére nem a te "kamionos" világodban élek, van annál jobb is, ahol talán nem ennyire egy síkban élõ, ugráló gyerekek élnek, két több ezres kilométer között meg tanulj kis szövegértelmezést

desigo

desigo
ekkora idiótát <#violent>
minek él az ilyen?

A zebrán sodort el egy babakocsit egy autós Újszegeden csütörtök este. Az egyéves kislány kiesett a babakocsiból és súlyos sérüléseket szenvedett, szülei könnyebben sérültek.

"Az autós a baleset után megállt és kiszállt, ám miután közölték vele, hogy rendõrt hívnak, visszaült a kocsiba és továbbhajtott."
Norby646
Hali! Hát nagyon okos vagy. GRATULÁLOK! Ha valamirõl szart se tudsz akkor minek dumálsz bele? Nagyon sokan osszák az észt hogy így a kaminosok meg úgy a kamionosok. Csak hogy tudd hogy miért az ingyenes utat veszik igénybe: az autópálya használata kamionoknak 200000ft 1 évre és a fõutak kb.90% is fizetõs. Ha van egy cég ahol van kb 2000 kamion akkor azt szorozd már be 200000-el. Jah és a pihenõidõkrõl pedig csak annyit hogy AETR megállapodás szerint van és néhány perces túlvezetés esetén a bírság meghaladhatja a 2000000ft-ot is. Azért mert te otthon tudsz nyugodtan pihenni az nem az mint amikor a kamionos napközben nyáron az 50 fok melegbe télen meg a -10 fokban kell egy fülkében "pihenni" az út szélén ahol jönnek mennek a jármûvek. A parkolóba is be lehet állni amit utána az esetek nagy részében nem számolják el (pl.: angolban 1 éjszaka 20-22 fontba is kerülhet de természetesen ott is zaj van a kamionforgalom miatt). A túristákra visszatérve pedig õk megtehetik hogy 1-1 éjszakát kivegyenek mondjuk egy motelben de a kamionosnak abból a pénzbõl ell gazdálkodnia 1 hónapig vagy gyakran még tovább is amit járatba kapott és abból kell fizetni a parkolástól kezdve mindent amit vagy elszámolnak vagy nem (utólag). Ez az összeg a pl.: waberer's-nél olyan 100-150€ körül mozog. Aztán ebbõl éljél meg mondjuk 6-8 hétig. Úgy hogy ha legközelebb okoskodsz elõbb egy kicsit kérdezz utána hogy hogy is mennek a dolgok valójában, mert az hogy te nem ebben a világban élsz az nem azt jelenti hogy minden úgy van ahogy te képzeled. NA OFF VÉGE!!!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

5w0rdf15h
jó hát õ gokartozik és így mindenhez ért, minden autót ismer és mindent jobban tud másnál <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

w77d
hobby autónak igen. Hobby autónak ugyanúgy jó egy Buggy is mondjuk vagy egy régi angol kocsi.... én a nagyképû beszólásra reagáltam, kisgyerek létére nagyon azthiszi hogy jártas az autók világában...

Willi Betz
Most mért mondod? Hobbi autónak teljesen jó egy amerikai veterán😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
kisgyerek vagy még, talán kinövöd a mesevilágot egyszer...

képek

Az M0-ás autóútnál a lehajtó és a felhajtó közötti szakaszon, a Budapest felé vezetõ oldalon a román rendszámú Ford Focus a külsõ szalagkorlátot letarolta, majd a belsõ sávban felborulva állt meg. A személyautót vezetõ férfit a mentõk kórházba szállították.

Varenga
oh persze, az értelmes hsz meg 18felett... -.-

autoszimulator
lehet hogy autópályán IS sok románt látni, de pl én, aki egy tipikus osztrák-szlovén-magyar autópálya kerülõ út mentén lakok, közlekedek, látom, hogy erre járkálnak rengetegen, a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér. Ebben az esetben inkább húzzanak fel a pályákra, az irányukat tekintve most már végig is haladhatnak az országon, mégis ugyan annyit látok itt, kerülõ ingyen úton, mint régebben, és ne az ingyenes fõútjainkat nyomassák szét kamionokkal, száguldozzanak rajt, úgysetudnakmegbüntetni alapon. Mert aztán sok haszna az országnak nincs ezekbõl, akik A-ból mennek B-be, vagy A-ból szállítanak B-be, magyar érdekeltség nélkül, de még csak fogyasztás szempontjából se nagyon a vendéglátósok számára. Akkor meg fizess komám, mint bárhol máshol.

De ez érdekel a legkevésbé, hogy erre járnak, csak menjenek normálisan. És igen, magyarok is sokan idióták, épp ezért elég nekünk az a jópár barom honfitárs, nem kell mellé a sok csoportosan száguldó, vagy éppen a másik véglet, 60-al totyogó, hatalmas kamion-busz-autó sorokat generáló, többek között román rendszámú autó.
Hogy több 100, 1000 kilométert le kell vezetnie? Most õszintén, hol érdekel ez engem? Ettõl már van "joga" hulla fáradtan közlekedni? Osszák be, pihenõ idõzzenek, nem igazán érdekel, hogy mit, de amíg attól kell tartani, fõleg esténként, hogy az adott román/török/ukrán/szlovák, de akár MAGYAR vagy bármilyen kamionos, autós, aki szemben jön veled, nem alszik-e el éppen, kicsit gáz az egész. Nézzed meg a vendégmunkás statisztikát, nagy részt nem gyorshajtás, hanem elalvás, elbólintás a baleset oka.
De tudom, itt könnyebb rasszizmust keresni, mint azt alul valaki már menetrendszerûen megtette, azzal sok minden elintézhetõ ám. //nem feltétlen neked szól, téged láttalak meg épp//

solo
Ezt nekem mondod ? Az autó az ott kezdõdik, hogy amcsi-1960 tól, v8 és minimum 5 littyó:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ocskoszilard
milyen lenne? nekem is 460ezer volt a kocsi, és ahhoz képest h 9 éves, marhajó, semmi bajom nincs vele... nem kell szalonból, milliókért autót venni ha jót akar az ember <#vigyor3>

<#wilting><#wilting><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

solo
Nah, most meg te vagy hülye, errõl szó nem volt, csak mondtam, hogy milyen autó az amire csak 800 at kell fizetni:/