37102
-
#11705 Brutális baleset a DTM olaszországi futamán
-
#11704 Még jó hogy vannak ilyen hülyék is -
#11703 neeeehazudjááá... a fél sg-s közösség a megmondhatója, hogy jó hogy vagyok XXXD -
#11702 Hidd el,jobb lenne a légkör nélküled:DDDD -
#11701 pedig örülhetnél neki, hogy egy kerületben lakunk pár háztömbnyire XXXD -
#11700 Ott találkoztak és te ide teremtél XD -
#11699 Mi a téma lyááányok? tik is dorongalsóról gyüttetek hee? :DD -
#11698 apám ágán dunántúli, anyám ágán alföldi... de középen, pesten születtem XXD -
öregember #11697 mizu, vidéki vagy ? :D -
DIESEL DOG #11696 Az fasza... -
#11695 gyerekek ma voltam a vörösiszap által elöntött településeken ( somlóvásárhelyen van eltemetve a nagyfater, át kellett menni devecseren és kolontáron is). Hát komolyan mondom élőben még mindig nagyon durva a helyzet. Az ablakot nem tekertem le de még így is fojtogató a szag, meg mindent beborít még a vörös trutyi. A kocsimat azonnal mosattam most utána, mert míg végigmentem tiszta vörös lett az egész. A katonaság még mindig kint van meg a rendőrök is. Nagyon durva volt látni ahogy a falakon 2 méter magasságig van a vörös szar... -
#11694 hova keritek a traffipaxot ? :) -
DIESEL DOG #11693 Tegnapi esemény Újfehértónál
Valószinűleg nem tartották meg a követési távolságot, legalábbis nekem tipikus ráfutásos balesetnek tűnik.
Pont Debrecenbe tartottunk a családdal mikor meg kellet állnunk a sorban. Aztán visszakellet fordulnunk és kerülni Hajdúböszörmény fele, mert ott állhattunk volna teljes útzár mellet 1-2 órát is... -
#11692 Mindenre nem tudunk odafigyelni, és bármi megtörténhet.
Amikor autót vezetünk az egyik lábunk a sírban a másik a börtönben van (ugye nem kell megmagyarázzam miért)
Egyre jobban és körültekintőbben kell vezetni, ahogy az úton növekszik az autók száma is. -
#11691 Tegnap éjjel jöttem haza, jobbról kikanyarodott elém egy suzuki swift kinyílt az ajtaja, felment a padkára lekoccolt egy villanyoszlopot. Persze nő vezette.. picit bef*stam, mikor vagy 70-el megyek el mellette, aztán a kanyarodás lendületével a kibassza magát az ajtó.. xDDD
-
USAMEN POWER #11690 Öröm nézni ezeket a videókat. -
#11689 Kis szösszenet a 12+os kepek topikból:
-
#11688 hát ha előre mondják hogy mi következik, akkor azért meg lehet oldani, elég szép világosságot csinálnak azok a rally lámpák... -
#11687 Bammeg,nézve is besz@rok :D Nemtudom,hogy hogyan tud ilyen gyorsan vezetni ilyen sötétbe:D -
Szabi1991 #11686 végén a csattanó (4:30) :S
-
#11685 Naigen, necces mikor az ernyő felrántja a kocsi hátulját: D -
#11684 jóvan bammeg tegnap este rohadt fáradt voltam XXD -
#11683 okostolyás -
#11682 megijedni pontos j :@ -
#11681 szerintem megilyedt az úton szétkenődött tetemtől, félrerántotta a kormányt és csúszott... látszik, hogy oldalról csapódott a kamionnak, tehát mindenképpen el kellett baszni hirtelen azt a kormányt, hogy oldalra csússzon.... -
USAMEN POWER #11680 Háth a leírás alapján az Opel olyan 1 - 2 percel a kamion megállta után rongyolhatott a pótkocsiba. Soför elaludt ? -
#11679 ezt a tipusu felnit is lehet rendelni Cosmo felszereltséghez... -
#11678 az kemény
álló kamion nem viccelt... -
#11677 akkor csak a felni tévesztett meg -
DIESEL DOG #11676 Uhh b+... -
#11675 nesze neked 5 csillagos törésteszt biztos nem 60-nal szállt bele. -
#11674 nem OPC, sima Corsa -
#11673 ez nem ilyen 'opc' cucc volt? -
#11672 ez egy Corsa, nem Astra ahogy a cikkben írják... ebből nekem ilyen feketében piros belsővel volt 5 ajtós. A nővéremnek meg ugyanilyen 3 ajtós van ezért egy picit meghűlt bennem a vér amikor megláttam a képet... -
öregember #11671 a többi kép -
öregember #11670 -
n003 #11669 1900LE?! :O képek itt sincsenek -
#11668 Ahh geci, erről volt barátnőmék balesete jut eszembe -
n003 #11667 hát ezt szépen elmérte :(( -
n003 #11666 nemnagyon kerestem :( először nothingtoxic-on láttam de ott rettenet minőségben volt fenn .. jesszusom azon a honlapon mekora barmok vannak :O pár napja a részeg csávó kisbaltával lemetszette a bal hüvejkújját :((