Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Volt:
Lett:

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Lett:

rossz helyen rosszkor-elõbb vagy utóbb eltalál valakit valami
agyonszabályzott papírvékony fékdob szétrobbanhat bármikor
sri lankán dolgozott haver,azt mondta akkora a csóróság meg a nemtörõdömség hogy addig nem veszik le a teherautókról a gumikat,amíg azok szét nem robbannak
mindennap látni felborult kocsikat beledõlve az árokba
a lámpáknál mindíg fosott mikor robogóval állt egy 8-10 barra felfújt kamiongumi mellett,és nézte hogy már lógnak belõle a sodronyok<#idiota>#idiota>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Forma a haverjával egy audiban 100 környékén mentek szigetszent miklós környékén úgy emlékszem, és egy fasz bedobott egy féltéglát a szélvédõn...
Szegény csávónak szétzúzta a fejét😞
Multkor láttam camponába.Sajnálom nagyon az ember...Hogy lehet valaki ekkora szemétláda, hogy egy féltéglát beqr a szélvédõn:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
.: mobilize.hu :.
#5699 lol 2xer😄
#5700-adik hsz_ték
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ja láttam a vonatot az újfajtát de nem értettem elõre ment és vissza tolatott majd elment WTF? felse tünt hogy mi történt ott se 1 rendõr se 1 mentõ fél 4fele voltam ott kb vagy korábban.vagy nem😄
ember te közel laksz.
hogy hívnak megkérdezem csajom hogy ismer-e.
Amúgy ha akarsz fényképezni ferkát, vagy mustangot, a sorompótól Kossuth téri piac fele haladva vannak autópiacok jobb oldalt. Na ott láttam ma egy ferkát, meg egy mustangot, meg még vmi ritka verdát, de nem jut eszembe hogy mi volt...

én ma kb. 1kor jártam arra utoljára.. 😄
de omg LOL!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ismerõsöm könyveken szokott, aztán mikor kicsúszott alóla a fele, és beszabott az erdõbe, átértékelte. Azóta 6 db párna van a segge alatt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
öreg: egyik likje egy nagy mák a másik meg egy nagy pech .. ki számítana bármelyikre??! 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A kamionos lehet,hogy észre se vette,hogy elhagyott valamit?
Massa szerencsésebb volt...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.