37102
  • ocskoszilard
    volt évfolyamtársam volt a lány, RIP =(
  • desigo
  • Nohab
    Hét közben is vannak diszkók. Hétfői baleseteket is nyilvánítottak már diszkóbalesetnek.
    Szerintem nem hét napjai határozzák meg a besorolását, hanem a baleset oka.
  • öregember
    igen, pénteken és/vagy szombaton
  • Carlos
    Azért raktam idézőjelbe. Ugyanis:
    6 fiatal egy autóban, hajnali háromkor (feltehetőleg) bódult állapotban száguldozik.
    Általában ezt híjják diszkóbalesetnek, függetlenül attól, hogy tényleg diszkóban voltak-e.
  • öregember
    itt a sofőr volt - feltehetőleg - a hülye
    az utasok max azért, mert tudatosan ültek be 6-an a kocsiba
  • Ulvar

csak ezt tudom erre mondani...hülye gyerekek.
  • öregember
    ....éjjel 3-kor ?
  • öregember
    nem nyert, nagy valószínűség szerint gólyabálon lehettek, csak a héten 3-4 van Bp-en
  • öregember

• Totti5
    Bódi Sylvi vs lúzerek érdemes végignézni:))
  • desigo
    bazz ezt eléggé elcseszték :/
    RIP
  • desigo
    Diablo GT
    83 db készült belőle

• Totti5
    A teherautóst jobban sajnálom mint ezeket az idiótákat... ha nem most akkor a jövőhéten halnak meg. Tudni kell hol a határ ha már iszik vagy drogozik, ha meg nem akkor tudni kellene vezetni.
  • OrioN the S
    -0...
  • OrioN the S
    ajj a kurva életbe :S rossz belegondolni, hogy lehet pár napja még egy helyen buliztunk erre egy ilyen faszság miatt meghalnak :\ szomorú és idegesítő... csak 190 évesek voltak :(
  • shumika
    ja lehet
  • Carlos
    kommersz "diszkóbaleset"
  • shumika
    a másik meg, hatan egy ilyen kis kocsiba?
  • Carlos
    gondolom nem 20-30-al mentek, hogy húbazmeg eltévedtünk...
  • shumika
    sztem brahizott. halálos iramosat játszott csak neki tényleg halálos lett.... R.I.P
  • w77d
    egy 17 éves srác és két 19 éves lány halt meg... istenem belegondolni is szörnyű, hogy milyen érzés lehet, amikor hajnalban csöng a telefon hogy a gyereked nincs többé....
  • Benel
    hája nem is értem. Az még csak aránylag nagy fail, hogy a pázmányról a híd előtt akarnak felkanyarodni, de az elég hosszú lehajtó, nem hinném hogy nem jöttek szembe és nem volt levágós hogy mintha nem jó oldalról közelítenék meg a hidat.
  • w77d
    itt egy kicsit részletesebb... gondolom volt bennük anyag, legalábbis a sofőrben...
  • Benel
    Ma hajnalban - 3 halott :S
    A fiatalok autójukkal a híd Budai hídfőjénél a forgalommal szemben hajtottak fel a hídra, ahol karamboloztak a Posta egyik tehergépkocsijával.

• SötétBarom
    Nagyon jó
  • Ulvar
    Durva kampány film az ittas vezetés ellen.

• n003
    nothingtoxic-ról rég volt már
  • DJKonya
    http://www.mon.hu/hirek/im%3Amon%3Acrime/cikk/kamionba-rohant-egy-autos-dabason/cn/haon-news-charlotteInform-20101110-0740181397

"A hírből csak azt hagyták ki, hogy kettő db teherautót állított meg a két fiatal rendőr szakadó esőben, sötétben, és beálltak a rendőrautóval a két teherautó közé. Ahol az "igazoltatás" történt, még lehúzódni sem lehet, gyakorlatilag az úton álltak. A személyautó sofőrje meghalt, erre azóta hajtóvadászat folyik a teherautók ellen..."
  • öregember
    vonat vs szgk
  • öregember
    motorosok haltak meg (USA)
  • öregember
    na, mondom én

"Egy személyautót szállító tréler áll egy üzlet kirakatába csapódva az V. kerületi Kossuth Lajos utcában. Az Erzsébet híd felől az Astoria irányába haladó román rendszámú személyautó által vontatott tréler, eddig ismeretlen okból elszabadult, majd több forgalmi sávon keresztülvágva az ellenkező oldalon a gyalogos korlátot átszakítva a földszinti üzlethelyiség portálüvegébe csapódott."
  • öregember
    tuti román volt ami vontatta :D
  • n003
    ?? leszakadt a tréler a vontatóról :O
  • desigo
  • Benel
    valami biztosítási alkusz cég volt benne a dologban-azt hiszem, de akik regisztráltak és szavaztak azok majd megmondják, én nem nagyon követtem a dolgot.
  • desigo
    Elsők között gyűjtöttek,pénzt,élelmet stb... az összes természeti katasztrófával sújtott népeknek.
    Akár az árvíznél akár az iszapnál.

szal ez most eléggé fail
  • Audi TDI
    Én is egyet értek!! Hölgyem akkor ledobjuk az autót??
    -Igen! Rendben de akkor magával együtt.
    Nyomorékok, világ faszáért se az iszap károsultak javára fordították volna Áh minek azt jó megy nekünk....
    Gyökér Balázsnak is mindenhol ott kell lennie....Pfájj de utálom!
  • SötétBarom
    Maximálisan egyetértek. Céltalanul elpusztítani valamit, ami valakinek kurva nagy örömet okozna, a legostobább féreg dolog.

Valaki mondja már meg amúgy, hogy ki reklámozott vele mit, hogy még véletlenül se jusson hozzájuk egy forintom se.
  • Benel
    hátja kb így gondolom énis. Oké hogy reklám meg úgyis nagyobb pénz volt (valaki(K)nek) az egészbe mint a rönó értéke, a népnek meg szórakozás kell, a rádiónak meg reklám, hisz a "nem ledobott autóról" szóló videót nem nézné senki :D
    Ottrohaggyanak meg énmeg itt szopok a 20éves opelemmel XD
    A buflákot kellett volna aláállítani aztán dobré' Sanyi az autót e :D