37102
-
n003 #11905 köszönöm a válaszokat :) azt hiszem mostmár értem -
#11904 hülye de tud XD -
#11903 azdehülye xD
-
#11902 szarok rá...
nekem nincs fölösleges autóm csak ez. valakinek ezek szerint volt. miért kellett elpusztítani, ha lehetett volna valakit segíteni vele? ez egy ilyen elv, én már csak ilyen hülye vagyok... -
#11901 hehe...lol...igaz. :) -
#11900 Nagyon fel vagy háborodva xD
am két év alatt többet esett a te Opeled értéke mint amibe ez a Renault került... -
#11899 hát gratulálok az ilyen embereknek... Tudni hogy állat a magyar akkor miért kell rábizniuk ezt?? vagy ha már ilyen beépített emberrel rendezik el a végén akkor miért nem lehet azt mondani, hogy igen arra szavaztak hogy dobjuk le, de mi nem tesszük inkább felajánljuk a kocsit mondjuk xy alapítvány javára aki majd eldönti hogy eladja vagy tudja hasznosítani.. szarok én rá hogy hol dobálnak még autót, úgylátszik sok nekik a fölösleg.. de itt nem az. És addig nem is jutunk előrébb amíg nem tanuljuk meg hogy hogyan segítsünk egymásnak és hogy tudjunk élni a segítséggel. Ne azt sugározzuk már ki a médián, hogy mi inkább rombolunk, hanem hogy igenis szégyeljétek magatokat akik erre szavaztak, ez helytelen mi nem veszünk részt benne... -
#11898 látszik nem hallgatod reggelente Balázsékat
(mert másnaposan fekszel valahol öntudatlanul)
Balázs látta egy műsorban,hogy ott is volt ilyen szavazás csak ott valami komolyabb luxusautó volt feldaruzva.
Ott arra szavaztak,hogy legyen ledobva.
Innen jött az ötlet,hogy vajon a magyarok miképpen szavaznának? -
#11897 ők is megcsinálták ezt a hülyeséget?? -
#11896 Németországi ledobott autóról látott valaki videót? -
#11895 de igazság szerint tudod mikor mondanám, hogy jól cselekedett a magyar?? ha kb a 90% mondja hogy ne legyen ledobva a 10% agyhalott meg hogy igen...
az meg ok, hogy jó reklám meg látványos, de szerintem az is látványos amikor odamész egy szegény családhoz és azt mondod nekik hogy ett ez a kocsi. Ok hogy valszeg eladják, de jót tettél vele... -
#11894 Ez nem erről szól.
Sok 100 millió Forintot eltüntetnek a médiában reklámokra mindenféle trükkökkel.Itt legalább van egy kis látványos megmozdulás érte.
A Péter aki felajánlotta az autót nagyon okos volt mert a legjobb reklámot csinálta a cégének tizedáron mintha óriásplakátokra,rádió,tv reklámokra költöttek volna.
Amúgy a többség arra szavazott,hogy NE LEGYEN LEDOBVA!
Csak a show miatt lett beszervezve ez a zsírdisznó,hogy mégis legyen csatt a végén.Megnézném a számlájára mennyi pénz lett utalva...
(Egyébként én is arra szavaztam,hogy nyerje meg valaki.) -
#11893 ilyen a magyar! -
#11892 dehogynem a szavazatok miatt.. túl sok jómódú él, aki inkább pusztít mint hogy adományozzon... én pont ezért szavaztam végül arra hogy ne dobják le. Lehetett volna ez egy trabant is akár, ha már állandóan azt halja az ember hogy jaaaaaaaaaajj de szarul élünk jaaaaaaajj de nincs pénz, akkor bazdmeg ne arra szavazzon a birka hogy dobják le, hanem bízzon abban hogy megnyerheti és jéé ennyivel előrébb van. De ezek szerint itt mindenki annyira tele van, hogy szarik az ilyenekre és inkább rombolni vágyik. ezért írtam amit írtam és még fenntartom... -
#11891 Most ha valaki felajánlotta vagy nem tudom akkor belefér most Istenem...nem egy Mercedest dobtak le hanem egy Clio t...jó az is szép és jó autó,de akkoris,ennek nem sok köze van az ország gazdaságához.. -
#11890 képzeld oda a pofont XXXD -
#11889 de rossz nekünk... -
#11888 amúgy ilyenkor megfordul a fejemben, hogy ennyire kurva jól megy ennek az országnak hogy épp és drága autókat dobálgatunk??? egy hangot nem akarok hallami senkitől hogy jaaaj de rossz nekünk mert pofánverés lesz.. -
#11887 Szerintem tök buli :D -
#11886 persze. Én se hiszem hogy ezt választaná értelmes ember :). De a nép erre csorgatja nyálát, ha megkapja akkor mondanák hogy ahh ezért volt ez az egész csak humbuk meg mittom én mi....fúúúj szar stb... -
#11885 Szerintem simán beépített csaj volt.
El volt ez már napok óta döntve,hogy mi lesz a végkifejlet. -
#11884 annyi hogy ez a dagadt faszpicsának ennyi esze volt hogy inkább ledobatta minthogy megkaphassa..hát gratula, de a nép ezt akarta :D
mintha valami középkori kivégzés lenne mindenki veri a nyálát hogy nézhesse-nem sokat változtunk pff -
#11883 Tehát itt valaki vagy nagyon hülye, vagy nagyon hülye? -
Szabi1991 #11882 szavazni lehetett hogy dobják le vagy nyerje meg valaki :D
egy nő nyerte meg, csak mivel ezt fellógatták, kiürítették a benyót,olajokat stb. egy másikat kapott, ami ugyanilyen még színben is, ezt meg megkapta volna az egyik nő aki arra szavazott hogy dobják le, választhatott hogy dobják, vagy elviszi (1hét múlva kb. ha átnézték hogy nem sérült-e meg miután leengedik).. ledobták.. :D -
#11881 ejj 5 perccel késtem le a ledobást :/
szépen összetört egyébként
kár,hogy nem fordították be,hogy orral lefelé legyen -
n003 #11880 ennek mi is volt az értelme? :O -
Héeder #11879 ont most akartam beszúrni XDXD -
Szabi1991 #11878 picit lelet ültetve, az piros izé nagyon pusztított.. :DD
-
#11877 na tényleg mi lett az eredmény? XXD -
Szabi1991 #11876 bumm.. xD -
Szabi1991 #11875 na most dobják a rőnót :DDD -
#11874 Deciki: D Tapasztaltam már 1-2x, de sikerült belőle kimaradnom. Bár ott más volt a szitu: D Versenytárs beleszállt a pálya menti töltésbe: DDD -
#11873 Ez a gokartos kanyar nagyon tetszett
Megnéznék egy ilyet az F1-ben is. Vasárnapi élő adás 5perces lenne -
#11872 amarhaállatja.. ha nem ugrik le meghal, ráhajlott volna a kasztni.. -
Szabi1991 #11871 -
DIESEL DOG #11870 a marha hogy kiugrik... :DDDD -
#11869 xD -
-
öregember #11867 vizsgálat folyamatban (majd utána kérdezek, van tűzoltó haver) -
#11866 Nem talpalt le az egyik oldalra vagy mi volt itt?