37102
-
#11985 egy ilyen pici gurigát oda kéne tenni az én 225/55/R17-esem mellé csak úgy megnézni XXXD -
#11984 Nem XD
Opel corsa.. xD
most 165-s van rajta.. de ez nyári..
felnit meg nem akarok venni, ha jó rá.. max picivel jobban "feszül", kicsire nem adunk:DDD
és jaja.. nem kisebb, mert 13-as mindkettő..
mert igazából én laikusan úgy fogom fel, hogy télre ( meg amúgy is ) az a lényeg, hogy minél nagyobb "gumirész" feküdjön az aszfaltra, és ez ugye meg egy olyan 1-1.5 cm-vel keskenyebb. De erre meggyőztek, hogy "hülyevagyok" az a 1-2 cm tökmindegy...
hm.. nemtudom :D -
#11983 Nem vágom a váltóméreteket, de ez lehet, hogy az. Nem kisebb a második, csak keskenyebb.
145/80/13 amúgy mi a vérre megy? Gokartra? :DDD -
#11982 a sáv felfestések tényleg viccek, este esőben baszhatod úgyse látod őket... -
#11981 Ha már gumikról van szó, akkor egy kis off ha nem baj..
Tehát még nyári gumi van a kocsin ami 165/70/13-as, és egyik ismerősnek van 4 eladó télije ami 145/80/13-as.
Az lenne a kérdésem, hogy nem gond, hogy kisebb?
Illetve ugyanarra a felnire tenném, az megoldható vagy van eltérés?
( azért is vettem meg, mert ismerős megszorult picit anyagilag, aztán 10 ezer Ft-ért ide adta a 4 gumit.. ami össz-vissz futott 30 km-t, annyiért megérte, ha jó, ha nem szerintem :DDD )
Köszi. -
#11980 Ahogy az a kereszteződés kinéz, az egy kibaszott vicc. Nem mellesleg (annyira nem érzem tapasztalatlannak magam, vezettem már kb 100-150ezer km-t) velem is volt olyan pesten, szintén esőben éjjel, hogy lövésem nem volt hol a sávom, hova kéne kanyarodnom, meg úgy általában merre megy az a nyomorult út. -
#11979 Ha olyan könnyű lenne felhajtani akkor naponta sokszor előfordulna hiszen napi sok tízezer autó halad el ott.
Inkább a fiatal sofőr figyelmetlensége volt itt a döntő. -
#11978 nem én csináltam :SS beleszólásom sincs sajnos ezekbe a dolgokba. -
#11977 Kapcsolódó. -
#11976 Alapszabály, hogy a jobb gumi megy hátra. -
#11975 Valszeg ez is lehet az oka, hogy kitört a kocsi segge:] -
#11974 55-60 körüli tempóval mentem. Az első téligumik az ujjabbak, a hátsókat én lecserélném, a gumis nem. -
#11973 Szvsz egy nem agyonkopott téli gumival jobb vizes úton menni, mert alap esetben mélyebbek a barázdái, és jobban is vezeti a vizet. Persze ez azért gumifüggő is. Szóljatok ha orbitális baromságot mondtam, de én így vettem észre. -
#11972 na meg, hogy mennyit iszol és hogy weed vezet-e vagy valami rendes fazon xDDD -
#11971 tök mind1 milyen gumi van rajta egy bizonyos sebesség felett felúszol... az hogy pördülsz e az azon múlik, hogy kanyarban úszol fel, vagy nyíl egyenesben... -
#11970 hátna. :DD tök poén volt :SSS a segge kiforgott, de végülis "hálanekem" a másik sávban találtam magam egyenesben. Szerencsére senki nem jött szemben, csak egy kamion, de az még párszáz méterre járt akkor, úgyhogy csak ijedtség volt. Márakinél :D
Ha nyári gumi van fenn, akkor gondolom több esélyem lett volna arra, hogy az autó továbbmegy egyenest, vagy rosszul gondolom? -
#11969 bazdmeg XXXD -
#11968 Már megszoktad, hasonló érzés, mint amikor be vagy baszva.. tehát örülsz, mint majom a farkának :DDD xDD -
#11967 én már annyiszoor úsztam fel hogy ihaj... negyon fasza érzés ahogy hirtelen nem reagál semmire a verda és olyan mintha repülnél XD -
#11966 Este megtapasztaltam milyen az, mikor a téli gumi felúszik a vízen. Szerencsére semmi gond nem történt, én meg jó, hogy hidegvérű vagyok. -
#11965 Miért nem figyel az útra...ha vezetek nem babrálok. -
shumika #11964 :D ezért nem kéne ennyire lapos kocsi. Mivan ha cabrio, akkor nem élte volna túl -
#11963 Ehh,Renaultnak csak egy új hátsó lökös kell,de a Lotus az kuka:D -
#11962 "a belgiumi Liége-ben, ahol egy vadonatúj Lotus Elise sofőrje a GPS-t babrálta és nem vette észre, hogy az előtte haladó Renault Laguna hirtelen állóra fékezett"
-
#11961 által bazdmeg XXXXXXXXXXXD -
öregember #11960 erősebb volta villamos -
#11959 Ital takarásban? Megint ittál? XD -
#11958 most hazafelé a bosnyák piacnál egy seat szépen áttolt a megemelt villamos pályán egy focus kombit.. ami igazán sziven ütött, hogy ott volt a gyerekülés a focusban... nem láttam hogy mennyire sérültek mert a mentők és rendőrök ltal takarásban volt a dolog... -
#11957 Nyomorék:CCCC Volt is tegnap pittyegés :\ -
#11956 100al ment a hülye Hondás.
Ezen az utcán 2 autó fér el épp egymás mellett és tele van lukakkal. Az egyik megdobta és felkenődött a falra valahogy. Ráadásul olyan vezette akinek nem volt jogsija.
És a szerencse az volt, hogy tegnap nem volt tanítás, mert iskola időben történt a baleset, úgy még több sérült lenne. -
#11955 Áhh ezt láttam, pont akkor mentem arra mikor tették mentőbe a csávót... -
#11954 szegény blöki itt is hűséges volt és ha a gazdi ment ő is megy :( -
st3ve #11953 -
#11952 15:10 | Ezekben a pillanatokban sikerült a tűzoltóknak kiszabadítani a fiatalembert. A vele utazó kutya elhunyt.
:CCCCCCCC -
st3ve #11951 Ezek is odapukkantak!
-
#11950 Trabant vs Kamion
figyelmetlen vezetés... -
öregember #11949 Jászberényi népitáncosok haltak meg a Lágymányosi hídon -
#11948 Te is az vagy XD FarbatáncOWL -
#11947 ha jól tudom néptáncolt, jászberényben talán, de nem ismertem nagyon -
#11946 néptáncos volt?