37102
  • öregember
  • Nohab
    Tapolca és Sümeg között az egyik átjáróban baleset történt. Két verziót találtam:

(Képek nincsenek)

1. Korábbi verzió
    2. Későbbi verzió
  • desigo
    Shanghai tűz

• cement
    sok az eszed hülyegyerek, remélem felakasztja magát
  • desigo
    az nagyon kemény...
  • SötétBarom
    Bazmeg :o
  • bakkerman
    trabantal egy utcával lentebb nem mernék elindulni,nem hogy főúton..
  • Carlos
    aztakurva
  • n003
    jesszus :O
  • SötétBarom
    Hál istennek nincs, jah..
  • pszihopata
    ha lenne ilyen:P
  • SötétBarom
    Erre mondaná valami érzéketlen paraszt, hogy: COMBO
  • Carlos
    jól hazavágott pár életet. Köztük a sajátját is!
  • w77d
    pedig meg kellett volna lincselni...
  • Pipör
    Horror: terhes nő, két gyerek és az anyjuk élete szárad a focista lelkén

Csak azért nem lincselték meg az ukrán elsőligás focistát, mert - a négy halottat követelő baleset után - gyorsan kiértek a rendőrök.

Vladislav Piskun, az elsőligás Szevasztopl labdarúgócsapatának játékosa négy embert ölt meg egy utcai gyorsulási versenyben. A 25 éves sportoló terhes barátnőjével ült a BMW-jében, amikor egy jelzőlámpánál beállt mellé egyik ismerőse egy Mitsubishivel. Összenéztek, és tudták, hogy verseny lesz belőle. Utóbbi gyorsabban rajtolt, így Piskun megpróbálta leelőzni egy buszkerülős manőverrel.

Mivel azonban túl gyorsan ment, elveszítette uralmát a jármű felett és a járdára hajtott, majd nekicsapódott egy betonfalnak. Eközben magával sodort egy éppen arra járó nőt és annak két gyermekét; az egyik kislány öt, a másik 2 esztendős volt.

A balesetben meghalt az ukrán focista mellett ülő terhes nő, Piskun azonban csak agyrázkódást kapott és eltört a lába. A roncsból való kikászálódása után nagyobb baja is eshetett volna a labdarúgónak, mivel a baleset szemtanúi meg akarták lincselni. Az volt a szerencséje, hogy a szevasztopoli rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek.
    BorsOnline/i

• desigo
    elég ramaty idő van
    autópályán is alig látni
    sötét,ködös,csúszós út
    legrosszabb...
  • öregember
    Ketten súlyosan, négyen könnyebben sérültek meg Budapest XXII. kerületében a 7-es úton történt balesetben délelőtt; az utat lezárták, közölte a rendőrség.
    Két autó frontálisan összeütközött, az egyik egy négy embert szállító taxi volt. A két sofőr súlyosan, a taxi négy utasa könnyebben sérült meg.
  • DIESEL DOG #12008
    Fene se figyelte, ha nem mondod talán észre sem vettem volna... :DDDD

de utólag is ték XD
  • öregember
    téker

BAN !!!!!44
  • öregember
  • st3ve
    http://www.boon.hu/lakohelyem/emod/cikk/baleset-az-m3-as-autopalyan-emod-kozeleben/cn/news-20101121-06500349
  • USAMEN POWER
    Ejj b+, és ott a cuccos a küszöbön. :O Több infó, mi lett az ipsével ?
    Már már kezdem úgy érezni hogy a szalagkorlát nem életet ment, hanem öl.
  • st3ve
    Szalagkorlát nyársalta fel az M3-on

• solo
    Ha nem jönne össze az e30 BMW ilyenre vadásznék: D Durva kis gép: D Áll itt 1 az udvarban, csak az nem 1.6 gsi: D
  • w77d
    innen engem még a téli sem visz ki, volt már rá példa XD taavaly pl rendszeresen apám húzott ki az összkerekes Antarával... nna annak nincs semmi akadály télen, a tökig érő hóban szórakoztunk vele haverokkal XXD
  • DIESEL DOG #12000
    Hólapáttal kotorsz egy kis nyomvályút neki... :DDD
  • Benel
    Hát meg aki hegyen lakik :D
    Beb@szna ha innennyárival kéne kiállnom XD
  • SötétBarom
    Én nem önámítok, és használok téligumit rendesen, mivel tudom, hogy nem vagyok óvatos. :P
  • desigo
    Ha minden nap sok 10 kilométert mész akkor eléggé fontos,hogy legyen.
    Főleg hóolvadékos,latyakos időben a téli gumi sokkal jobban tapad mint a nyári.
    Friss havas útról nem is beszélve (persze ilyen nem sok van egy évben)
  • matyi0323
    persze.. én ezt belátom és jogos
    meg 20 éve a közlekedési morál meg most.. összehasonlíthatatlan..

csak na.. valljuk be, hogy meglehet élni téli gumi nélkül is, de ha van akkor miért ne használná az ember..
  • w77d
    nah meg azt ne felejtsük el, 20-30éve mennyien közlekedtek meg most.. ég és föld
  • MEdievil
    Végül is teljesen mindegy hogy 20 vagy 40 méteren állsz meg mert a hirtelen eléd kilépő gyalogost vagy a satufékes barmot majd szép óvatosan csapod telibe.

20 éve nem volt egy csomó minden a kocsikban.. légzsák biztonsági öv sem volt a kezdetektől akkor teljesen felesleges?!

Egy olyan világban ahol a többség teljesen meg van győződve arról hogy mennyire profi sofőr biztos ilyen önámításra van szükség.
  • w77d
    nekem csak egy 1,2-es C corsám volt, de halálra lett tuningolva :D chip+ leömlők + légszűrő meg az anyám tudja már mi... 34ezer km volt a motorban amikor elfüstölt...
  • matyi0323
    Erre nem bólintok rá.. de van benne valami.. 20 évvel ezelőtt nem volt még téli gumi, szerintem ez a legjobb válasz rá.. ;)
  • SötétBarom
    Ha az ember abszolút kibebaszott óvatos, akkor téli gumi sem kell.
  • matyi0323
    Igen az!! XD

Nyárra van rajta rendes gumi.. télen meg nem kell "streetfighter-kedni"..:DD

Aham, értem, tehát nem előnyös..
    Mindegy, hátha nem lesz nagy tél.. normális tempóban meg ezekkel is oda lehet majd eljutni, mint a szélesebbel..
    Azért köszi. :-)
  • SötétBarom
    A megtestesült életbiztosítás. :DDD 700 kiló, 100 ló, 145/80R13!

Beszarok :DDDDDD

Amúgy télre azért szoktak vékonyabb gumit javasolni, mert ha hóban kell közlekedni, akkor sokkal jobb. Na most, szerintem ilyen egy évben kb 2x van, minden más esetben sokkal szarabb.
  • matyi0323
    gondolom nem is voltál akkora alkesz, mint most XDDD

amúgy meg nem fikázni a kis corsat.. kicsi a bors, de "erős" :DD XD
    1.6 GSi ( 3ajtós, 101LE ), annyira nem szidom..
  • w77d
    ááááá, volt nekem COrsám ilyen kis gurigákkal és az is kibírt XD
  • matyi0323
    jólvan baszod.. nagy seggedet el kell, hogy bírja XDDDDDDD