Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg az Autó mánia topicot is csak olvasgatom néha és nem írok, vagy nagyon ritkán.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
De még mielõtt azon lyukadnánk ki, nem az alregem.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Talán autó mánia toopikban ( nem biztos ), de ettõl EPIC.... beszólás volt😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
valóban volt, nem vicc.
okés.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért köszi. 😊
Viszont volt ilyen valaki, ha jól emlékszem, ahhoz hasonló, mint amit említettél.
nagyon sanszos a hasonlóság, egyébként grat az aranyköpésért.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
respect to the man in the ice cream van
Másnap Hawaiion napoznák ! 😄
Minden esetre a szakértelem nagyon ott van.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Am az ott olyan mint egy halvány Audi jel! 😛
Köszi mindenkinek aki normális választ írt, köszi tényleg. 😉
a paraszt a körforgalomból KIJÖVÕ sávban elõzte/kikerülte a sort ami ment a körfog.ba
Amikor nekem fékeznem kell, hogy a szembejövõ beférjen, akkor a kurva anyját. Pont. Nem egyszer kellett már lemennem a padkára ilyen balfaszok miatt. Azt az egyet sajnálom ilyenkor, hogy nem kamazzal járok.
Átul a paraszt a 2.0TDI-be, aztán eldobja magát, hogy mekkorát lép. Közbe meg nem megy. A fasz meg elõz vele. Ütném a sok kis köcsögöt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
Másik ilyen amúgy az oktávia, annak talán a cégautós mivolta lehet az ok, hogy úgy mennek a tulajok, mint a disznók... De rám is igaz, ha a saját kocsimmal vagyok, tudom, hogy van azért erõ, és lehet belemegyek olyan elõzésbe, ami másik oldalról veszélyesnek tûnhet. A kisebb motorú másik autóval azért nem.
.: mobilize.hu :.
Amúgy birom hogy örül a közönség a borulásoknak.. 😄
Beülnek a volán mögé és megjön a felsõbbrendûségérzetük.
(Eddig Lanos-t vezetett)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ez a KRESZ leszarás, háááát.....
Annyit fûznék hozzá, hogy aki ilyen márkájú és egy adott paci feletti autóval rendelkezik+ olyan akikre ez a stílus jellemzõ pl.: magyar román orosz ukrán stb. stb. Náluk azért ez látványosabb és gyakrabban fordul elõ a bunkóbaromállatnemnormális viselkedés.
Bocsi a 2 HSZ-ért.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az a szar ügy járja, hogy a mai oktatók nagy része arra megy, hogy hagy fizessen még1X, vagy menjen innen a franca majd megtanulja élesbe.
Ezért aztán perzse, hogy van ennyi baleset. Na meg perzse másért is......
Tapasztalat...vicces vagy
Majd ha több százezer kilométert VEZETTÉL!, akkor beszélhetsz tapasztalatról.
Amúgy meg tipikus Audis barom az ilyen, bár igazából a BMW, Merci sofõrök is teleszarják a KRESZ-t. Azt hiszik, hogy rájuk sok minden nem vonatkozik.
Én is megszegem néha a szabályokat, de nem veszélyeztetem mások életét!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿