Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sjani1995
15 éves vagyok, nem zavar, hogy ti idõsebbek vagytok, egyáltalán. Apum buszos, sógorom meg áruszállító és szoktam velük járni, nem is keveset és ilyenkor azért szerezhet az ember ilyen téren tapasztalatokat, szerintem. Tányleg LOL. 😄

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

cement

respect to the man in the ice cream van

Carlos
14-18 évesen milyen tapasztalatról is beszélünk? Lolmá...

Þór vígi þessi rúnar

sjani1995
OMG! Látszik, hogy te sem közlkedsz eleget ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket fogalmazz meg, helyesen. Attól, hogy valakinek jó autója van és néha odalép az nem azt jelenti, hogy egy adott márkájú gépkocsit vezetõknek stílusuk van ilyen téren. Ha már Audi akkor legyen, ha pl.: valaki vezet egy régi lepukkant 100-ast akkor annak is Audis vezetési stílusa van? Apum nagy Audis és van tapasztalatom ilyen téren a legtöbb rokonunknak volt vagy van Audija és egyáltalán nem változott meg a stílusuk.
Szóval mielõtt ilyet kijelentenél gondold végig. 😉

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Tomászító

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Tomászító

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

matyi0323
De most akkor ez hogy is volt?? ( Nem vagyok jártas arra.. nem kell leszólni.. )
De nem igazán értem, mert a cikk körfogalomról beszél.. hogy a suzi hajtott ki ( gondolom akkor az audi be.. ) és szembõl neki?? Így törés alapján mintha frontálisan nekiment volna.. ( ami gondolom úgyis volt.. ) csak azt nem értem, hogy egy körforgalomba mennyivel hajtanak be az a emberek??? Nem hiszem, hogy 50el.. mert igaz papír autó a suzuki.. de azért ennyire nem hajlik meg akkora sebességnél..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

cement
volt már finn rally bukás összeállítás de ez még azt hiszem nem. überdurvák vannak, veszettek ezek a finnek 😄

SötétBarom
Valahogy a 85ösön a fasz módon elõzõ ökörállatok 30%-a A6-al jön szembe, 20% superb/octavia, a maradék pedig random.

-.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DJKonya
Lehet hogy õ is olyan ember hogy ha elgázol valakit, képtelen rá hogy segítségnyújtás nélkül tovább hajtson. Ehelyett inkább visszatolat és átmegy rajta még egyszer.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gec !!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
az pro...

desigo
ne általánosítsunk...

szerencsétlen ártatlanok szívtak megint
RIP :/
desigo
azon felröhögtem rendesen xD
SötétBarom
:/

Tipikus audis magatartás.

ott bukott le hogy nõ volt 😄D
tipikus nõi magatartás, ha elb*sznak valamit egybõl elkezdenek idegesen kapcsolgatni mindent 😄

SötétBarom
A legnagyobb, hogy a végén töröl egyet a hátsó ablaktörlõvel :ASD:?DSSDDD

MEdievil
Én azt vártam, hogy még egyszer megpróbál átmenni rajta biztos ami biztos... <#wilting><#idiota>

F

matthias92
részegen... ez elképesztõ <#wow2>

Az elsõn meg se lepõdök, de a második az pfffff....

DJKonya
Istenem, fogadni merek hogy nõ vezeti a Lagunát...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

TaviG
Azta ez nagyon durva, a második meg eléggé sírásos videó, amennyire amatõr valaki...

Live-To-Ride - Ride-To-Live...We live together, we die together - Bad Boys for life

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ez benne van 😊

Varenga
ez csúnya volt, pont arra jártam...rendõr-mentõ-tûzoltó, minden bejátszott

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

a 83-as fóuton Nagyszentpál környékén halálos baleset történt.Ford Escord és egy Volkswagen Golf típusú személyautó összeütközött.Én láttam a mentõautókat és a roncsokat... hát nem kívánom senkinek!!

No music, no life....

DJKonya
Igen persze hallottam, de mikor már a videó készült már akkor teljesen mindegy volt, hamarabb neki kellett volna indulni. Bár lehet hogy azért álltak egy helyben mert elõttük ment át a tornádó.

1. Jah, de csak áramvonalasabb, attól függetlenül sok megfogható terület van rajta. Amiért nem borult le a sínrõl, az egyszerüen a súlya miatt volt.

2. Akkor jártak volna jól, ha elkoccolnak onnan. Egy tornádó egy bizonyos területre koncentrál, biztos hallottál olyanról hogy egy amerikai kisvároson átsöpört egy tornádó, ahol végig ment ott minden összedõlt, egy utcával arrább meg mintha mi sem történt volna. Egyszerûen nem kell benne lenni, a veszélyes övezetben. A busz nem borult volna fel, ha 100 m -rel elõrébb áll.

DJKonya
Nem csak a súlyt kell figyelembe venni, egy tartály vagon sokkal áramvonalasabb mint a 4-5 méter magas dobozos szerelvény.

A busznál meg egyszerûen marhaság lett volna elindulni, így is úgy is felborult volna, kamionba is ha ültél már, ha bele kap egy 70-80km/h-s szél, azért kapaszkodni kell a kormányba, egy tornádó esetében meg lényegesen nagyobb a szél sebessége úgy hogy teljesen mindegy.

Háth egy vonatnak akkor van nagy súlya, ha összességében nézzük, amikor X tonnát el kell húznia egy mozdonynak. Attól függetlenül üreges, fából vagy lemezbõl készült dobozokról beszélünk, amik külön-külön nem sokkal nehezebbek mint egy kamion. Aminek igazán van súlya, egy teljesen megtöltött tartályvagonnak. (Meg a mozdonynak) Ezek ketten nem borultak le a sínrõl, a guruló dobozokat meg lesöpörte a tornádó. Ez egyértelmû a videón.

A buszos meg no comment.. Nem tudom mire várt az ott, elkellett volna padlógázon menni a picsába... Így jártak.

autoszimulator
wow, elég parás lenne, ha pl egy személyvonatban ülve így lekapna a sínrõl egy tornádó...

.: mobilize.hu :.

desigo
Tornádó nem viccel...
áúúú 😮

Máté94
<#wow2><#wow1>
SötétBarom
Vonatos video az durva :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szabi84
ez eldõlt

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tornado vs. Busz

Tornado vs. Vonat

solo
Ahogy elmegyek valamerre mindig történik valami XD
Tavaly mikor síelni mentem lövöldözés volt itt csepelen, most meg ilyen szarságok.XD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo

Benel
bazz, meg akarom mutatni valakinek erre már remúved by júzer<#mf1>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Három videó egymás után, elsõ kettõn majdnem beszartam a röhögéstõl, a csajos meg wtf... 😄

cement
mekkora mák😄

a csajok meg azt hiszik azért "rántotta" rájuk mert filmezték 😄

DJ RX7
balfasz. szerencséje volt, hogy nem ment át rajta az autó

:3

desigo