Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
samara vs. train

az idióta!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
desigo
nem kevés ismerõsöm figyelmetlenségen kívül is direkt átmegy a piroson mert nem képzelem,hogy õ majd ott várakozik

kíváncsi lennék,hogy egy tankban túl lehetne-e élni egy ilyen ütközést?
SimaSuna
nemértem ezeket a baleseteket...nagyrészt figyelmetlenség miatt van :/

mûködik a lámpa, látja / hallja hogy jön a vonat, miért nem bír várni 2-3percet míg elrobog?...
desigo
Meghalt annak az autónak a 44 éves vezetõje, amelyik vasúti átjáróba hajtott és összeütközött egy vonattal a Borsod megyei Sajószentpéter és Sajóecseg között.

áucs... szegény octavia... :/
whiskeyman
hullanak, mint a legyek...helyes

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

most volt motoros kiállítás.. :/

solo
Kb fél órája csepelen régi baumax bejáratától 50 méterre egy oktavia, és egy pug partner talán, nemnagyon néztem meg.
Skoda csepel irányába haladt ha minden igaz, és szembesávba ütközött a pug-gal. Nem kis csatt volt:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

SimaSuna
több rallyes balesetet láttam már élõbe, videón...
a legtöbb halálos baleset a 2oldali védelem miatt van.

borulásnál összevissza törhet a kocsi, te és navigátorod életben marad...nézd csak meg McCrasch-t....

de ha így ütközöl...súlyos, életveszélyes sérülésed lesz... :/

(boon.hu)
bency
Jah...de most annyi,hogy a motort hibaztatja mindenki,mikor a sok balfasz hibaja nem a motor.....a buszsavban megy es neki megy a busznak ne csodalkozzon,meg akarmikor,egyszeruen nem birjak visszafogni magukat....

:) Semmi okosság :P

milk4
Istenem,a sok hülye...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

hát igen, erre lehetett számítani... mostmár ha az ember autóval megyen bárhova figyelni kell rájuk is...
Carlos
1-

Þór vígi þessi rúnar

desigo
nah jön a jó idõ hullanak a motorosok

Meghalt egy motoros Debrecenben
abaromja 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo

desigo
bertino

bertino
pfff...

DJKonya
Hát igen ilyenkor teljesen holttérben van neki, de mikor oda került azért biztos lökött a kamionon. Nem értem hogy nem lehet észre venni, vagy lehet hogy nem is akarja észrevenni.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ez hogy ?! Kemény...

desigo
ez looool
nem igaz,hogy nem érzi a sofõr...
milk4
Ezért kell SUV-ot venni nem pedig valami francia kajadobozt😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

és az a durva hogy tényleg nem láthatja akár hogy ott van o.0

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

az a dúúrva ahogy vagy 100m-n szétszóródott a kocsi 😮

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Carlos
Errõl tolnál infót?

Þór vígi þessi rúnar

😮

autoszimulator
fiatalság, álmok, de szép is volt 😄DD

.: mobilize.hu :.

Máté94
Pont ezért fogok MO-n autót venni, majd csak akkor ha már Kanadában tudok élni és pénzt keresni😄
solo
Pedig így van.Ott ez a camaro lófaszt sem ér..
Haverék mjg kint éltek 600 dollárért vettek egy hibátlan 76 os lincoln town car-t(mo-n 4 milla körül mozog az ára).úgy, hogy a tulaj orlando-ból felvitte nekik florida felsõ részbe...És tudod miért?Mert ott sokkal többet kell fizetni a lerakatba a megsemmisítésért.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo
A Lehel utcában, a Róbert Károly körút keresztezõdésénél a személygépkocsi felhajtott a járdára, kidöntötte a tûzcsapot, majd az útra visszatérve a feje tetején állt meg. A Volkswagen Golf sofõrjét kórházba szállították.

Ez keményebb !!! 😄D

#8596: Így már igaz az állítás.

SötétBarom
Itthon is kapsz állapottól függõen 1-3 milla között. Amcsiban ez tudod mennyit ér.. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jaja amerikai viszonylatba lehet.

SötétBarom
Egy ilyen szakadt camarot hugyérszarér utánaddobnak bárhol. SZERINTEM.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"5 forintot er." ---> Neked el ment az eszed. <#idiota>

mint még sokan mások rajtad kívül 😉

OrioN the S
jah kb. mintha vmi devid kopperfild mutatvany lenne, hogy sikeresen szetkurta a kocsit <#idiota>

de gondolom ez ott kb. 5 forintot er.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

autoszimulator
na jó, de akkor sem értem a tomboló tömeget 😄

A nemdohányosoknak is meg kell legyen a füstölés öröme...

autoszimulator
nem is feltétlen a rombolás, mert ha ez a cél, én is megnézem, azt röhögök az idiótán, de amikor mondjuk ez "sikeresen" végigmegy, akkor a burnoutnak mi lényege, mér nézi ennyi ember, minek örül, stb 😄

Szabi84
amerikaiak, szeretnek rombolni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C