Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legtöbb halálos baleset a 2oldali védelem miatt van.
borulásnál összevissza törhet a kocsi, te és navigátorod életben marad...nézd csak meg McCrasch-t....
de ha így ütközöl...súlyos, életveszélyes sérülésed lesz... :/
(boon.hu)
:) Semmi okosság :P
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Haverék mjg kint éltek 600 dollárért vettek egy hibátlan 76 os lincoln town car-t(mo-n 4 milla körül mozog az ára).úgy, hogy a tulaj orlando-ból felvitte nekik florida felsõ részbe...És tudod miért?Mert ott sokkal többet kell fizetni a lerakatba a megsemmisítésért.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de gondolom ez ott kb. 5 forintot er.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.: mobilize.hu :.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szegény A8-as. :( Bár már régi volt.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Amúgy meg az Autó mánia topicot is csak olvasgatom néha és nem írok, vagy nagyon ritkán.
De még mielõtt azon lyukadnánk ki, nem az alregem.