Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább ahogy a jogsiját ledarálják...... <#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Csak a vétlen áldozatot és az autót tudom sajnálni.<#szomoru2>#szomoru2>
De ha rendõr lennék egy életre bevonnám a jogsiját. <#violent>#violent>
Ma a következõ történt : Audis 20 éves hülyegyerek nézi hogy jövök a körforgalomba és kilõ elém, ha nem fékezek akkor tudjuk mi lett volna, dudálok rá erre az idióta hogy megmutassa hogy nagyfiú a kijáratnál teligázt nyomott de úgy hogy majdnem átrepült a szembe sávba ( szitált egyet az autó és sodródott át )... normális az ilyen?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
к.ιηтнуα.
Amúgy a "Karr visszatér" c. részben pont ugyan ez volt csak orral. Emlékeztek a pénzszállító csapdája <#nevetes1>#nevetes1>
Ha jól látom ez egy légzsákos kormány, mégsem nyílt ki!!
Kíváncsi lennék, hogy a vékony mûanyag mögött van-e egyáltalán valami.<#ejnye1>#ejnye1>
Szerintem Pontiac Firebird 1982 körüli
A büntetéseknél véletlenül sem az van,hogy elvegyék a brutális gyorshajtók jogsiját hanem csak fizesd be a csekket aztán jövõ héten gyere megint gyorsan.
Milyen érdekes,hogy tõlünk nyugatra a sebességmérõ pontok táblával vannak elõre jelezve nem egy helyen.
Én minden esetben jelzem a szembe jövõknek villogással,hogy lézershowhoz közelítenek.Fõleg a kamionosoknak,kistehereseknek.
Nem azért dolgozok,hogy a rendõrséget tartsam el.
Írom ezt úgy,hogy nem száguldozok,évek óta nem kaptam gyorshajtásról csekket.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Þór vígi þessi rúnar
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A sok gyökér aki csak a gázt ismeri, ugyan úgy fogja nyomni neki. Csak idõ kérdése mikor csinál balesetet. Ennyi. Csak ne velem szembe jöjjön, mert ha túlélem én nyírom ki!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ennyit ér az úton-útfélen lévõ trafipaxolás <#levele>#levele>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Az elmúlt kilencven napban legalább kilenc darab Ferrari 458 Italia modell tört össze - vagy gyulladt ki. Persze lehet még egy-két darab, melyeknek képei nem járták körbe véres kardként az internetet, de ez a kilenc biztos, és ez a kilenc egyben azt is jelenti, hogy átlagosan tíz naponként megsemmisül, jobb esetben csak megsérül egy ilyen sportkocsi.
lista