Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
De amúgy a ráhúzásról, meg egyéb nyalánkságról van egy kis rossz élményem, talán az miatt vettem komolyabban.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Más
jamajikát ne írd ide mert én szégyellem magam, ahogy az esetét írta le.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(jamaika meg jókat röhög rajtatok😊
http://gallardo007.mindenkilapja.hu/
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Petõfi általános
<#wilting>#wilting>
Þór vígi þessi rúnar
Ha megnézitek miket írkál a Milyen kocsit vegyek MOST? nevû topicba... akkor szerintem ti sem fogtok foglalkozni vele 😊
meg se álltam hoyg tudja mit követett el!
azóta mercit használtam most adtam el. a bmw jobb volt. azelõl félreálltak általába.
végeredmény:

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A nõ fehér ruhában kint állt az úton. Látja kocsit de nem megy félre. Azt meg gondolom, nem látta az épületet se ahol megtudta volna várni azt, akire várt.(sajnos mostanában itthon is lehet találkozni ilyen gyalogos megoldásokkal.)
A vezetõ meg látta, hogy ugrál elõtte, biztosra ment és elcsapta😊 De õszintén, nem kellett volna sietnie és megvárni míg félre nem megy a nõ?
De azért a kamerát nem lehetett volna egybõl rázoomolni ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Inkább ahogy a jogsiját ledarálják...... <#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.