Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Gyorshajtás szedi áldozatait sajnos. Nem fogom magam fényezni, mert van olyan amikor én is át esek a ló túlsó oldalára és közúton 140-150-es tempót megyek nem éppen normális módon... kicsit észhez kaphatnék hogy mit mûvelek...
Tessenek leb@szni...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vagy csak ne felejtsük el a komolyabbakat?<#confused>#confused>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Jamaika ha ugyan úgy száguldozol tovább akkor még nem ütötted meg magad igazán!
Majd ha nem csak a hátad törik el hanem a hasad is<#nyes>#nyes> akkor talán majd elgondolkodsz, persze ha túléled.
De addig sem szeretnék veled találkozni az utakon!
am a babot nem szeretem
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Hagyjad már magad <#lama>#lama>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ezzel dózeroltuk le ezt.
Így a félhomályban nem csináltam a miénkrõl képet, de azon eddig nem láttam semmilyen sérülést.
92 ben volt egy hasonló balesetem, nagy sebességgel mentem városba, nyálkás vizes volt az út, megcsúsztam ennyire emlékszem. Az én koscim is kb így nézett ki a baleset után. A hátam eltört és agyvérzést kaptam. Tiszta heg lett az arcom. Emiatt akkor elhagyott a barátnõm is. Azóta megfontoltabban vezetek. De még mindig látszik rajtam a baleset nyoma. És ezt komolyan mondtam.

<#wilting>#wilting>
drift taxi?