Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
egyelõre tisztázatlan körülmények között letért az útról

azon nem kell sokat tisztázni, hogyha 190-el ment.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Lábánál fogva nyakánál bilincsbe kellett volna verni és kész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

1 helyen a moszkvai nissan gtr es videok képek

A verekedõs részeg nõ teljes videó 😄 Ebbe az országba am mindenki vedel . 😄

made in china gas explosion 😄

pedobear
<#wilting>

pajti
:o <#felkialtas>

bertino
aztakurva... na ezt hivjak telitalalatnak 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/221289

A rendõrség eddigi tapasztalatai szerint a tíz napja telepített új rendszer jó eredménnyel vizsgázott, beváltotta a hozzá fûzött reményeket, baleset eddig nem történt az új zebrán, igaz a megyében idén senkit nem ütöttek el gyalogátkelõnél. 😄

17 éves cigány okozott súlyos balesetet Felvidéken - nem segített a magyar rendszámú Suzuki utasain

http://kuruc.info/r/2/114962/#ixzz2YvTAPfdqq

Ugyanolyan mint az általad linkeltek? 😄

Érdekes mód megint az "apa" az aki könnyebb sérülésekkel megúszta! Kíváncsi lennék, hogy az ilyen hogy tudd majd a tükörbe nézni.<#shakehead><#boxer>

desigo
Az általam linkelt képen érdesített és színes az út,hogy az autók könnyebben megálljanak.
A zebrán ha a fehér vonalak között van piros festés az miért is jó?Annyira nem jellemzõ,hogy a gyalogosok elcsússzanak.
hoho itt most tévedés van, nézzük már meg a zebrát, mert itt kétféle felállás van, amit én linkeltem, ott már régen késõ megállni 😄

desigo
Frankón kukás lett a bubu :/

Subaru zuhant patakba a IV. kerületben

Szabi
<#wow2>

"Nulla tenaci invia est via"

Black Ghost
Megdönthetetlen érveid vannak. <#whatever>
tipitmi
vicces olvasni, a sok irigy tipikus barom magyar ember kommentjét 😄
azt se tudják mi van de már elõítéleteket gyártanak, hogy biztos az apja vette alá az autót, stb.
ha velem történne ilyen kihívnám a sajtót, és és pontosítanék a blikk nyilatkoozatára reagálva: "hibás cikket közöltek balesetembrõl, mivel azt írták, hogy nem bírtam a lóerõkkel, pedig én kordában tartottam, a szar magyar utak miatt csúsztam ki."
A mentésrõl meg nem fizetném ki a számlát, pereljenek be, úgy is én nyerném meg, nem lehet valakire rákötelezni a mnetés díját, amit nem is kért.
Én a sráccal vagy, fullos verda, jó csaj, jó verda.
turbóóó nitróó ez így a jó így a jó de ha nincs nem baj csak taposd a pedált racingoljál testvér nyomd az illegált.
ez az élet
pajti
<#szomoru2>
nem tudom sajnálni..

pedobear

pajti

w77d
én igazság szerint örülök hogy elbaszta a motort, mert igaz, hogy valamennyire a kocsi is sérült, ám a közveszélyes barom motorja legalább TK lett...

Sértegetés nélkül is lehet válaszolni.
Ha megnézed a 11. másodperctõl már rá kell hogy lásson a motorra, nincs takarásban, inkább az a magyarázat, hogy másfelé bambult.

cement
"volt ideje"
ez le van lassítva te ökör, és valószínû nem látta, az elõtte haladó autótól, hogy épp egy motor csúszik felé..

respect to the man in the ice cream van

Idióta barom.
Mondjuk a második autó igazán jobban lehúzódhatott volna a feléje csúszó motor elõl, volt ideje.

RatBaG
icetihi
Ez abszolút nem KRESZ kérdése. Van gyereked? Ha van, nem fogsz azzal foglalkozni, hogy egyirányú-e az út. Én úttípustól függetlenül tanítom a fiamat, hogy minden irányba körülnézünk, mielõtt áthaladnánk rajta. Aki kísérte a gyerekeket, azt kéne jól megruházni. Más kérdés, hogy a KRESZ megvédi-e majd a jogait...

youtube.com/user/icetihiii22

RatBaG
Ez teljesen jogos, bár eddig én nem tapasztaltam ilyet, hogy pattogott volna a bicajos, hogy a kocsis nem adott neki elsõbbséget zebrán. Néha van olyan nálam is, hogy nem szállok le a bicajról, de olyankor hagyom, had menjen a kocsis, de rengetegszer intenek, hogy menjek, na olyankor nem gyõzöm megköszönni😊 Ha meg kocsiba vagyok addig nem pattogok még nem állat módjára a semmibõl esik elém a bicajos.

w77d
én hagyom, de amíg nem szál le a bicajos addig ne is pattogjon ha átmegyek elõtte...

Hagyjuk már ezt a leszállásos témát a zebránál, már olyan uncsi... gondolom kocsiba ülve mindig betartod a sebességhatárokat és az össze KRESZ szabályt, sõt telefonálni is csak kihangosítóval szoktál.

Mind a biciklis és mind az autós társadalom megéri a pénzét, kár ujjal mutogatni a másikra. A biciklis arra és ott megy ahol helyet lát, árkon bokron keresztül, szabálytalanul, csak, hogy haladjon. Az autós meg ott elõz ahol nem szabad, többel megy mint a tábla engedi és barom módjára viselkedik. Mind a 2 oldalon megvan az idióta, akiket elõbb vagy utóbb utolér a végzetük.

Sokat vezetek és bicajozok is, látom, hogy mi megy az egyik meg a másik oldalon.

tipitmi
ahol kell leszállok.
Pont az elõbb értem haza...zebránál megállunk, rendõrnõ bicajjal megközelíti a zebrát, lepattan a bicajról és a zebrán áttolja, majd újra felszáll és tovább megy. Ha biciklivel megy át, nincs elsõbbsége. Viszont itt rizikósabb a helyzet ,mert stop tábla is volt. Azaz kötelezõ volt megállni. Szóval ha elütöttük volna, hiába biciklivel tekert át, akkor is mi lennénk a hibásak. Oda kell figyelni. 😊
desigo
Szegény kicsikék.
Egybõl simán felpattantak.
w77d
És le szoktál szállni a cangáról zebránál? Én olyan bringás elõtt simán áthajtok a zebrán, aki át akar kerekezni.

tipitmi
szerencsére én amikor bicajjal megyek, és elsõbbségem van a zebrán mindig lefékezek és szétnézek jön e valami figyelmetlen autós, ha kell hátra is nézek, másoknak meg csõlátása van, leszarják elütik e õket, csak tekernek mint aki csak elõre lát.
lehet azért nem csaptak még el sosem, és közelében sem voltam.
a közlekedésben hierarchia van, mindenkinek tudnia kell hol a helye, egyértelmûnek kéne lennie, hogy a puhatestû vigyáz magára, hiába elsõbbsége van és szétnéz, vagy kicsit szedi a lábát ha érzi hogy gyorsan jön az autó, ez természetes.
Sajnos nem érdemes az autósokon bosszút állni a saját testünk kárára mondván hogy elsõbbségünk van majd lefékez úgy is... mi van ha nem?
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tipitmi
hülye köcsög balfasz autós.
jó hogy nem még a gyalogosokat hibáztatjátok...
ha a köcsög szabályt szeg az a minimum hogy kurva lassan menjen és figyeljen mindenre, de inkább ne is szegjen szabályt.
egy leüvöltést megérdemelt volna.
Pluskast
Nem csak zebrán.

Elinduló jármûvel szemben az úttesten áthaladó
gyalogosnak,
Hátramenetet végzõ jármûvel szemben
Azon az úttesten áthaladó gyalogosnak melyre a
jármû rákanyarodik,
Kanyarodó fõutat követõ jármûvel szemben,
Kanyarodó fõutat elhagyó jármûvel szemben,
Kijelölt gyalogos-átkelõhelyen,

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”