Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
http://www.youtube.com/v/M6oJyx6iJKY&version=3

pajti
http://www.youtube.com/v/fcgDAT0R_nE&version=3

Pluskast
Sorry de nem szeretem õket.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

milk4
Csak óvatosan ezzel a kijelentéssel.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

sz4bolcs
Legtöbb videó, ami itt van (fõleg az orosz videók), bele sem fér a baleset kategóriába. Tulajdonképpen mindenki tudja, mi fog történni, eszük ágában sincs elkerülni az ütközést.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Pluskast
Meg kell csak nézni, hogy néz ki az az ürge. Kigyúrt kopasz állat. Az orosznál primitívebb és gusztustalanabb nemzet nem nagyon van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

tipitmi
Ha másként nem megy, linkeld be, majd rákattintunk.

tipitmi
nekem nem jeleniti meg a videót nem tudom mi van ezzel a géppel de mindjárt sétverem
Még egy motorral erõsködõ barom.

Ráadásul oldalkocsival. WTF?!?
Mikor tanulják meg, hogy csak a rövidebbet húzhatják?

http://www.youtube.com/v/zG9x1ubmvfg&version=3

tipitmi
egy luxusautó hatalmas önbizalmat ad az embereknek, meg az is ha le tud "nyomni" mindenkit az utakon.
egy komplexusokkal küzdõ beteg ember számára nagyon rossz ha kisköbcentis kis kocsit kell vezetni, halmozottan kijön a betegsége, egyrészt frusztrációt okoz neki hogy a többieknek nagyobb autójuk van, és az is egy hatalmas kudarc ha valaki netalán versenyhelyzetben megelõzi.
erre a betegségre megfelelõ gyógyszer egy nagy autó.
Valójában nem is annyira sürgõs nekik, csak felsõbbrendûnek képzelik magukat és mindenkit le akarnak nyomni.

Szerintem az volt a baja hogy a Toyotás nem engedte be maga elé a sietõs hülye gyereket. Viszont ha annyira siet akkor minek áll meg kötekedni,fõleg úgy hogy anyagi kárja is lett megérte neki??

szimpiboy
az utakon vezetik le a feszültséget

Io pujaro lasho

Roger6
Ismerem az orosz Road Rage videókat, naponta keresek újakat, de akkor sem értem néha õket. Mert ha bevágnak, direkt befékeznek elõtte, stb, akkor lenne indok. De így... <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezeknek a faszfejeknek a legtöbbször az a bajuk, hogy tolakodnának-nyomakodnának be és van, aki nem engedi be õket.

pont, mint az elsõ videóban

zseniális országXD

Roger6
Nem értem, mi a f@sz volt a gondja a kopasz gyökérnek?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

félig meddig off, bár a vége poén :)

http://www.youtube.com/v/twrrGD1H36s&version=3

w77d
Akarod mondani a motorosnál.. hiszen az autós csak haladna tovább, míg a motoros valamiért jónak látja lesatuzni az autópályán egy gépkocsival a seggében.

Roger6
Akkor még egy kérdés. Melyik számít nagyobb szabálysértésnek? Huzamosabb ideig használni a belsõ sávot (ilyenért még nem is hallottam, hogy VALAHA megbüntettek volna valakit, vagy jobbról elõzni (na ilyenrõl már hallottam, hogy megvágtak embereket)? Nem beszélve arról, hogy az autós KÖZELEDETT az elõtte lévõhöz, szóval nem ment lassan...

A többire nem térek ki. Lehet én vagyok hülye, de ha a belsõ sávban a max megengedettel haladsz, az nem lehet annyira szabálysértõ, mint jobbról elõzni. Számomra ez döntött. És hiába hozod fel a példákat nagy parasztfalváról a 3 sávossal, semmi köze ehhez a videóhoz. Azért azt észrevetted, hogy itt mindig mindenki tud vezetni, csak a másik nem, aki pont nem õ maga? <#nezze><#hehe>

Amúgy meg aki az autóst okolja mert nem reagált idõben: te számítasz arra, hogy 130-nál az elõtted lévõ motoros satu féket nyom majd minden ok nélkül tõled 5 méterre? Na neeeee már bazzzzmeg, ezt nem veszem be...<#gunyos1>

pedobear
mindketten hibásak

szándékos balesetokozás felmerül az autósnál

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

w77d
Egyértelmûen a motoros a hibás. Az autós könnyû szabálysértést követ el, míg a hülye motoros az önbíráskodással és közúti veszélyeztetéssel már bûncselekményt. Nincs joga senkinek, de senkinek a rendõrön kívül utasítani vagy akadályozni egy másik jármûvet akármilyen szabálysértést követ az el. Az ilyen önfejû motoros ön és közveszélyes, hiszen az autós szívatása sokkal rosszabbul is végzõdhetett volna, mondjuk ha félre rántja a kormányt és elsodor egy másik autóst. A reakcióidejével nincsen gond, hiszen autópálya tempónál egy motoros a súlyából adódóan jóval hamarabb áll meg, mint az autós.

Én csak azt remélem, hogy a motorosnak egy életre elment a kedve még attól is, hogy két vagy négykerekû közelébe menjen.

desigo
+1

Tegnap éjjel jöttem balcsiról haza.
Fehérvártól jobb szélsõ sáv full üres a középsõben meg még emelkedõn se húzódna le senki.
Egy szakadt albán mercis konkrétan 80-al ment.Egyet villantottam rá de semmi reakció.
felháborító...
naddki asheggem
aztakurva hogy meggörbült a hátsóvillája.. <#hehe> biztos mégérte neki. <#lama>

bertino
ennyi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gordon 24
Nem ennyire egyértelmû ez. De mindegy.

Az biztos, hogy nekem is a tököm tele van attól, hogy ezt a kurva jobbra tartást senki nem tartja be. Ott van az m7-esen a 3 sáv, és konkrétan nem lehet használni, mert a sok hülye középsõ sáv bérletes ott halad, ha rá villogsz akkor meg mutogat meg anyáz. Kb fingja nincs arról, hogy full szabálytalan az amit csinál. A 3 dik külsõ sáv meg full üres, 10km-ként megy benne egy kamion..

Ezt kellene bünteteni nagyon keményen.

Itt ugyan ez van, motoros berágott, mert nem húzodott le, megelõzte jobbról, majd elkezdett kakaskodni.

Azt hozzá teszem, rohadtul nem védem a motorost, mert õ egy is barom, mert minek kakaskodik? megelõzte volna jobbról húz neki egyet aztán ennyi.

De az a büdös paraszt a kocsiban, miért nem megy le? Rá nem vonatkoznak a szabályok? Az egész harcot õ váltotta ki.

Downhill!!

Emlékeztek erre a videóra?

Itt a baleset is.
Fasza lehetett pont mellette lenni.

http://www.youtube.com/v/IC0hmDto5_M&version=3

milk4
A motoros a hibás itt, ön- és közveszélyes mutatványával sokkal nagyobb bûntetésre számíthat mint az autós (huzamosabb ideig a bal sávban tartózkodik indokolutlanúl), míg a motoross saját és más testi épségét illetve értékeit veszélyezteti. A motoros valószínûleg kórházba kerûlt (nem kis pénz), motorja valószínûleg kuka, bírság(+feljelentés is, bár Oroszországról van itt szó...) és biztosítása az egekbe.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

gordon 24
Nem ezen van a hangsúly.

Nézd sorban.

1 neked magaddal kell törödnöd. Tehát teljesen mindegy, hogy a motoros milyen tempóval megy mit csinál, téged ez nem jogosít fel semmire.

2. van egy kresz szabály ami kötelezõ rád nézve. Nem csak a sebbeség hanem a jobbra tartás is. egy autópályán vagy autó úton nem haladhatsz az elõzõ sávban huzamossabb ideig. Ez azt jelenti, hogyha a jobb sáv nem telített akkor jobbra kell tartanod. Ebben a videoban látszik, hogy kb az autó 1 percen keresztûl halad úgy a belsõ sávban, hogy esze ágában sincs a kresznek megfelelõen jobbra húzodni.

A motoros ezen rág be (tök jogosan) Az, hogy innentõl kezdve mi történik teljesen lényegtelen. Az autós szabályt sértett, a motor úgy szintén, mert nem elözhet jobbról, és ami utána van az meg hát nem is értem, mind 2 idióta.

Ezt egy rendõrnek le kell helyszínelnie 50-50% ez szinte 100%

Downhill!!

Roger6
Ja, autópályán jobbról elõzve bevágni autós elé, aztán féket nyomni, az rendben van. Jó isten... Honnan jönnek ezek az emberek? <#szomoru2>

tipitmi
az autós a hibás ez egyértelmû.
kötekedett a motorossal, ennyire szar reakcióidõvel nem kaphatna jogosítványt, én intenzív fékezés kiséretében kicsaptam volna a kormányt jobbra és megelõztem volna vissza a motorost.
ez egy amatõr balfasz autós
Roger6
"A külsõ sáv a hagyományos forgalmi sáv, ahol a normál tempóban haladó jármûvek közlekedhetnek, illetve a jellegükben némileg lassúbbak, mint kamionok, autóbuszok, vagy régebbi, esetleg csomaggal és/vagy utánfutóval rendelkezõ jármûvek, jármûszerelvények, míg a belsõ sáv a gyorsítósáv, itt a nagy sebességgel haladó jármûvek haladhatnak, illetve azok, aki le akarják elõzni a külsõ sávban haladó lassabb jármûveket."

Akkor az a kérdésem, hogy ha 130-al megyek, akkor én normál tempós vagyok, vagy nagy sebességû, hiszen 130-nál többel nem mehetek? Ha viszont nagy sebességû (hiszen nem lehet gyorsabb senki törvény szerint nálam, tehát maxon vagyok), akkor a belsõ sávot bármikor használhatom. Furán fogalmaztam, de talán érthetõ.

gordon 24
Hát rohadtul nem:-) A motoros pont annyira hibás mint az autós. Ugyan is jobbra tartási kötelezettség van minden ilyen típusú uton. Nem haladhat az autós belül ha a jobb sáv szabad. Magyarul õ vét a szabály ellen, a motoros jobbról megelõzi, tehát ezzel õs is vét, de az elsõ szabály sértést az autós követi el. A többibe nem mennék, bele mert mind 2 en idióták...

Downhill!!

Carlos
Kar hogy nem csuszott be a kamion ala kicsit. Csalhogy lenyesse a labat. Abbol tanulna az idiotaja.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy is, motorral befékezgetéssel keménykedni enyhén szólva is idiótaság.

Carlos
Motoros. Elotte veszfekezett ok nelkul. Remelem meg meg is verte az autos.
Enis motoros party vagyok amugy, de az ilyen barmokat agyon kene utni.

Þór vígi þessi rúnar

Igazat adok neked, de az autós is fékezhetett volna, ha nagyon akar, látszott a szándékosság, bár nem csodálom, hogy elborult az agya.

Erre emlékeztet

Roger6
Szerintem a motoros, jobbról elõzött, indokolatlanul fékezett. Hozzátenném, motorkedvelõ vagyok, de én abszolút a motorost látom hibásnak.

Na, ilyenkor ki a hibás?

0:50-tõl

http://www.youtube.com/v/Nka4BXiykmo&version=3

RatBaG
https://www.youtube.com/watch?v=teTK56_LIjc

3:20-nál az egyik meglóg :DDD

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Elég morbid,hogy pont ott van Bak és Söjtör között a temetõ.
w77d
Vectra kombi, a kép felsõ részén ott a segítség.

pajti
vectra

barnie1990
Milyen autó lehetett? Nem tudok rájönni.

Zene nélkül mit érek én?

pedobear
"Én Isten biz' sajnálom, hogy meghaltak!
Elég lett volna, ha csak agyhalottak. Úgy legalább jó pár embert megmenthettek volna donorként."

pedobear
egyelõre tisztázatlan körülmények között letért az útról

azon nem kell sokat tisztázni, hogyha 190-el ment.

Totti5
Lábánál fogva nyakánál bilincsbe kellett volna verni és kész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10