Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ráadásul oldalkocsival. WTF?!?
Mikor tanulják meg, hogy csak a rövidebbet húzhatják?
egy komplexusokkal küzdõ beteg ember számára nagyon rossz ha kisköbcentis kis kocsit kell vezetni, halmozottan kijön a betegsége, egyrészt frusztrációt okoz neki hogy a többieknek nagyobb autójuk van, és az is egy hatalmas kudarc ha valaki netalán versenyhelyzetben megelõzi.
erre a betegségre megfelelõ gyógyszer egy nagy autó.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pont, mint az elsõ videóban
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A többire nem térek ki. Lehet én vagyok hülye, de ha a belsõ sávban a max megengedettel haladsz, az nem lehet annyira szabálysértõ, mint jobbról elõzni. Számomra ez döntött. És hiába hozod fel a példákat nagy parasztfalváról a 3 sávossal, semmi köze ehhez a videóhoz. Azért azt észrevetted, hogy itt mindig mindenki tud vezetni, csak a másik nem, aki pont nem õ maga? <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Amúgy meg aki az autóst okolja mert nem reagált idõben: te számítasz arra, hogy 130-nál az elõtted lévõ motoros satu féket nyom majd minden ok nélkül tõled 5 méterre? Na neeeee már bazzzzmeg, ezt nem veszem be...<#gunyos1>#gunyos1>
szándékos balesetokozás felmerül az autósnál
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Én csak azt remélem, hogy a motorosnak egy életre elment a kedve még attól is, hogy két vagy négykerekû közelébe menjen.
Tegnap éjjel jöttem balcsiról haza.
Fehérvártól jobb szélsõ sáv full üres a középsõben meg még emelkedõn se húzódna le senki.
Egy szakadt albán mercis konkrétan 80-al ment.Egyet villantottam rá de semmi reakció.
felháborító...
Az biztos, hogy nekem is a tököm tele van attól, hogy ezt a kurva jobbra tartást senki nem tartja be. Ott van az m7-esen a 3 sáv, és konkrétan nem lehet használni, mert a sok hülye középsõ sáv bérletes ott halad, ha rá villogsz akkor meg mutogat meg anyáz. Kb fingja nincs arról, hogy full szabálytalan az amit csinál. A 3 dik külsõ sáv meg full üres, 10km-ként megy benne egy kamion..
Ezt kellene bünteteni nagyon keményen.
Itt ugyan ez van, motoros berágott, mert nem húzodott le, megelõzte jobbról, majd elkezdett kakaskodni.
Azt hozzá teszem, rohadtul nem védem a motorost, mert õ egy is barom, mert minek kakaskodik? megelõzte volna jobbról húz neki egyet aztán ennyi.
De az a büdös paraszt a kocsiban, miért nem megy le? Rá nem vonatkoznak a szabályok? Az egész harcot õ váltotta ki.
Downhill!!
Itt a baleset is.
Fasza lehetett pont mellette lenni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nézd sorban.
1 neked magaddal kell törödnöd. Tehát teljesen mindegy, hogy a motoros milyen tempóval megy mit csinál, téged ez nem jogosít fel semmire.
2. van egy kresz szabály ami kötelezõ rád nézve. Nem csak a sebbeség hanem a jobbra tartás is. egy autópályán vagy autó úton nem haladhatsz az elõzõ sávban huzamossabb ideig. Ez azt jelenti, hogyha a jobb sáv nem telített akkor jobbra kell tartanod. Ebben a videoban látszik, hogy kb az autó 1 percen keresztûl halad úgy a belsõ sávban, hogy esze ágában sincs a kresznek megfelelõen jobbra húzodni.
A motoros ezen rág be (tök jogosan) Az, hogy innentõl kezdve mi történik teljesen lényegtelen. Az autós szabályt sértett, a motor úgy szintén, mert nem elözhet jobbról, és ami utána van az meg hát nem is értem, mind 2 idióta.
Ezt egy rendõrnek le kell helyszínelnie 50-50% ez szinte 100%
Downhill!!
kötekedett a motorossal, ennyire szar reakcióidõvel nem kaphatna jogosítványt, én intenzív fékezés kiséretében kicsaptam volna a kormányt jobbra és megelõztem volna vissza a motorost.
ez egy amatõr balfasz autós
Akkor az a kérdésem, hogy ha 130-al megyek, akkor én normál tempós vagyok, vagy nagy sebességû, hiszen 130-nál többel nem mehetek? Ha viszont nagy sebességû (hiszen nem lehet gyorsabb senki törvény szerint nálam, tehát maxon vagyok), akkor a belsõ sávot bármikor használhatom. Furán fogalmaztam, de talán érthetõ.
Downhill!!
Þór vígi þessi rúnar
Enis motoros party vagyok amugy, de az ilyen barmokat agyon kene utni.
Þór vígi þessi rúnar
Erre emlékeztet
0:50-tõl
3:20-nál az egyik meglóg :DDD
Per Aspera Ad Inferi.
Elég lett volna, ha csak agyhalottak. Úgy legalább jó pár embert megmenthettek volna donorként."
azon nem kell sokat tisztázni, hogyha 190-el ment.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10