Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolj bele, hogy sem a motort, sem a váltót, sem a motorteret nem érte semmilyen sérülés, sõt a futómûvet és belteret se nagyon.
Nem mondom, hogy perfekt lenne a végeredmény, de az az autó még simán mehetne 3-400k-t!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
. : Z E L L E R : .
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Itthon is terjed a trükk: így foszthatnak ki a magyar utakon
hányan szállnak ki azonnal <#conf>#conf>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Van rajta vagy 800-900 ezer kár. Gazdasági Tk az 100%
Downhill!!
nem elég ahogy felmegy az útra, a kocc után megáll középen, hadd legyen még nagyobb baleset. <#falbav>#falbav>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
everything's better with music
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jobbra tartási kötelezettség.
Majd mutogatnak szerencsétlennek, akinek nyilván tele lett a töke a teljes utat elfoglaló parasztoktól...
lehetett volna ennek rosszabb vége is. ha hamarabb áll keresztbe és elvisz vagy 3 motorost magával....
de a motorosok is miért foglalják el az egész utat?
Ez se a kulturált
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Céges verdában mivel mindig mindent idõre kell csinálni viszont határozott vagyok és lakott területen kívül gyakran gyorshajtok. Na nem annyira durván de 105-110 az úgy kényelmes, ha jól belátható fõútvonalról van szó.
Nagyon sok a gyakorlatlan vezetõ. A legkevesebb gondom az agresszív gyorshajtókkal van. Kicsapja az indexet és már nem is látom.
A legtöbb gondom ezekkel van:
- nem adok elsõbbséget... ez az utóbbi idõben félelmetes méretek ölt!
- nem használok indexet
- nem tartok jobbra... ez a másik rendkívül gyakori jelenség.
- vánszorgok, de ha elõzni akarnak rálépek a gázra (Volvo-val soha, cégessel néha a pofámba kapom)
Nem szeretek vezetni. Semmi örömöm nincs már benne nagyon régóta. Az egész egyfajta póker lett. Elég nagy a tét (élet/vagyon) és mégis mindenki csal :-(
1. Mocskosul csábít a gyorshajtásra. Egyszerûen nevetségesnek érzed magad 50/90 mellett, mintha nem is tudna annyival menni a gép. Nagyon érzõdik, hogy nem ilyen sebességre méretezték.
2. Tényleg úgy érzed, hogy az utak királyaként siklasz. Legközvetlenebb vezetési élmény.
3. Egyetlen picike kátyú is az életed végét jelentheti... no meg egyetlen picike hiba is.
Az eldõlést úgy értettem, hogy ha besatuzod a hátsót, akkor a hátulja kitör oldalra, és keresztbe állsz meg. (Kezdõ motorosként jártam így<#zavart1>#zavart1>, de mivel kicsi volt a sebességem nem estem el!) Ha nagy sebességnél csinálod átesel a motoron. Nem arra gondolok, hogy elfelejted letenni a lábad! <#vigyor5>#vigyor5>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Ez alatt nyilván megtörténik sok minden...
Pedig a Volvo-sok elég normális arcok szoktak lenni.
Egyetlen egyrõl tudok megyeszékhelyen, aki ilyen csípõficamos-stylba vezeti alapból szegényt... na õ pl. tuningolja az eleve öreguras/családias Volvo-t. 1-2 pofon ráférne -.-
everything's better with music
At the time of the collision speed of the motorcycle was more than 200 kilometers per hour."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Lehetne fizikai hatásokat elemezni napokig, de én csak arra a kérdésre akartam válaszolni, hogy miért nem fékezett: Fékezett, de nem tud akkorát fékezni mint egy autó, fõleg nem nagy sebességrõl!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
És abba gondolj bele, hogy a motorok fékútja szerintem több mint 2X az autóénak!
Opel Movano 2.8DTi
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Megyek munkahelyre fel Budára. Körforgalomba beérek, utána becsatlakozik nagy sebességgel egy Volvo és rám dudál. Gondoltam ez hülye, hiszen én már bent voltam a körforgalomba, mikor õ beért. Csak nem adta fel és dudált. Én a tetõablakon beintettem neki, erre utánam vágódott, elkezdett tolni, majd elém vágva leszorított. Megálltam. Szállok ki, mondom lesz ami lesz én neki megyek. Erre csikorogva elhajtott... Bátor kis faszkalap volt.