37130
-
Ez olyan dolog, hogy nyilván megpróbálsz valamit. De tudod ami megvan írva.... Szóval egy ilyen esetben a legjobb, ha jó a védő angyalod.. -
Hogy lehet kivédeni a szemből keresztben/átlósan feléd csúszó autót? Sok ilyet láttam már és nem tudom azt a megoldást, amelyik esetén nem töröd össze a saját autód.
- Ha fékezel akkor is kapod, csak kisebb az ütközés ereje és neked még szerencséd is van, mert az autód eleje a legerősebb, míg ő az oldalával csúszik feléd. Ez a legjobb megoldás, de itt is összetörik az autód :-(
- Ha gázt adsz és a háta mögött megpróbálod kikerülni, szemből többnyire jön más és frontális. Legrosszabb megoldás, vagy a legjobb, ha sehol senki, de ehhez nagy mák kell, mert keresztbe k. sok helyet foglal el a feléd csúszó autós.
- Ha elveszed a gázt, nem fékezel, és lemész az útról jobbra a bokorba az csak akkor jó megoldás, ha nem fák azok a bokrok, vagy nincs ott semmi.
- Akárcsak az előző csak gázadással... néhány esetben bejön, ha nincs ott semmi, de többnyire van, vagy jó meredek az árok :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 11:55:14 -
Ezek az oroszok úgy mennek a jégen, mintha aszfalt lenne. Legalábbis azt hiszik.
-
Mocskos durva! Atyaég! ^^
Egyébként nekem az 1. perctől ez ugrott be: Mit teszek, ha én vagyok ott a videózó srác helyében? És nem csak a pofám járatom, de qrvára nem ezt!
Talán paranoiai, de én azt tartom, hogy más nyomorát szándékosan videózni/fényképezni nem szerencsés, rossz karma. Ergo azonnal rohantam volna azon a párhuzamos úton visszafelé figyelmeztetni az embereket, hogy fékezzenek! Ezt simán karjelzéssel is megteheted és ha már kicsit lassítanak lehet, hogy nem ~190-en(!) törik össze a kocsijukat.
Tl,dr: Faszkalap a videós.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 09:53:04 -
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/01/11/levideozta_a_tomegbalesetet/ -
szerintem meg a pickupos megérdemelte -
Nordschleife 2014 Big Crash & Fail Compilation -
StrikeFor #27338 nem vicces! mind a kettő elmebeteg és nem való a volán mögé......... -
Rev Hard #27337 Ezen röhögök már percek óta. 
-
Stockbauer33 #27336 -
Stockbauer33 #27335 http://www.origo.hu/itthon/20150109-kofalba-csapodott-a-busszal-utkozo-auto.html
Szépen elment a merga eleje -
o.0
-
Rev Hard #27333 Ez is friss még, big respect neki, nekik ! Ráadásul be se volt kötve, ha jól látom átült az anyósülésre. 
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.09. 00:45:12 -
Tél van, leesett a hó nálunk is, mi a faszért kell műszakos busz előtt pár méterrel kell átszaladni a zebrán??? hadd törje ki a nyakát a 40 utas. -
StrikeFor #27331 annyi eszük volt összesen mint fél marék lepkében a molylepkének :P
tehát mondjuk 500 méter kietlen út megtétele után egyik balfaxnak sem jutott volna eszébe,hogy egyeztetnek? megnézik a saját navijukat? okosteló? letöltenek egy Olasz WAZE-t vagy fakkom tudja még mennyi navi app van? -
0.25nél levő szituáció számomra továbbra is egy ilyen... tudathasadásos dolog.
látja jönnek szembe, de ő elé kanyarodik, aztán paff.
de nappal is simán csinálják, érthetetlen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma délután magától felúszott, lehet, hogy azóta már be is vontatták a kikötőbe. :) -
Blum #27328 Nem nézték a Top Gear-t?
Clarkson is megmondta, hogy a Ferrari navigációs rendszere "is a useless piece of shit" :D -
Stockbauer33 #27327 -
Kamion tarolt az M6-oson, lezárták az utat -
én ezért nem megyek soha navigáció alapján, csak nagyon ritkán veszem elő a telómat és nézem meg hogy biztos jó helyen fordultam-e le. ha hosszabb, ismeretlen útra megyek, előre megtervezem az útvonalat, az baszott veszélyes, mikor út közben fékezgetsz lassítasz és nézelődsz össze-vissza, hogy eldöntsd merre menj. de a shmeeék is hülyék. azt oké eltévedtek, elkavarodtak, rájöttek -bár szerintem elég későn :D - hogy szar a ferrari navija de mikor megfordultak még csomó ideig a ferrari ment a konvoj elején -
nem baleset, de azért komolyan próbára tette a GPS a Ferrari-Audi-Porsche triót :D
úttalan utakon -
Stockbauer33 #27323 -
milyen profi :) ahogy megcsúszik már nyomja is a padlóféket.. Ez életében nem vezetett még hátsókerekes autót az bizos. -
KaBuTo666 #27321
-
StrikeFor #27320 sajnos azt már megoldották,hogy a HIFI-ből jöjjön a motorhang :(
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.05. 20:30:58 -
De attó még azt a kecseg kormánykereket tekerni kell, és amíg ezt nem oldják meg, pl ifonnal lehessen irányítani, addig szar a cucc, ez van.
-
Ha nem kapcsolja ki a TC-t akkor nem lett volna ekkora balfasz. Még jó hogy nem jött senki a másik oldalon... az ilyen kapcsolja be a stabilizátorokat, kipörgésgátlót meg minden 3 betűs cuccot és akkor padlózhatja nem fog elmenni a segge. -
StrikeFor #27317 az csak egy jelző arra,hogy valóban annyi elektronikus vezetési segédeszköz van benne,hogy azokkal szinte magától megy ! azokkal bekapcsolva mintha sínen menne :P -
StrikeFor #27316 szerintem ott 2-3 felni csere lesz+gumi.....spolier is kapott meg a felfüggesztés,rugók..... -
Dat skill! 

ui.: Amúgy komoly car guy, rögtön ráfogta hogy háát alul voltak kicsit fújva gumik meg még hidegek is voltak...az más kérdés hogy várta a sült galambot, az első kerekeken alig látszik hogy ellenkormányzott volna érdemben, vagy legalább ne szállt volna le a gázról rögtön mint egy amatőr... :DD
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.01.05. 18:37:30 -
KaBuTo666 #27314 sínautó elektronika? :D -
Nem véletlen van benne a sínautó elektronika. Nem kő kikapcsolni, ha nem megy a villantás... kár h nem törött ki a kerék, az jobb csattanó lett volna.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.05. 18:30:12 -
-
pff :-/
-
Blum #27310 :DDD -
Nyiri #27309 Persze. 316i? -
KaBuTo666 #27308 Vegyél sportmotort oszt kész... -
-
StrikeFor #27306 velem Németországban történt hasonló....a frissen vásárolt BMW-el "toltam" neki szolidan 180-al,mert ugye akkor vettem nem mertem jobban.....erre egy TRANSPORTER TDI!! levilliogott majd elhúzott és közben meg néztem,hogy 6-7 munkás ült benne :D :D