37102
  • Willi Betz
    Elaludt,nem megcsúszott.
  • Loco
    Az Omegan azert a biztonsag kedveert ott figyel a nyarigumi (Presto felirat - Debica Presto, nyarigumi). Most pont hogy nem volt hideg, de nem hinnem, hogy a hetvegere tetette vissza.

* A Hyundaion is az van.
    Utoljára szerkesztette: Loco, 2015.01.11. 21:40:01
  • Willi Betz
    Halálos baleset a 4-es főúton. Az Opel sofőrje nyilatkozott a tv-nek,a mellette ülő halt meg,mert nem volt bekötve. 3 autót tk-ra tört az Omega. Elég masszívak és nem 50-el mentek...
    Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2015.01.11. 20:57:39
  • Stockbauer33 #27354
  • Alien69
    Hülyeséget csinálnál, az esetek jelentős részében. A kamionosok hamarabb leadják hátra a drótot, elvileg. Te meg max ha rossz helyre lépsz, ott fagysz meg egy gödörben, és a kutya se vesz észre, max tavasszal, amikor leolvadsz...
    Ha lenne valami speckó cuccod, ami erős fényjelzést tud leadni, talán, de ha csak rohansz szembe a forgalommal az adott körülmények között (erős havazás, kemény szél, hideg), nagyon messzire kellene futnod, hogy hátha EGY autóst megmentesz, oszt bele halsz. Nem azt mondom, hogy valamit ne próbálnék meg, de még a bajba lévőkön se nagyon lehet segíteni, amíg nincsen lezárva az adott szakasz.
    (szerintem)
  • TG Gida
    A macsek úgy döntött nem utazik ezekkel tovább:)
  • ocskoszilard
    Jó, lehet tévedek, igazából nem tudni mi volt előtte, én csak abból indultam ki, ami va videón is látszik. Az pedig annyi, hogy a pickupos nem akarja elengedni a teherautót, aztán ahogy sikerül elémennie, egyből vissza akarja előzni, gondolom hogy tovább sz*passa, hogy nem engedi el. Teherautó sofőrje is tőlreagálta, az igaz, de ha a pickupos volt a kezdő fél, akkor még vissza is kéne menni, és megverni, mert másokkal szórakozni az úton nem vicces, nekem is volt olyan nyáron, hogy megálltunk a zebránál, szemből is megálltak, erre egy barom állat olyan kétszemélyes rendszám nélküli mopedautóval beelőzött mindenkit, majdnem elütötte azokat akik a zebrán voltak, aztán a következő kereszteződésbe is majdnem 3 autót tört össze, mert ő siet azzal a szutokkyal. Ott helybe kellett volna lelőni azt is, de hát ez nálunk nem így megy.
  • Stockbauer33 #27350
  • Totti5
    Ha meg ott lassúlnak le, állnak és tökölnek az autósok akkor ott lesz baleset. Eleve nem kellene vakon így nyomni neki ilyen körülmények közt. Hülye volt ott mindenki egytől egyig.
  • bertino
    bazeg... ez durva.
  • broman191
    Ha elég korán észreveszed és találsz menekülési utat, amelyhez nem társul szintén csattanás csak másik autóval, akkor talán elkerülhető...de az alábbi videóban a legtöbb esetben csak azt tehetted volna, hogy úgy kormányzol, hogy minél nagyobb átfedéssel történő frontális ütközés legyen az eredmény, mert elkerülni esélytelen...az árokba/forgalmas szembe sávba hajtva több esetnél a végén még nagyobb kár lehetett volna.
  • z0ty4
    honnan tudod, hogy a pickup-os volt a hülye?
    a másik verda platóján meg 3an ülnek, ha őket bassza telibe a kamionos lenne baj.
  • gordon 24
    Ez olyan dolog, hogy nyilván megpróbálsz valamit. De tudod ami megvan írva.... Szóval egy ilyen esetben a legjobb, ha jó a védő angyalod..
  • Tinman #27344
    Hogy lehet kivédeni a szemből keresztben/átlósan feléd csúszó autót? Sok ilyet láttam már és nem tudom azt a megoldást, amelyik esetén nem töröd össze a saját autód.

- Ha fékezel akkor is kapod, csak kisebb az ütközés ereje és neked még szerencséd is van, mert az autód eleje a legerősebb, míg ő az oldalával csúszik feléd. Ez a legjobb megoldás, de itt is összetörik az autód :-(
    - Ha gázt adsz és a háta mögött megpróbálod kikerülni, szemből többnyire jön más és frontális. Legrosszabb megoldás, vagy a legjobb, ha sehol senki, de ehhez nagy mák kell, mert keresztbe k. sok helyet foglal el a feléd csúszó autós.
    - Ha elveszed a gázt, nem fékezel, és lemész az útról jobbra a bokorba az csak akkor jó megoldás, ha nem fák azok a bokrok, vagy nincs ott semmi.
    - Akárcsak az előző csak gázadással... néhány esetben bejön, ha nincs ott semmi, de többnyire van, vagy jó meredek az árok :-(
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 11:55:14
  • Roger6
    Ezek az oroszok úgy mennek a jégen, mintha aszfalt lenne. Legalábbis azt hiszik.
  • Tinman #27342
    Mocskos durva! Atyaég! ^^

Egyébként nekem az 1. perctől ez ugrott be: Mit teszek, ha én vagyok ott a videózó srác helyében? És nem csak a pofám járatom, de qrvára nem ezt!

Talán paranoiai, de én azt tartom, hogy más nyomorát szándékosan videózni/fényképezni nem szerencsés, rossz karma. Ergo azonnal rohantam volna azon a párhuzamos úton visszafelé figyelmeztetni az embereket, hogy fékezzenek! Ezt simán karjelzéssel is megteheted és ha már kicsit lassítanak lehet, hogy nem ~190-en(!) törik össze a kocsijukat.

Tl,dr: Faszkalap a videós.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 09:53:04
  • Benel
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/01/11/levideozta_a_tomegbalesetet/
  • ocskoszilard
    szerintem meg a pickupos megérdemelte
  • pajti
    Nordschleife 2014 Big Crash & Fail Compilation
  • StrikeFor
    nem vicces! mind a kettő elmebeteg és nem való a volán mögé.........
  • Rev Hard
    Ezen röhögök már percek óta.

• Stockbauer33 #27336
  • Stockbauer33 #27335
    http://www.origo.hu/itthon/20150109-kofalba-csapodott-a-busszal-utkozo-auto.html

Szépen elment a merga eleje
  • Szabi #27334
    o.0
  • Rev Hard
    Ez is friss még, big respect neki, nekik ! Ráadásul be se volt kötve, ha jól látom átült az anyósülésre.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.09. 00:45:12
  • akyyy
    Tél van, leesett a hó nálunk is, mi a faszért kell műszakos busz előtt pár méterrel kell átszaladni a zebrán??? hadd törje ki a nyakát a 40 utas.
  • StrikeFor
    annyi eszük volt összesen mint fél marék lepkében a molylepkének :P

tehát mondjuk 500 méter kietlen út megtétele után egyik balfaxnak sem jutott volna eszébe,hogy egyeztetnek? megnézik a saját navijukat? okosteló? letöltenek egy Olasz WAZE-t vagy fakkom tudja még mennyi navi app van?
  • bertino
    0.25nél levő szituáció számomra továbbra is egy ilyen... tudathasadásos dolog.
    látja jönnek szembe, de ő elé kanyarodik, aztán paff.
    de nappal is simán csinálják, érthetetlen.
  • mcmoha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ma délután magától felúszott, lehet, hogy azóta már be is vontatták a kikötőbe. :)
  • Blum
    Nem nézték a Top Gear-t?
    Clarkson is megmondta, hogy a Ferrari navigációs rendszere "is a useless piece of shit" :D
  • Stockbauer33 #27327
  • desigo
    Kamion tarolt az M6-oson, lezárták az utat
  • cement
    én ezért nem megyek soha navigáció alapján, csak nagyon ritkán veszem elő a telómat és nézem meg hogy biztos jó helyen fordultam-e le. ha hosszabb, ismeretlen útra megyek, előre megtervezem az útvonalat, az baszott veszélyes, mikor út közben fékezgetsz lassítasz és nézelődsz össze-vissza, hogy eldöntsd merre menj. de a shmeeék is hülyék. azt oké eltévedtek, elkavarodtak, rájöttek -bár szerintem elég későn :D - hogy szar a ferrari navija de mikor megfordultak még csomó ideig a ferrari ment a konvoj elején
  • w77d
    nem baleset, de azért komolyan próbára tette a GPS a Ferrari-Audi-Porsche triót :D

úttalan utakon
  • Stockbauer33 #27323
  • pajti
    milyen profi :) ahogy megcsúszik már nyomja is a padlóféket.. Ez életében nem vezetett még hátsókerekes autót az bizos.
  • KaBuTo666
  • StrikeFor
    sajnos azt már megoldották,hogy a HIFI-ből jöjjön a motorhang :(
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.05. 20:30:58
  • Alien69
    De attó még azt a kecseg kormánykereket tekerni kell, és amíg ezt nem oldják meg, pl ifonnal lehessen irányítani, addig szar a cucc, ez van.
  • Totti5
    Ha nem kapcsolja ki a TC-t akkor nem lett volna ekkora balfasz. Még jó hogy nem jött senki a másik oldalon... az ilyen kapcsolja be a stabilizátorokat, kipörgésgátlót meg minden 3 betűs cuccot és akkor padlózhatja nem fog elmenni a segge.