37130
-
StrikeFor #27385 édes faxom szarkazmus volt mivel itt mindenki egyből ugrik ha valami olyat rak be valaki ami már szerepelt erre én egy ezer éves internetes mondattal humorizáltam és nekem estek..........peace i am out -
"3-om"? mi az háromom?
amúgy valóban nem friss videó, de lehet, hogy neki új volt és gondolta beszúrta. én pl. újra megnéztem mert már rég láttam és fel akartam frissíteni a látottakat. ráadásul spoilerben tette be, biztos nagyon zavart. vagy csak kötözködni akarsz
-
Huhhh.... ilyen érvekre nem tudok mit írni, így már tényleg egyidős az internettel. Ja nem, még mindig nem. És szar volt nagyon még mindig. Na cső. -
StrikeFor #27382 hát ha betesznek egy videót ami 3-om éves akkor jó eséllyel már láthatta a nagyérdemű ha hetente 1x bekapcsolja a netet...ergó ha nálad lenne net akkor már te is láthattad volna az említett topikokban ,de tudtommal már itt is volt többször :) szóval a szarkazmusom megállja a helyét ,hiába keménykedsz :D -
Jó szar szarkazmus volt, magadat hibáztasd. -
StrikeFor #27380 szarkazmus volt okostojás............de 2012 óta már 3x volt minden topikban kb.........../humoros,autós,tunning/ -
Te jó fiatal lehetsz akkor. -
StrikeFor #27378 ez a videó annyi idős mint az internet.......... -
Stockbauer33 #27377 -
Egyszerűen megint be kell szúrnom erre:
-
Gta! -
-
Azt a qrva! -
előtte nemsokkal:
majd megérkezett ő is o.0
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.13. 09:36:33 -
-
-
A Téli télre nyári nyárra. Egyiket sem jó felcserélni. A Téli iszonyat puha nyáron nyúlik mint a takony, amikor egyenesen mész iszonyatosan tapad ezért növeli a fogyasztást bla bla.
Nyári 6 fok alatt kikeményedik olyan lesz mint a PVC. Szóval 6 fok alatt életveszélyes.
A 4 évszakos meg sehol nem jó, tehát aki azt vesz meg is érdemli.
Mindig azt hallgatom, hogy régen nem kellett. Ez igaz, de azt is hozzá kell tenni, hogy régen nem is egy évszakra tervezték a gumikat. Tehát meg kell venni az adott évszakra a gumikat. Sajna.. :-( -
nyáron a téli veszélyesebb, mint télen a nyári... a 40 fokos aszfalton kenődik a téli keverék ezáltal teljesen instabil és csúszós lesz -
a téli leírhatatlanul szar 2 csepp esőben, főleg ha a nyári nagy melegbe egy kicsit meg is kopik :D -
Én úgy tudtam, hogy ha az átlaghőmérséklet 6fok alatt van, akkor már kötelező. 
Akkor inkább venne az ilyen egy szett télit, és azzal járna nyáron is.. (általában egyedül vezetek, de folyamatosan karban tartom az autómat, inkább nem megyek vele, ha baj van, de hát már ezt se oktatják jóideje) -
-
-
kötelezővé is tenném a téli gumi használatát .... -
Rev Hard #27362
-
Aki nyári gumival télen balesetet okoz annak mindnek letöltendőt adnék.
Én mindent megtennék,hogy jól karbantartott autóval,jó téligumival,jó minőségű gyereküléssel óvjam a gyerekem épségét miközben az ilyen alja népek veszélyeztetnek.
-
Blum #27360 Ha jól értem/fordítom akkor 3 törése van, megfigyelésre bentfogták a kórházban. -
basszus, ezektől mentsen meg a jóisten mindenkit... lehet tudni, hogy túlélte vagy valami ?
nagyon durván eltalálta és pont telibe :( nagyot bicsaklik a nő, nagyon nagyot
Utoljára szerkesztette: bertino, 2015.01.11. 22:11:15 -
De végülis mindegy,ennek a hátulját még faszán ki lehetne árulni :D (Szakmai ártalom) -
Elaludt,nem megcsúszott. -
Loco #27356 Az Omegan azert a biztonsag kedveert ott figyel a nyarigumi (Presto felirat - Debica Presto, nyarigumi). Most pont hogy nem volt hideg, de nem hinnem, hogy a hetvegere tetette vissza.
* A Hyundaion is az van.
Utoljára szerkesztette: Loco, 2015.01.11. 21:40:01 -
Halálos baleset a 4-es főúton. Az Opel sofőrje nyilatkozott a tv-nek,a mellette ülő halt meg,mert nem volt bekötve. 3 autót tk-ra tört az Omega. Elég masszívak és nem 50-el mentek...
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2015.01.11. 20:57:39 -
Stockbauer33 #27354 -
Hülyeséget csinálnál, az esetek jelentős részében. A kamionosok hamarabb leadják hátra a drótot, elvileg. Te meg max ha rossz helyre lépsz, ott fagysz meg egy gödörben, és a kutya se vesz észre, max tavasszal, amikor leolvadsz...
Ha lenne valami speckó cuccod, ami erős fényjelzést tud leadni, talán, de ha csak rohansz szembe a forgalommal az adott körülmények között (erős havazás, kemény szél, hideg), nagyon messzire kellene futnod, hogy hátha EGY autóst megmentesz, oszt bele halsz.
Nem azt mondom, hogy valamit ne próbálnék meg, de még a bajba lévőkön se nagyon lehet segíteni, amíg nincsen lezárva az adott szakasz.
(szerintem) -
A macsek úgy döntött nem utazik ezekkel tovább:) -
Jó, lehet tévedek, igazából nem tudni mi volt előtte, én csak abból indultam ki, ami va videón is látszik. Az pedig annyi, hogy a pickupos nem akarja elengedni a teherautót, aztán ahogy sikerül elémennie, egyből vissza akarja előzni, gondolom hogy tovább sz*passa, hogy nem engedi el. Teherautó sofőrje is tőlreagálta, az igaz, de ha a pickupos volt a kezdő fél, akkor még vissza is kéne menni, és megverni, mert másokkal szórakozni az úton nem vicces, nekem is volt olyan nyáron, hogy megálltunk a zebránál, szemből is megálltak, erre egy barom állat olyan kétszemélyes rendszám nélküli mopedautóval beelőzött mindenkit, majdnem elütötte azokat akik a zebrán voltak, aztán a következő kereszteződésbe is majdnem 3 autót tört össze, mert ő siet azzal a szutokkyal. Ott helybe kellett volna lelőni azt is, de hát ez nálunk nem így megy. -
Stockbauer33 #27350 -
Ha meg ott lassúlnak le, állnak és tökölnek az autósok akkor ott lesz baleset. Eleve nem kellene vakon így nyomni neki ilyen körülmények közt. Hülye volt ott mindenki egytől egyig. -
bazeg... ez durva. -
Ha elég korán észreveszed és találsz menekülési utat, amelyhez nem társul szintén csattanás csak másik autóval, akkor talán elkerülhető...de az alábbi videóban a legtöbb esetben csak azt tehetted volna, hogy úgy kormányzol, hogy minél nagyobb átfedéssel történő frontális ütközés legyen az eredmény, mert elkerülni esélytelen...az árokba/forgalmas szembe sávba hajtva több esetnél a végén még nagyobb kár lehetett volna. -
honnan tudod, hogy a pickup-os volt a hülye?
a másik verda platóján meg 3an ülnek, ha őket bassza telibe a kamionos lenne baj.