Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Ja aztán valaki bekattant és elment utána roncsderbizni 😄
Coral Springs
A végén amikor az idióta összetör egy csomó autót azon szakadtam. <#hehe>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

PetruZ
Tudnak ám az olaszok is (még ha egy-két videó gyanúsan nem az).
Misuka963
Dupla záróvonal,minek is azt figyelembe venni,mert Camaro van neki?! Szarom össze az ilyen embereken magam <#szomoru2>

z0ty4
Car Crash Compilation # 262 - March 2014

5:30-tól jönnek az igazán genyó sofõrök.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

desigo
A megengedett duplájával mentek Walkerék
A hatósági vizsgálat véget ért.
"A vizsgálat megállapítása szerint a Porsche 145 km/h sebességgel haladt Santa Clarita egy külvárosi utcáján, amikor nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, és kigyulladt. A megengedett sebesség a baleset helyszínén 72 km/h volt. A szakértõi vizsgálat kizárta az autó mechanikai hibáját, és egyértelmûen a veszélyes vezetéssel magyarázta a balesetet."
Tinman
Hát szvsz ez is messze van a totáltól :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Tinman
Na de miért akar valaki BMW-vel fémet lopni? <#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pluskast
Dettó<#eljen>. Olyan mint egy guruló fal. Semmit nem látsz ki tõle. Baromi balesetveszélyes.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Sok minden el van cseszve. Budapesten is olyan barom módon újítanak fel utakat, hogy az ember esze megáll. Bajcsy Zsilinszky út. Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a francért kellett a már meglévõ - és több tíz vagy százmillió forintért megcsinált - elkülönített bicikli út melle odafosni még egyet? Ami eddig megvolt az miért is nem volt jó?

w77d
de baleset, simán hallható, hogy összeérnek

Szabi

kicsit off, mert nem baleset, de nem a ZL1-es idiótán múlt...

"Nulla tenaci invia est via"

Misuka963
Az szép 😮

<#wow1><#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs

Tinman
Városban elengedem... tényleg :-)

pajti
Elsõ szabály: a buszt nem engedjük magunk elé, mert: lassú, büdös, nagy és nem látsz ki mögüle xD, egyébként én ha tehetem nem engedem el, fõleg ha látom hogy pofátlan a sofõr.:'D

Coral Springs

Misuka963
Elég brutálisak azok a bicskamozdulatok.Az az idióta meg élvezi :/

RatBaG
Misuka963
Misuka963
Tinman: 2 jó magyar ember bármikor lehet barát 😊

Én ha gyalogosan vagyok akkor inkább még a zebránál is megvárom,hogy intsenek,hogy mehetsz ecsém és kész,visszaintek,hogy köszi és ennyi,de a legtöbb ember nem néz se jobbra se balra csak megy elõre 😉

Néha a buszpályaudvaron nyíregyházán bírom már amikor a cigánykölkök (15-16 évesek) szaladgálnak,mint akik otthon érzik magukat,majd ha meg egyszer elcsapja valamelyiket akkor meg a buszsofõrt fogják basztatni :/

Tinman
Soha nem szoktam veszekedni... ellenben eszmét/nézõpontot cserélni szeretek. Majd szólj, ha lesz kedved, ráérek :-)

milk4
Nem érted látom. Mindegy, nincs kedvem most veszekedni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Tinman
A buszosnak 1 mp lenne elengednie egy kihalt faluban... de nem, helyette jön a fék, elengedés, gáz, tötymörgés, elõzés. Logikus. Az íróasztal mögül nyilván az.

És itt kapcsolódik a másik mondókámhoz. Busz? Buszsáv és pont. Pénzbe kerül, nincs rá keret, egyéb n+1 random kifogás.

Közbe meg lassan nem lesz olyan közlekedõ ember, akinek ne lenne már halottja, vagy súlyos sérültje...

Norbi1990
Ha nem jön semmi akkor rendben van. Tudom nem szabályos, de nem zavarok senkit ha meggyõzõdök róla, hogy nem jön semmi.
Roger6
Megnyomta a gombot, látta hogy nem jön senki, átfut. Ez téged idegesít. Szóval ha nem nyomja meg a gombot, és átfut, az rendben van, mert nem kell várnod? <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Ugye-ugye... errõl beszélek.

Autósok, teherforgalom, vasút, villamos, kerékpárosok, gyalogosok. Ez mind össze van baxva egy szép nagy betonteknõbe. Csodálatos eredmények szoktak születni. Alapjaiban szar az egész. Eleve a puhatestûeket alul/felüljáróval, betonfallal, akármivel el kellene választani a többi közlekedõtõl, mert elég egy padkázás az autós részérõl és máris bekerül a nevük a holtak könyvébe.

Kerékpárosok? U.e. törékenyek, sérülékenyek, az idõsebbek rémesen instabilak. Aztán ott kepesztenek szegények a 15 tonnás teher árnyékába...

Hosszú a sor.

Norbi1990
Biciklisekkel nincs semmi bajom amíg normálisan viselkedik az úton 😊

Hát ha már megnyomta azt a rohadt gombot akkor várja már meg amíg zöld lesz. 15mp pont egy lámpa váltás a következõ lámpánál szóval sokszorozódik az ott elvesztett idõ, de így hogy a semmire állunk az idegesítõ. Legalábbis nekem az.
milk4
Tipikus "enyém az út" felfogás.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Tinman
+1

Norbi1990
Igen ez is veszélyes. Múltkor többen is futottak át elõttünk miközben nekik piros volt és nekünk 2 sávos kanyarodó volt balra, ami zöld volt.
Mire észrevették, hogy nem hiába van nekik piros, már az út közepén voltak és megálltak és visszafutottak oda ahonnan indultak.

Gondolom megérte nekik 😄
Roger6
Húha, én meg bringázok, sokszor az úton vagyok kénytelen menni bringaút hiányában, és eszméletlen, hogy mennyire észre sem veszik a nyomorék autósok, hogy ott van egy bringás is az úton (szép neonzõd mellényben). Arról nem is beszélve, hogy ha jön egy gyalogos, és én lelassítok, akkor az idióta autós már 100 méterrõl nyomja a dudát, és szitkozódik, mintha kibaszott nehéz lenne lenyomni azt a nyomorék pedált, meg várnia 10 mp-t, hogy átérjen az anyuka a gyerekkel, aztán áthelyezni királyi lábát a kurva gázpedálra. 80%-ban ilyen gyökerek ülnek a volán mögött.

"a semmiért kell megállni majd várni 10-15mp-ig, hogy zöldre váltson nekünk a lámpa... " A rohadt életbe, 15 mp-ig? 15 egész másodpercig állnod kell az autóval? Hát ez hallatlan! <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alien69
Az a másik, amikor csak megáll a zebránál napozni. Esze ágában sincsen átmenni, csak megállt (most totál mindegy, mé).<#zavart2>

Tinman
Jól kiragadtad a leglényegtelenebb dolgot az egészbõl.

A lényeg nem a busz, kínos gyorsulása lett volna, hanem a teljesen felesleges elsõbbségadás gyakorlata. Sokat járok vidéken és teljesen röhej, ahogy lefékeznek az emberek, kijön a busz, majd 3 mp múlva, tesz ki az indexet és elõzi meg. Mi a rákrossebb értelme van ennek?

Ellenben örülök, hogy barátok lettünk :-)

Tinman
Néha látok gyalogosokat (idõseket is sajnos), akik a lámpát ignorálják... zebra, lelép és átmegy. Én meg boldog vagyok, hogy nem ütöttem el. Ha nincs térfigyelõ, elég kemény ügy lesz szemtanúk nélkül bizonyítanom, hogy pirost kapott én meg zöldet :-(

Misuka963
Van benne igazság.
Az,hogy "méteres füstfelhõ,kivánszorog" nem minden esetben igaz,ma már nemcsak régi 280-as Ikarusok mennek,hanem már elég rugalmas motorú Credok,Autosanok stb.
Azt meg ne várd már el barátom,hogy majd mittudomén a busz neked ki fog lõni,mint a rakéta,mert az utasok olyan táncot lejtenek,hogy még a megboldogult Michael Jackson is megirigyelné (Ha persze vannak álló utasok)
Ne vedd sértésnek 😉

Norbi1990
Én mostanában arra harapok, ha jelzõs gyalogátkelõn megnyomja a gyalogos a gombot, majd átfut az úton akkor amikor nem jön autó.

És hát kva szar amikor a semmiért kell megállni majd várni 10-15mp-ig, hogy zöldre váltson nekünk a lámpa...
Tinman
"nem engedi el a buszt"

A KRESZ egyik nagy hibája.

1. Városban mész, látod, hogy nem 30 percenként megy el 1 autó, hanem 10 mp-enként, nyilván JOGOS a busz elengedése.

2. Falu. 50-el jössz. 5-10 PERCENKÉNT(!) megy el egy autó.
Odaérsz a busz farától 5 méterre és bizony elédvág.
Jogos? KRESZ szerint az. Valójában pedig iszonyat nagy faszság. Hiszen mi történik?
Te 50-rõl kb. állóra fékeztél, a busz indul méteres füstfelhõ, kivánszorog. 1 perc múlva el is éri az 50-es sebességet, csak azért, hogy 500 méterrel arrébb kibaxa az indexet jobbra és lemenjen a buszöbölbe. Mert busz. Ilyen.

A másik ami baromira el lett cseszve az a zebra kérdése. A gyalogosnak minden jogot megadtunk. Rendben.

De:

A, Ez még nem jelenti azt, hogy körülnézés nélkül kell lelépni. 1000-ek megteszik... és mi van, ha éppen a sofõr rosszul van? Mi van ha berepült egy darázs és éppen a nyakába csíp? Mi van, ha felpattan egy nagyobb kõ éppen akkor? Ha elütnek, majd a túlvilágon lehet bizonygatni, hogy "de hát nekem volt elsõbbségem!"

B, A KRESZ szerint ugye fokozott óvatossággal 30km/h maximális sebességgel szabad megközelítened a zebrát.

Kérdésem:

Melyik mozgó test áll meg hamarabb?

1. 2.5 tonnás, 30km/h-val haladó jármû.

2. 70 kg-os, 3 km/h-val haladó gyalogos.

Na itt a baj! Még mindig itt baj...

Misuka963
A nõi sofõrökben 3 dolgot nem szeretek:
-Az ilyenféle kanyarodást.
-Azt,hogy 99,9%-uk nem engedik el a buszt.
-A parkolás közbeni,hogy mondjam,ügyetlenkedést.
Persze vannak kiváló nõi sofõrök is 😊

Tinman
Szvsz az egész autós mûfaj, az alapjaiban van elbaxva.

Ha már mindenki elmondhatja, hogy a családjában* vagy vele történt súlyos/halálos autóbaleset, akkor egészen biztos, hogy így kell közlekednünk? Már rég fix vagy a Google-féle önjáró verdáknak kellene lenniük.

Eleve az mekkora hülyeség, hogy a legtöbb ember sok évnyi fizujával egyenértékû kaszniban jár. Egy kis sérülés, koccanás és 10-100 ezrek. Nagyobb sérülés, lehet, hogy ott is maradsz/lebénulsz etc + van egy rommá tört méregdrága roncsod.

*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Párom apja autóbalesetben halt meg, keresztapám motorbalesetben.

Szóval, szerintem az összes ilyen halál iszonyat értelmetlen és felesleges.

SötétBarom
Szomorú mindenesetre.. Ilyen faszság miatt megdögleni. =(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tinman
Sajna férfiaknál -fõleg falvakba- is gyakran tapasztalok ilyet. Kicsapja jobbra az indexet, villan egyet, majd azonnal megkezdi a kanyarodást balra, jobb esetben KÖZBEN balra csapja az indexet.

Anyám pontosan egy ilyenen akadt fent és törte totálkárra az elsõ autónk.

Pluskast
Nõi autós logika. Ne keress benne értelmet (tisztelet a kivételnek)...

SötétBarom
" egy Suzuki a 44-es útról le akart kanyarodni balra, egy földútra. Az autó sofõrje fékezett, lehúzódott az út szélére jobbra, megvárta, míg elmegy egy kocsisor, majd megkezdte a kanyarodást balra, "

DAFUQ

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

z0ty4
Egy fiatal nõ vesztette életét a balesetben

na most hogy történt. itt is 2 verzió van.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

PetruZ
Most este futólag láttam a roncsot, amikor hazaértem. A parkoló egyik sarkába van húzva, nem volt rajta ponyva sem. A teteje gyak. megsemmisült, középen keresztben is megrogyott egy kicsit (de nem úgy tûnt, hogy az alváz meghajolt volna), a székek is sérültek, töröttek, mûszerfal deformálódott kicsit, de a kerekek és a futómûvek egyben lévõnek tûntek. Holnap megnézem majd világosban is.