Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Car Crash Compilation # 287
megint egy jófej motoros a legutolsó klipben
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ja látom Bömbi. Biztos 50el ment, biztos nem padlógázzal akart elindulni és biztos nem streetracingolt, vagy biztos a sárga autó tehet róla.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
http://automotor.hu/hirek/hong-kongban-okozott-torlodast-a-meteres-langokkal-ego-ferrari-ff-550686
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De amugy ha belegondolok,ha lenne egy F40-em (vagy valami mas szamomra fontos auto) akkor inkabb azt valasztanam,hogy torjon el az en labam vagy kezem minthogy az auto menjen tonkre. Ez gaz? :D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"This picture comes from onlooker Matthew Berenz and was posted by The Garage Blog. They report that a mechanic at Ferrari of Ontario in Toronto was returning from a test drive when a red light runner smashed into the Ferrari F40 he was driving. No one was seriously hurt."

SEHOL a vilagon nincs meg egy olyan hely ahol ennyi auto jon veled szembe tolatva vagy eloz meg a jardan :)
Elõljáróban annyit, csak kerékpárral és motorral közlekedem (télen-nyáron).
Engem igazából nem az zavar, hogy kerékpáros formában kel át vki, hanem az azt megelõzõ események.
Amit bajnak látok az az, hogy sokaknak halványlila gõze nincs arról, mik a minimális elvárások a közlekedésben, tekintve mindjárt az elsõbbségadás alapvetõ kérdéskörét (ideértve természetesen a gyalogátkelõ helyeket is, az azon átkelni szándékozókkal együtt).
Nekem még anno úgy tanították, hogy ha gyalogosként át szeretnék kelni, akkor az a minimum, hogy a járda szélén megállok, elnézek balra, jobbra, esetleg mégegyszer balra, és csak akkor indulok el, ha biztos vagyok abban, hogy biztonságosan át tudok kelni.
Manapság viszont azt látom, hogy se balra, se jobbra, a mobilba belefeledkezve suhannak az úton át, nemtõl, korhatártól és gyerekszámtól függetlenül. Ez nem túl szerencsés, mégha a jogszabály esetleg azt is írja, hogy szent és sérthetelen a gyalogos elsõbbsége. Csak azt felejtik el sokan, hogy õk nem azok.
Ugyanakkor az is érdekes, hogy az autós társadalom mekkora %-a adja meg nekem, kerékpárosként az elsõbbségset, amikor alapértelmezésben engem illetne. Kisebb jármûvem van, szóval nincs elsõbbségem, gyakorlatilag soha. Vannak pozitív tapasztalatok, de na.
Motorral már jobb a helyzet, ott már több olyan helyzet van, amikor azért megkapom az elsõbbséget, de még ez sem hibátlan.
Nem, én nem gurulok elõre a lámpánál, nem kapom egykerékbe sem, és 120-szal sem megyek városban.
Azért néha sajnálom, hogy a kerékpárom nem egy tömörített transformers, ami pikk-pakk átnyomja magát egy Liebherr LTM1500-ra, ha gond van:-)
Az egyirányú utca meg. Én sem szeretem, amikor akár egy kerékpáros is szemben megy a forgalommal (ha tábla nem engedi), de mostanában sajnos egyre több autóst látok, aki tesz arra, hogy az utca egyirányú. És még igencsak gyorsan kell lehúzódnom, mert rendszerint hamar túl akar lenni a kis kihágáson :-/
Mellesleg szerintem már általános iskolában el kellene kezdeni a KRESZ oktatást, még ha a forgalomban résztvevõk (igen, a gyalogosok is) jelentõs része valamilyen szinten szarik is rá.
(troll off, on topik)
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Most azt hiszitek, trollkodom, vagy hülyéskedek, vagy ittam. Egyik sem.
1.5 hónapja történt és nagyon, de nagyon sajnálom, hogy nincs a céges autóba kamera.
KETTEN ültünk az autóba.
Elõttünk volt egy pékséges autó, az a tipikus kenyeres verda, áruszállító kisebb fajta "dobozos". Követtük.
Jobbról 1km-es távig is simán ellátható szántóföld, bármiféle földút nélkül.
Balról magas rézsû, árok.
Lassan ment a kenyeres kocsi. Kinéztem mögüle, látom, hogy jön egy relatív fényes fényszóróval megáldott terepjáró, sebessége saccra 80-90km/h volt, normál tempó! Ebben a pillanatban a terepjáró olyan 150-250m-re lehetett, tehát nem túl messze!
PÁROM is látta, jelezte is, hogy vigyázz jön egy autó... ezt õ úgy látta elvileg elõbb, hogy jobb oldalról a kenyeres autó elé látott.
Visszahúzódtam.
Eltelt kb. 4-5 mp és gyerekek... máig nem értjük: NEM JÖTT SEMMI!!! Kinéztem és SEHOL SEMMI!!! Párom is látta!
Egyszerre döbbentünk le a párommal, hogy ez, hogyan lehetséges???
Többször jártunk már arra még aznap is és nem volt bekötõ út, nem ment le a szántóföldre hiszen azt lazán láttuk volna.
Ha más mondja, pontosan úgy reagálunk, mint most ti... hülyének nézzük a másikat.
Itt a helyszín! Akkor sokkal, de sokkal jobban belátható volt, mert a fák még nem is zöldelltek, a fû is kicsi volt.
Hová tûnt el? Balról magas rézsû, nincs út. Balról a párom utána rögtön figyelte a szántóföldet és semmi...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.