37102
-
#27557 A Flóriánon, a megállónál egy kocsi vszleg belehajtott a villamos oldalába, vagy valami ilyesmi. Csak távolról láttam hazafelé jövet, ott állt a síneken, a villamosok nem is közlekedtek, a rendőrök kint vannak. -
#27556 Hajszálon múlt a mentőautó balesete -
#27555 Haha, de jót nevettem ezen így reggel, a hangok a NASCAR Racing 2003-ból vannak. :D
-
Stockbauer33 #27554 http://hvg.hu/cegauto/20150202_Ilyen_tomegbalesetet_tud_okozni_egy_szagu#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2015_02_02 -
#27553 Fúúú az a verekedős köcsög ^^
Álmában volt elsőbbsége és még neki áll feljebb. Mák, ha az embernél nincs ilyenkor lőfegyver mert úgy kb. ott helyben... -
Stockbauer33 #27552 Komoly a vége -
#27551 CCT-53
Nagyrészt ismerősek, de 3:40-nél van egy durvább rész, meg a vége ugyanaz a kamionbaleset három külön kocsiból nézve, plusz jópár utcai kamerás "aftermath" videó is van hozzácsatolva. -
#27550 áh, igaz! -
#27549 Nem, ő az "iron pedestrian". :) -
#27548 akit egy zebrán kétszer csapnak el... miért a the luckiest people a videó címe? :D -
#27547 Szerencsés gyalogosok ismét, van közte jó pár új is. -
#27546 Random wtf meme ^^
Hihetetlen, hogy az élet miket produkál... valaki ilyen sztorikat adna elő nekem, elzavarnám, hogy ne hazudozzon ennyit ^^ -
#27545 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #27544 -
#27543 hihetetlen mekkora barmok
voltak -
#27542 Nincs több kérdésem. -
#27541 Amikor néztem ezt a South Park részt, azt hittem senki se ilyen hülye. Tévedtem... -
#27540 Pályázhatnak az év hülyéje címre: Idióták -
#27539 Ez most így olyasmi lehet, mikor a mozdony elején valami puffan egy nagyot és megállásig nem tudni mi volt az, majd kiderül, hogy "csak" egy őz volt.
Nem is tudom, hogy az autós helyében kib*ott dühös, vagy megkönnyebbült lennék... -
#27538 nem hiszem el hogy 2015ben még itt tartanak jó páran hogy van aki szerint ez vicces vagy nem is tudom, mi járhat a fejükbe ezeknek ilyenkor ? -
#27537 Így már egyszerűbb?
"Nyugi, nem igazi ember volt, hanem az orosz trollok legújabb tréfája, egy kirakati próbababa felöltöztetve és kitéve az útra valami nem túl kivilágított helyen. " - Index. -
#27536 #27376 -
#27535 ennél nagyobb wtf-balesetet nem nagyon láttam mostanában.
-
Stockbauer33 #27534 Összefosták magukat hogy mekkora hó lesz erre semmise esett.De leállitották a metrokat
Ez azért mástészta :DDD -
#27533 ez jobban sikerült :) -
#27532 Jól értem, hogy azt kiabálja, hogy "ohhhh fuck yeah"? -
#27531 http://mirror.ninja/3kb7 -
#27530 máshol is fent van esetleg? le van tiltva a videó :( -
Blum #27529 "Nailed it!" :D -
#27528 -
#27527 -
#27526 Volt fegyver a tagnál, szal teljesen. Tökmindegy, hogy hátbalőtte.. Ha nem lövi, lehet 3 másodperccel később golyót kap. -
#27525 Érden,egy Mercedes és Opel karambolja. -
#27524 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!javitva :) -
Blum #27523 Utolsónál én rendesen besz.rtam :D
btw...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aláírásodban Kingstone Kingston lenne helyesen :) Bocs, menthetetlen kocka vagyok :D -
#27522 azt néztem én is :) és a csávókám jól tette hogy nem játszotta a Rambót, kikapjuk ablakon keresztül stb. hagyta elmenni.
08:50 az meg tipikus báááázmeg micsoda mázli vagy jó reflex
a végén a gyalogosok, tipikus b@lfasz idióták, nem nézünk szét, fejünkön a kapucni stb.
a legutolsó meg valami horrorfilm, nincs az a reflex ami ezt kivédi. -
Blum #27521 8:15-nél kicsit kint van a pajszer. lehet, hogy ezért gurult hátra? :D -
#27520 szerintem öngyilkos... ha kikockázod a felvételt, lehet látni, hogy ácsorog az út közepén és a kocsi felé néz. Tuti sikerült neki, ilyen sebességnél valószínűleg szét is szakadt... -
#27519 A végén azt a gázolást feldolgozni.
Nem lehet egyszerű. -
#27518 Sigh... a szerencsétlen alatt azt értem, hogy a sötétben látszólag azt sem tudta hol van, tehát sajnálatra méltónak tartom.
Rengetegszer futok sötétben és 1-2x már velem is megesett, hogy rám sötétedett, nem volt se csillag, se távoli fények, se Hold, a teljes világítós/fényvisszaverős felszerelésem meg persze otthon. Egy idő után, (főleg, ha már átlépted a határaid) bizony megeshet, hogy picit zavart leszel és elköveted azt a hibát, hogy a könnyebb és gyorsabb haladás érdekében középre beállsz és ott futsz. Mondjuk én még a legrosszabb állapotomban is mindig lemegyek majdnem az árokba, ha már csak messze meghallok egy autót, meg 95%-ban jobban ki vagyok világítva mint az Eiffel-torony :-D