37132
  • StrikeFor
    a faxom kivan már a BÉEMWÉZÉSSEL! egy SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ sodorta el őket!
  • SimaSuna #27666
    BMW-s sodort el egy beszélgető társaságot. 3 felnőtt 1 gyerek sérült...
  • StrikeFor
    aztán majd jön a TASZ és ő lesz a rásszistánáci
  • Effe88
    az jogos:D
    de ha megtámadnak vagy éppen elviszik a mergát, akkor azért pörkölj oda:D
  • w77d
    ezek miatt én nem megyek börtönbe az tuti :D
  • Effe88
    :D:D

amúgy Weed neked van fegyvered nem??XD
  • gordon 24
    Hát reméljük csak olyan lesz. Nem egy 40 kilos nő egy BMW-el.. .-(
  • desigo
    Durva világ jön a burzsujokra
  • StrikeFor
    mi a fasz? ne már
  • z0ty4
    a ciki akkor lesz ha 4 nagydarab kopasz állat száll ki a verdából :)
  • gordon 24
    Tudod mi a cél? Kiszállsz szólni neki, másik 2 beül, és pápá tütü....
  • w77d
    Tegnap hogy jártam gyerekek. Az egressy-n haladtam kifelé. amikor a Hungária kereszteződésnél egyszer csak elém állt egy cigánygyerek. Áll a kocsi előtt és bámul a pofámba. Közben zöldet kaptam, rádudáltam egyet, de csak bámul. Egy gyors manőverrel kikerültem, figyelve arra, hogy hozzá se érjek. Amikor szerencsésen elmentem mellette (igyekezett a kocsira ütni, de nem volt annyira bátor) láttam meg, hogy a szomszédos bokor mögött már ott van ugrásra készen két kancigány, hogy ha elsodrom a gyereket menjenek lincselni. Vigyázzatok, azt hittem ez csak a kisebb falvakban fordul elő, de úgy néz ki most már Pestre is elért a retkek ezen módszere!!
  • acsati
    Aha, mennyi hülye gyalogos is... van egy pár aki meg is érdemelte, ha már ennyi esze van
  • TG Gida
    Ebből látszik, hogy Oroszországban nem csak az autósok a hülyék.
  • PetruZ
    A múltkori folytatása: Iron Pedestrians 2.
  • Rev Hard
  • Onikaan #27651
    Ha az autót 100 évvel előbb találják fel, a finnek már kihaltak volna! :)
  • Roger6
    Motoros bukták
  • RatBaG #27649
    hát nem egy vanishing point a csávó...
  • Szabi #27648
    a srác a furgonból besokkolt vagy agybeteg ? :D
  • Rev Hard
    Itt a következő.

• pajti

• zotya10002
  • PetruZ
    Na, ez érdekes. :D (A megoldás a kommentek között is ott van.)
  • SötétBarom
    De valami ruppótlan arcon mit érvényesítesz? Még jövedelme sem lesz, hiszen épp viszik a sittre 15 évre.
  • Effe88
    Így van sajnos, és jöhetsz te egy ügyvéddel, semmit nem érsz el. (illetve de még több pénzt dobsz ki az ablakon)
  • w77d
    Ha a tettes megvan, akkor lehet érvényesíteni a kártérítést.
  • gordon 24
    Ez a sárga piros lámpa történethez annyit, hogy én sem értek egyet az egésszel. És igazat adok W77d nek.

Amikor tanultuk a kresszt az volt a szabály, hogy a sárga figyelem felhívó akármi, és ha nem tudsz baleset okozása nélkül megállni átmehetsz rajta.

Sajna most nem így van. A rendőrök nézik, és most, hogy lesz nekik ez a csoda kamerájuk fogják is még jobban az tuti.

Apám kollégáját 100000 re büntették sárgán ment át. de nem hagyta el a kereszteződést a lámpa pirosra váltása előtt. Ennyi. Tehát nem lehet átmenni a sárgán sem sajnos :-(
  • desigo
    Jobb megoldás lenne ha metróhoz vagy más tömegközlekedéshez menne és tömegben próbálna elvegyülni.
    Így autóval menekülni miközben ezren követnek full bukó.
  • SötétBarom
    Na ja, csak hogy ez itt nem közlekedési baleset. Ha én odaballagok az autódhoz, és felgyújtom a picsába, akkor nem fog neked fizetni az ég világon senki, nemdebár? Itt az autót mint fegyvert használta az ürge (amcsi jog szerint, SZVSZ)..
  • SimaSuna #27637
    -Hol a kocsim? Az előbb még itt parkoltam? Segítég ellopták!

- Hé uram! Nem egy fekete kocsi a magáé?

- De!

- 1 utcával lentebb láttam, épp egy böhöm nagy kamiont követ...
  • pajti

• Tinman #27635
    Akkor ok, mázli :-)

ON:

Kína. Anya & lánya rögtön szörnyethaltak :-(

• w77d
    Fizettek szó nélkül. Azt nem mondom, hogy jól jártam a dologgal, de pár százezer híján a kocsi teljes értéke megtérült.
  • Tinman #27633
    Na de neked végül fizettek? Mert ott azért nem 2 Ft-ról volt szó...
  • w77d
    Szerintem amerikában is úgy megy, mint nálunk: az ilyen ügyeket egy központi biztosító veszi át (MABISZ), aki neked térít, rajta behajt. Ha nincs a nevén semmi, akkor pedig ezért is elzárás jár. Biztos nem maradnak térítés nélkül az ilyen bűnesetek áldozatai.
  • Rev Hard
    Néztem pár üldözést az elmúlt napokban, ez most friss azért szúrtam be. Ellehet menekülni, nem egy dashcam -os felvétel végén mondják a rádión hogy a gyanúsítottnak nyoma veszett. Amikor már helikopterrel jönnek rád ott nagyrészt valami komolyabb előzménye is van a dolognak, persze valami filmes trükkel szerintem a helikoptert is le lehet rázni, de ehhez esze nyilván nem egy ámokfutó gyökérnek lesz, meg a komolyabbak gondolom úgy csinálják a balhéikat hogy a rendőrség mit sem tud róla.
  • FrezeR
    Persze én is arra gondoltam, hogy inkább kínálják meg sörrel, igen. Világos, hogy az adrenalin dolgozik meg idegbetegek már a rendőrök egy ilyen üldözés után. Csak ha kívülállóként nézi az ember úgy tűnik, hogy ilyenkor már csak azért is mindent kiadnak magukból és nyolcan belerúgnak ha kell ha nem, mert előtte tehetetlenül üldözték órákon át. Mondom megértem miért teszik előírás stb, csak megjegyeztem, ennyi.
  • Roger6
    Egyrészt előírás, másrészt adrenalin. Na meg aki előtte összetört jó pár autót, meg (jó esetben csak) veszélyeztetett X életet, azzal hogy bánjanak? Kínálják meg egy sörrel, meg gyújtsanak neki cigit? Aki ilyenre képes, annál lehet lőfegyver is, sőt, ennél az embernél volt is. Nem hiszem, hogy te az időjárásról kezdenél el beszélgetni vele hasonló esetben.
  • Carlos
    Jo feszultseglevezeto... Neha jol bele is terdelnek a testreszeibe csak ugy biztonsag kedveert, hogy ne akarjon kest rantani vagy pisztolyal mokazni.