37134
-
Hihetetlen buták akik nem kötik be magukat
Majd ha eltörik az orra,kitörnek a fogai esetleg a szeme sérül akkor majd elgondolkozhat,hogy az öv ezeket legalább megakadályozta volna... -
Bakker, képeket PLS küldj már mert nem találok-.-" -
Látni lehet, hogy belülről fejelte ki. Most megtanulta (ha túlélte), hogy öv rulez. -
Esetleg berepült valami? -
öregember #2049 jó kemény feje lehet az embernek ha így fejelte ki a szélvédőt
-
n003 #2048
-
iszakos #2047 topik létrehozva kisteherautók néven,minden érdeklődőt várok ott a témában -
iszakos #2046 Hát ezzel se utaznak már többen! -
öregember #2045 Csepel ?
inforadio.hu -n van 5-6 kép -
Túlünk 2 utcára nemrégiben történt egy halálos baleset.
Itt vÍjogott minden mentő:/
-
-
öregember #2042
-
öregember #2041 nyissatok topikot, ne a BALESETEK-be ...

-
Pont holnap nézek meg egy 2.5 dci mastert,leírhatnád mire figyeljek!
Venni kéne valamit! -
öregember #2039 -
Ha csak nem baj hogy rakok akkor raknék be képet, ha baj akkor meg töröljétek ki.
Suzuki, Renault és Chrysler karambolja a XI. kerületben
Lámpaoszlopot döntött ki egy Opel az XI. kerületben
Lámpaoszlop dőlt egy Chevrolet-ra a XXII. kerületben
Szalagkorlátot tarolt és felborult egy kamion az M1-esen -
én masterral nyomom bika egy gép, de hát francia... kár hogy a japánok nem csinálnak ilyeneket -
öregember #2036 ...és csak folytatja................
-
iszakos #2035 Bár én nem zárt furgonokkal járok,hanem platós kisteherautókkal,de nagyon örülök,hogy előkerült ez a téma.A cégnél van egy Daily ami a 3000-es gyengébbik 35C14-es kivitelű.Ha vki nem ismerné a típus jelölést,akkor a 35 3,5t-t jelöl,a C ikerabroncsozást,a 14-a 144 lovas motort.
Öszintén megmondva azt hittem,hogy jobb autok ezek az Ivecokok!Én ugy tapasztaltam,hogy nagy a fogyasztása,a futómű lehet,hogy mindent kibir,de nagyobb temponál halálfélelem van.Az elektronikája meg aztán szintén olyan olaszos.Meg van master amit én jobban szeretek,mert szerintem nagyon jól kezelhető,nagy tempónál is biztonságos.
Én egyébként a legtöbbször futárokat Masterrel látok.
A Transitokról ki mit halott?
Én ahogy hallom jó autok,csak gyengus a kuplungjuk! -
háát multkor mentem a babettával ozt egy kamiont ketté szakítottam vele -
n003 #2033 látom valakit elütött a flémvonat :D -
öregember #2032 urak, nyissatok topikot (érdekelne engem is a téma) , ne a BALESETEK-be ... -
Sprinter Csomag és Logisztika
"kiscsomag szállítás" éjszaka hozzuk a csomagot és reggel a futárok viszik ki.
Azért írtam idézőjelbe mert 20kilóig lenne a kiscsomagszállítás. Na de múltkor is volt olyan hogy 360kilós billenőpótkocsira való hidraulika ágyú... Akkor még kézzel pakoltunk, Mivel csak mi járunk oda egyedül platós kocsival van egy privát raklapemelőnk amivel fel tudjuk rakni a cuccot a platóra. A töbiek meg furgonnal járnak ők kézzel pakolnak:D -
mit vittetek? -
Ja értem. Nekünk is mostanában teljesen kihasználatlan a gép, mióta nem mi hordjuk Egert meg Gyöngyöst azóta alig van cucc. Pénteken is Miskolcra két raklap volt a kocsin azt kifújt. Anno mikor mi vittük Egert meg Gyöngyös volt rá példa hogy a 20köbméteres rakteret alig tudtuk bezárni mert úgy ki volt tömve... -
A külön fülkés dobozosok lassúak,meg olyan magasra egyedül nem tudom feltolni a motorokat.Emelőhátfal nehéz-körülményes,3.5 tonna alatt sokkal olcsóbbak a pályadíjak stb. -
Ezért nem vettem ilyet,nekem muszály néha aludni egy órát,meg egy duplakerekes felesleges,mert 1.5-2 tonnánál többet úgysem tudok berakni.
Az sem árt ha lehet gépelni vele-túl hosszú az út! -
Aha, de ahoz jobb lenne egy zárt dobozos teherautó nem? vagy furgon is jó? -
Olaszországból motorokat. -
Mit hordassz ha nem vagyok túl indiszkrét? -
Nekünk egy Toyota Dynánk van platós/ponyvás 5 méter hosszú platóval 20köbméter raktérfogattal, de már kihasználatlan meg hát minden éjszaka abban ülni....alig van hely benne azért akarunk mást venni, nagyon kényelmetlen. -
Arra nincsen pénzem mert építkezek,talán pár év múlva.
Nem kéne 2 milla fölé menni. -
Ja de a motorok mások.Sokan szidják a sprintert is,nem tudom mit vegyek,de a hosszú-magas ducató-jumper-boxer nekem kicsi.
Maradt a sprinter-lt-daily.
Szívem szerint toyotát vennék,de ilyen nagy egybedobozos nincsen. -
de a régebbi?
Az újjak a 3ezres 180 lovas motorral szerintem nagyon jók. -
Az 2.8-as .
Mindíg folyt belőle az olaj,meguntam. -
Daily? -
Jók ezek a MB Sprinterek meg a VW Crafterek, de nagyon drágák. Ráadásul ugyan azok a vonalak mind a két autónál mivel egy gyárban gyártják. Mi is akartunk venni egy craftert, de ilyen euró árak mellet inkább marad még egy ideig a Toyota Dyna:D -
/Elegem lett az iveco-kból./ -
Igen meg egy kicsi glett és festés, semmiség az egész:) -
Kár érte,én is valami hasonlóra vadászom /mármint tipusra/,csak öregebbre.
Nem bírt a lóerőkkel a pilóta!