37135
-
Csak erősidegzetűeknek!! sajna már nem sok kép jön be de ígyis durva :S -
Volt barátnőm(ék) balesete,könnyű sérülésekkel szállították kórházba!
A másik autóban ülő nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba!Nagy kereszteződésnél nem adta meg a Hondás az elsőbbséget,és oldalba kapta az opelost,majd kidöntött egy jelzőlámpát és a korlátoknak csapódott!A Honda totalcarra tört!
-
"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint a 22 éves őrmester segédmotoros kerékpárjával munkába menet szenvedett balesetet"
lol és lol
"Halálra gázoltak egy rendőrt Jászberényben 2009 március 31"
-
Nagyon komoly képzést kaphatott a rendőrtisztin
szégyen
szerencsére most nem a vétlen halt meg
ennyi -
Egy féloff szerűség: Milyen országban is élünk?!
Március 31-én elhunyt az osztálytársam egy motoros balesetben.
1 éve végeze el a rendőrképzőt, így már rendőrként dolgozott.
90+al ment motorral, belvárosban, fűúton, az iskolánk előtt még egykerekezve, egy nehezen belátható kereszteződés felé, ahol 1 autó állt mert átkellett engednie 1 gyalogost az úton, és így belógott a kereszteződésbe és a motoros belement oldalról...korházba szállították és ott elhunyt.
Első gondolatom a hír hallatán az volt hogy bazdmeg egy rendőrnek példát kellene mutatni, nem menőzni...stb
Ma megtudtam, hogy nem ez volt az első balesete, sőt már olyan is volt hogy újra kellett éleszteni. Tehát itt elkönyveltem hogy hülye volt.
Ami felháborított, az az hogy a Főnökei (rendőrök) tudták hogy szeret így motorozni...tehát tudták hogy balesetveszélyes...és csak annyit tettek hogy "létszi ne csináld már", nálam az lett volna az első hogy elveszem a jogsiját ha tudom hogy 90-100zal száguldozik a belvárosban...
de nem, mivel ő rendőr ezért elnézik neki...
És hogy mi midnen hülyeséget le lehet írni egy full egyértelmű balesetről, ahol 100 tanu volt:
"Munkába menet ütközött kismotorjával egy rendőr Jászberényben."
Hát jah, 200+ köbcentis mocival volt, de semnmi baj...
"Halálra gázoltak egy rendőrt Jászberényben 2009 március 31"
A túró gázolta el, épp hogy ő ment bele oldalról a kocsiba...szánalom...
"A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja."
100+ szemtanu volt, ha nem több...hatalmas vizsgálat kell hozzá...
és erre jön ez a hír:
"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint a 22 éves őrmester segédmotoros kerékpárjával munkába menet szenvedett balesetet"...no comment
Nagyon szeretem ezt az országot...
-
Rendőr halt meg a hétvégi motorbalesetben a 76-os úton
"a Vas megyei rendőrtiszt, az emelkedő tetején egy jobbra ívelő kanyarban frontálisan ütközött egy Zalaegerszeg felől érkező Ladával. A motor az ütközés pillanatában szinte felrobbant és kigyulladt."
-
ezt mondtam, valami nagyon összejöhetett neki... lehet nem bírta az apját XD -
mentem én ma autópályán is kabriózva XD 200-nál már kezdem mondani, hogy nagy a menetszél XD -
:D -
gyerek a mentőben looool xD -
...lenyitott tetővel, hónaljkutyát lobogtatva
-
öregember #2523 mivan kábriósmajom, előkerültél ? fogadjunk ma egész nap krúzoltál a városban ikszdé -
a srác hogy örül a balesetnek.... -
Köszke,
...nem nem tűnt fel, túl egyeeltellen tűntek mikroszkóp alatt a vágások. :P -
öregember #2520 csak hogy okosodj -
öregember #2519 nem tűnik fel h levágták a tetejét ???? 

most látsz először ilyen képet ???
-
Itt minden érintett látszik ? Mert azt az autót valami nagyon lebontotta. -
ez csúnyán elgörbült... -
öregember #2516 -
öregember #2515
-
öregember #2514 -
öregember #2513
-
öregember #2512
-
De ez még nem F1-es technika:D -
É így már -1 LE :) -
Az 80 LE:D -
KERS -
Szabi1991 #2507 70+1 lóerő ?
-
ííííba***eg... -
-
és téLLeg.....valszeg ezért fogta jól a kanyart
-
lál ^^ -
Épp mondani akartam...
-
Ecsém a Fabia II-n is csatolt lengőkar van hátul?Olyan mintaz első generációé. -
Ha még peche van, és nem arra volt dolga, akkor még a főnöke le is b***a, hogy mit keresett Tiszaigar-nál. :D
És még TÉK is! -
hopp a céges autónak tető
biztos lassan ment
-
óóóó hogy a fosógörcs legyen rajtad egész nap XD -
most olvastam, a hétvégén nálunk egy srác ment haza motorral, majd az út széli árokban kötött ki. De oly szerencsétlenül, hogy a motor állítólag ráesett, és az árokban levő vízben megfulladt. Ráadásul ez szombat este történt, és kedden találta csak meg valaki véletlenül, annyira nem látszott ki az árokból... Durva, mert nem egy elhagyott út, 86-os főút, percenként vagy 20 kamion + kocsik közlekedik rajt... -
öregember #2496 meg előjöttek a kocsog kabriósok, de nem baj, lehet bedobálni a hátsó ülésre a fikás zsepit ikszdéééééééééé -
reménykedjünk, hogy nem, bár erre nincs sok esély :(