• kas123
    Egy féloff szerűség: Milyen országban is élünk?!

Március 31-én elhunyt az osztálytársam egy motoros balesetben.
    1 éve végeze el a rendőrképzőt, így már rendőrként dolgozott.
    90+al ment motorral, belvárosban, fűúton, az iskolánk előtt még egykerekezve, egy nehezen belátható kereszteződés felé, ahol 1 autó állt mert átkellett engednie 1 gyalogost az úton, és így belógott a kereszteződésbe és a motoros belement oldalról...korházba szállították és ott elhunyt.

Első gondolatom a hír hallatán az volt hogy bazdmeg egy rendőrnek példát kellene mutatni, nem menőzni...stb
    Ma megtudtam, hogy nem ez volt az első balesete, sőt már olyan is volt hogy újra kellett éleszteni. Tehát itt elkönyveltem hogy hülye volt.
    Ami felháborított, az az hogy a Főnökei (rendőrök) tudták hogy szeret így motorozni...tehát tudták hogy balesetveszélyes...és csak annyit tettek hogy "létszi ne csináld már", nálam az lett volna az első hogy elveszem a jogsiját ha tudom hogy 90-100zal száguldozik a belvárosban...
    de nem, mivel ő rendőr ezért elnézik neki...

És hogy mi midnen hülyeséget le lehet írni egy full egyértelmű balesetről, ahol 100 tanu volt:

"Munkába menet ütközött kismotorjával egy rendőr Jászberényben."
    Hát jah, 200+ köbcentis mocival volt, de semnmi baj...

"Halálra gázoltak egy rendőrt Jászberényben 2009 március 31"
    A túró gázolta el, épp hogy ő ment bele oldalról a kocsiba...szánalom...

"A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja."
    100+ szemtanu volt, ha nem több...hatalmas vizsgálat kell hozzá...
    és erre jön ez a hír:

"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint a 22 éves őrmester segédmotoros kerékpárjával munkába menet szenvedett balesetet"...no comment

Nagyon szeretem ezt az országot...