37135
-
jó hát a nők és a vezetés :-) -
Ezt a kamu dumát :)
70-el persze
lazán tetőre rakta... -
persze, 70-el mennt ;) inkább 170-el. nem működtek a fékek ? hát max ha minden rásegítést kikapcsolt az észkombájn és taposta a féket ezerrel.
ekkora barmot... -
olyan szar minőség? milyen autó az audi a8,vagy bmw?esetleg más? -
öregember #3210 upsz -
öregember #3209 vannak esetek amikor egy sima bekanyarodás , némi kapuval extrázva is tud meglepetést okozni video -
hát ha 150-el ment és elbambult...előfordul xD -
Ő F Astrában utazik 
-
pontosan XD -
-
Szép leírás, magyarul a puszta nagy semmi közepén, zéró forgalomnál sikerült a tetejére tenni az autót, mert jött egy kanyar :D -
dede, ez a Duna Autó tesztkocsija volt. -
n003 #3202 ez nem egy bemutatóautó? -
ez a te kocsid (volt)? -
Szabi1991 #3200 -
Szabi1991 #3199 "..egy karcolás nélkül megúsztam a dolgot, az autó viszont már nem. Március 12-én történt a dolog, ez az új szülinapom is egyben. A biztosító kárszakértője viszont csak mára ért ide. Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz vele. Lavor, vödör, alkatrész vagy esetleg kertitraktor, kitudja. Az viszont biztos, hogy a casco egy qrv@n@gy átverés...
A baleset egy balos kanyar előtt történt. Egy harmadrangú úton erőteljes fékút végén kb. 70-nél. A jobb szélső kerekek ráfutottak a magyar utakon jól ismert apró és gömbölyűre koptatott útszéli murvára. Aszfaltra volt kapcsolva a futómű és hiába nyomtam a féket nem lassultam. A kanyar előtt útszéli korlátnak, padkának nyoma sem volt. Helyette eső utáni sáros holdalék az úton kb. 1 méter szélességben. Mivel kanyar előtt voltam, azt nem láttam be. Úgy voltam vele, hogy inkább nem fordulok kersztbe, hátha jön valaki. Persze most már mindegy. Elfogyott a féktávom, innentől az autó csak egyenesen, mintha jégen futott volna a széles gumikkal, és jött a kanyar... Összegezve: lejtő, erős balos kanyar, útszéli murva, sár, ja és az út szélén (egy teherautóról "véletlenül" leesett) mindenféle betondarabok, aztán pici bukkanó, hegyoldal, utána aprócska gödör, egy kb. 13 centis fa, aztán mégegy. Hát röviden ezekkel sikerült találkozom. Egyébként a kocsi kb. 15 métert repült...." -
Szabi1991 #3198 jah :-/
R.I.P.
-
Fail...Én annyit adnék érte mint egy jóállapotú ezerötösér:]]]] -
Drive in arena xDDDDDDDD -
klassz lehetett helyszínelni...
-
öregember #3194 -
öregember #3193 -
öregember #3192 -
akciós volt a csirke teriyaki na
-
öregember #3190 drive thru -
n003 #3189
-
Hmm....12 újonnan? Ha belegondolunk ez pont az 1/3-a....ami azért megfontolandó abból a szempontból, hogy lehetséges, hogy menthető jópár "értékes" alkatrész. Igazából ahoz, hogy ezek kiderüljenek, hozzáértő személlyel(személyekkel) kell megnézetni az Evo "maradék"-ot és utána majd kiderül, de mint laikus, a kasztni tutter kuka. -
jóhogy nem...de talán 500ezret megérne -
Teljesen mindegy az ár
szerintem csak kiírtak valamit
ha valakit egyáltalán érdekel akkor úgyis oda adják olcsóbban -
Csak a lényege nem működőképes.
Egy ripityáratört kasztni nem ér 4 misit. -
utána néztem ezaz EVO 12 milla újonnan...bár sérült motor v. futómű esetén,akkor sem ér egy forintot se -
14000 euro :DDDDDD LOL 1000-et nem adnék érte... -
Azt én is néztem, hogy 4 milla.....nem néztem mennyi lehet átlagban, de ez akkoris sok. :C
Valószínű a motornak sok baja nincs, csak az elektronika miatt nem indul, bár olaj nélkül nem is kéne próbálgatni, a többi az viszont tényleg kuka.....talán még a turbó menthető.... -
ez tuti...hiába "micubisi" ha sérült a motor/futómű akkor olyan kár van benne,hogy kár vele foglalkozni :S -
Meghogy miért kér érte 4 milliót. Agysérülést szenvedhetett... -
motor is ,futómű is,kasztni is mit kapott :/
kb ha leégett volna akkor lenne több kár
kíváncsi vagyok,hogy aki eldobta azzal mi lett... -
ismerős?:P -
vinném el egyből :D
meg az autót is :D
bár sztem itt még nem láttunk hajós balesetről képeket -
az anyagi kár jelentős 
azért az milyen,hogy partra sodródik egy motor egy konténerben :) -
öregember #3175