37135
-
azért ez a golfosnak is fájhatott... -
Ennek is fasza merev a tetőszerkezete.. :D -
öregember #5423 cherokee borult -
Szuzit picit elhagyta a folytonosság.. :c -
Ha morbid lenne a humorom azt mondanám: bullseye. -
öregember #5420 -
A héten voltunk Balatonnál
Az M7-en volt egy éérdekes baleset. 3 autó. Az elsőnek a háta volt totálkár, a másodiknak az eleje-háta (olasz család szívás), a 3. meg egy méretes Ford pickup, vagy egyterű, ilyen szekrény is elfér benne méretekkel, annak is randa volt az eleje, meg a nyomok alapján a lendület még kivitte a belső sávról a leállósávra (nagyon folyt belőle valami, szal nem hinném, hogy saját kerekén elment onnan)
Valószínűleg az első autó fékezett, a fordos picsa meg azt a kisgyereket idomította, akit pont akkor szedett ki a babakocsiból, mikor elhaladtunk mellettük.
Az egészben a legjobban az olaszokat sajnáltam. Vajon egy TK-s géppel mit kezdenek Magyarországon, távol hazúlról?
-
Szabi1991 #5418 ferka vs bmw csattról nincs képed ? :D -
öregember #5417 motor vs merci -
öregember #5416 többi kép
-
Traktor igen "hirtelen" természetű jármű. -
USAMEN POWER #5414 Ilyen se sűrün van... Na melyik volt figyelmetlen ?
-
öregember #5413 traktor vs szgk -
Teherautó alá szorult a kisbusz. -
örülj hogy legalább a földrészt eltalálták -
amerikában az majdnem ugyanaz... :D -
A Lambó alatt itt az exotics oldalon ott van a viper és azt írják locationbe hogy Italy!
-
Szopás!Majd megjavítatja!:D -
USAMEN POWER #5407 Így járt... :D -
Szabi1991 #5406 R.I.P. :-(
-
Szabi1991 #5405 -
Szabi1991 #5404 -
Akurva mekkorát szállt :O -
USAMEN POWER #5402 Háth az elején dobott egy szép hátast, utána meg háth a gumifal... -
n003 #5401 áuuuu :O -
[URL=http://www.blikk.hu/aktualis/negyes-utkozes-az-m3-as-kivezetojenel-159669.html]Négyes karambol az M3-ason. #1[/URL]
[URL=http://automenedzser.hu/hirek/20090817_M3.aspx]Négyes karambol az M3-ason. #2[/URL]
-
télleg odavan vágva. fel se tűnt... vagy legalábbis nemigen törődtem vele. -
fejét elnézve nem tartom kizártnak, h ő ült benne, és kórház után első dolga volt a fotosop, hogy él még :D -
csak engem zavar hogy a srác utólag lett oda vágva? teljesen más a srác képén a fényerő mint a környezet, meg a fején lehet látni hogy körbe van vágva... -
USAMEN POWER #5396 Háth paraszt gyereknek ez nagy rajság...
-
ez milyen durva...
Vonat gázolt el egy mikrobuszt Romániában
a sofőr a piros jelzés ellenére hajtott a sínre
a kisbuszt működtető cég nem rendelkezett személyszállítási engedéllyel
a sofőr jogosítványa kisbuszra nem volt érvényes
13 halott
szerencsétlenek :/ -
5388-ra ment volna. -
"pózolj borult autóval" ? kicsit se beteg a tag O.O
ezt hogy? :O -
USAMEN POWER #5392 Az Chrysler 300c Kombi, vagy a teherautó a Merci ? -
-
Szerintem a mercire mondta... :) -
gondolkodhatok, amennyit akarok, ha te nem érted, amit írok, és csak ragaszkodsz a egysíkú véleményedhez -
-

-
Lehet, hogy te leszarod, mert van akinek több a lehetősége vagy szerencsés volt és belenyúlt a tutiba.De sokan vannak akinek ez a minden napi megélhetése, mert ez jutott, és valamiből meg kell élni.Azonkívül ha nem lennének te sem kapnál kenyeret, meg felvágottat a közértbe, és mást sem igen.De amikor kocsival közlekedsz is, és elötted "tötymörög" egy kamion 80-nal, akkor is jusson eszedbe hogy nélkülük tankolni sem tudnál, sőt autód sem lehetne, mivel az autógyárak is velük szállíttatják az alapanyagot.Erről ennyit.Arról meg, hogy normális e hogy a török kamionos elaludt a volánnál, és lement az árokba annyit, hogy már leírtam az előző hsz-ben miért fordulnak elő ilyen dolgok, és nem kívánom neked se, hogy ilyen munkád legyen, de ha egyszer mégis ez lesz, majd rájössz te is. Ja még csak, hogy tisztázzuk mit is írtál: "...a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér." például. Utána meg azt írod hogy: "...engem az sem érdekel, hogy ők mennyit fizetnek", "Annyit írtam róluk, hogy ők is itt mennek a főúton..." ez így egy kicsit ellentmondásos nem gondolod? Na mind1 csak mielött ilyeneket írsz először gondold át hogy mi a problémád!