37135
-
Csepelen kolozsvári-széchenyi sarka szokásos hely....asszem német rendszámos kambi merga meg sárga vagonr ha midnen igaz...Csak később értem oda, de a mergának eltűnt az eleje:| -
USAMEN POWER #5824 Ez kamiontelep, vagy egy autópálya tartalma ott ? -
-
Ezért még tényleg az:(Ez meg autónak volt nevezhető. -
kár az SL600-asért :S
-
OMG:O -
Hirtelen jött áradások pusztítottak Isztambulban az özönvízszerű esőzés következtében. 31 halottja van az árvíznek.
-
A kórházban életét vesztette az a lány, akit még hétfőn este gázoltak el Gyulán, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen
RIP -
öregember #5817 -
-
-
n003 #5814 lol -
-
-
Mercedes sl cabrio borult fejre -
Nem, Leányfalui, csak sokat megyek arra. -
kalászi vagy? -
Ziggen és ez nincs is messze tőlünk, azon az úton megyek mindig ha robogóval megyek melózni, hogy elkerüljem a 11-es gyorsforgalmi részét :S
És túlélték... ugynúgy 1.6i mint az enyém
-
még pár kép -
voltmar...
am kemeny :\ de most erre mit lehet mondani :S aki hulye... -
hö, keresem az opeles hírt, közbe ezt is megtaláltam http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-282931 -
bazz pont ilyen kocsim van 
rossz nézni is.. -
n003 #5803 sanszos :|
de úgylátom most javították az elejét .. hát mostmár nem kell javítgatni -
USAMEN POWER #5802 Gondolom nem élte túl...
-
öregember #5801
-
n003 #5800 ez a szemüvegtől függ de ezek a mai szemüvegek szerintem nem annyira törékenyek hacsak nem kínai szar-műanyagot veszel fel .. ugorj bele a párnádba arcal és megtudod .. zúzódásokat biztos kapsz :) -
Szokásos sebességekkel operál az ADAC.
Közúton megengedett max. Addig kell hogy garantálják utána jó ha megfogja. :D
Amin én kiba sokat gondolkoztam, hátha tudja itt valaki, a szemüveges arc vs légzsák mit okoz?
Széttörik a szemüveg, ilyesmik? -
Két 125 éves gőzmozdony ütközött frontálisan Moritzburgban.
-
ezt a suzukit ma láttam egy telephelyen... -
spect16 #5796 És kb. mennyi legyen az a sebesség, hogy mind a két félnek viszonylag jól sikerüljön az akció? Mert amit a kísérletekben elkövetnek az enyhén szólva is messze van az élettől. Az elnyelődést az emberi testre is lekísérletezték? -
Sajna mind igaz amiket mondtok... -
USAMEN POWER #5794 Érdekes... -
USAMEN POWER #5793 Kihagytad hogy esetleg még hitelt is fizet rá. -
Meg a magyar ember átlagosan 10 éves autóval jár, amivel koránt sem biztos, hogy jó gondolat frontálisan telibeverni valamit.. :) -
jah, csak amíg egy (magyar) ember fél életének a munkáját éri egy kocsi, addig a legutolsó gondolata lesz frontálisba belevinni, mikor esetleg még korrigálhat, menekülhet, vagy kisebb kárral megúszhatja, pl árok vagy társai. Persze aki belehal, akkor annak már mindegy, milyen kár lett a kocsiban, de a többség sajna nem erre gondol. -
Amúgy mostanában megy a vita az ADAC-nál, hogy a legjobb amit tehet az ember egy frontális karambolnál, hogy satufék, és pont telibe. Nem elrántani (ami sajna ösztönös, tehát tanulni kell). Ugyanis a mai autók védelmi rendszere 90%-ban a frontális ütközésre van kihegyezve, úgy nyelődik el a legtöbb energia. -
szerintem hirtelen attól félt, hogy aki kanyarodott le előtte, keresztbe, az szintén arra próbál menekülni, egy gázadással kitérni előle, és akkor jobbra pont belerohant volna. Ezért szarok ezek a szituk, mindenki máshogy cselekedne, nincs jó megoldás... Meg főleg idő nincs. -
Én sosem rántanám el a kormányt a szembe jövő sávba...a frontális az rosszabb mint hogyha pl csak lerepülünk az útról,vagy ilyesmi. -
link -
Halál a 74-esen: Tragikus hármas karambol Zalaegerszegen
» Címlapon
Halál a 74-esen: Tragikus hármas karambol Zalaegerszegen (képgalériával, frissítve 8:29)
Megjelenés dátuma: 2009. szeptember 11. 08:29
Szerző: ZH Online
53 hozzászólás
Zalaegerszeg - Három jármű rohant egymásba Zalaegerszegen, a botfai elágazónál. A tragikus balesetben egy személy életét vesztette.
Halál a kereszteződésben
Nem láttam semmit szemből jönni, ismételgeti a középkorú férfi. Kezére rászáradt vér, körülötte összetört alkatrészek, mögötte a mentősök erejüket megfeszítve pumpálják egy földön fekvő ember mellkasát.
- Kitettem az indexet balra, lassítottam, befordultam Botfa felé, akkor láttam meg szemből a fehér autót - idézi. - A vezetője balra rántotta kormányt és a mögöttem jövő teherautóba rohant. Talán, ha jobbra próbál kerülni és elmegy előttem, nem lesz ekkora baj. Próbáltam segíteni neki, nagyon megsérült, igyekeztem elállítani a vérzését, de hiába - mondja elhalkulva.
- Hallottam a csattanást, kinéztem a műhely ablakán. Először az oldalára dőlt teherautót vettem észre, utána odébb a másik kettőt - meséli egy férfi a száz méterre lévő nevelőotthon kerítésénél.
Csütörtökön egy óra előtt három mentőautó robogott szirénázva a 74-es út botfai elágazójához. Percek múlva rendőrségi kocsik, tűzoltók érkeztek. A kereszteződésben mindenütt alkatrészek hevertek, ronccsá tört Ford Fiesta, oldalán fekvő Opel Movano kisteherautó és egy megrogyott utánfutós Tata furgon teszi teljessé a képet.