37135
  • solo
    Csepelen kolozsvári-széchenyi sarka szokásos hely....asszem német rendszámos kambi merga meg sárga vagonr ha midnen igaz...Csak később értem oda, de a mergának eltűnt az eleje:|
  • USAMEN POWER
    Ez kamiontelep, vagy egy autópálya tartalma ott ?
  • desigo
  • solo
    Ezért még tényleg az:(Ez meg autónak volt nevezhető.
  • w77d
    kár az SL600-asért :S

• Máté94
    OMG:O
  • desigo
    Hirtelen jött áradások pusztítottak Isztambulban az özönvízszerű esőzés következtében. 31 halottja van az árvíznek.

• desigo
    A kórházban életét vesztette az a lány, akit még hétfőn este gázoltak el Gyulán, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen

RIP
  • öregember
  • desigo
  • cement
  • n003
    lol
  • desigo
  • desigo
  • Tomászító
    Mercedes sl cabrio borult fejre
  • Benel
    Nem, Leányfalui, csak sokat megyek arra.
  • Tomászító
    kalászi vagy?
  • Benel
    Ziggen és ez nincs is messze tőlünk, azon az úton megyek mindig ha robogóval megyek melózni, hogy elkerüljem a 11-es gyorsforgalmi részét :S

És túlélték... ugynúgy 1.6i mint az enyém
  • Tomászító
    még pár kép
  • OrioN the S
    voltmar...

am kemeny :\ de most erre mit lehet mondani :S aki hulye...
  • Benel
    hö, keresem az opeles hírt, közbe ezt is megtaláltam http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-282931
  • Benel
    bazz pont ilyen kocsim van
    rossz nézni is..
  • n003
    sanszos :|
    de úgylátom most javították az elejét .. hát mostmár nem kell javítgatni
  • USAMEN POWER
    Gondolom nem élte túl...
  • öregember

• n003
    ez a szemüvegtől függ de ezek a mai szemüvegek szerintem nem annyira törékenyek hacsak nem kínai szar-műanyagot veszel fel .. ugorj bele a párnádba arcal és megtudod .. zúzódásokat biztos kapsz :)
  • Carlos
    Szokásos sebességekkel operál az ADAC.
    Közúton megengedett max. Addig kell hogy garantálják utána jó ha megfogja. :D
    Amin én kiba sokat gondolkoztam, hátha tudja itt valaki, a szemüveges arc vs légzsák mit okoz?
    Széttörik a szemüveg, ilyesmik?
  • desigo
    Két 125 éves gőzmozdony ütközött frontálisan Moritzburgban.

• w77d
    ezt a suzukit ma láttam egy telephelyen...
  • spect16
    És kb. mennyi legyen az a sebesség, hogy mind a két félnek viszonylag jól sikerüljön az akció? Mert amit a kísérletekben elkövetnek az enyhén szólva is messze van az élettől. Az elnyelődést az emberi testre is lekísérletezték?
  • Carlos
    Sajna mind igaz amiket mondtok...
  • USAMEN POWER
    Érdekes...
  • USAMEN POWER
    Kihagytad hogy esetleg még hitelt is fizet rá.
  • SötétBarom
    Meg a magyar ember átlagosan 10 éves autóval jár, amivel koránt sem biztos, hogy jó gondolat frontálisan telibeverni valamit.. :)
  • autoszimulator
    jah, csak amíg egy (magyar) ember fél életének a munkáját éri egy kocsi, addig a legutolsó gondolata lesz frontálisba belevinni, mikor esetleg még korrigálhat, menekülhet, vagy kisebb kárral megúszhatja, pl árok vagy társai. Persze aki belehal, akkor annak már mindegy, milyen kár lett a kocsiban, de a többség sajna nem erre gondol.
  • Carlos
    Amúgy mostanában megy a vita az ADAC-nál, hogy a legjobb amit tehet az ember egy frontális karambolnál, hogy satufék, és pont telibe. Nem elrántani (ami sajna ösztönös, tehát tanulni kell). Ugyanis a mai autók védelmi rendszere 90%-ban a frontális ütközésre van kihegyezve, úgy nyelődik el a legtöbb energia.
  • autoszimulator
    szerintem hirtelen attól félt, hogy aki kanyarodott le előtte, keresztbe, az szintén arra próbál menekülni, egy gázadással kitérni előle, és akkor jobbra pont belerohant volna. Ezért szarok ezek a szituk, mindenki máshogy cselekedne, nincs jó megoldás... Meg főleg idő nincs.
  • milk4
    Én sosem rántanám el a kormányt a szembe jövő sávba...a frontális az rosszabb mint hogyha pl csak lerepülünk az útról,vagy ilyesmi.
  • Pipör
    link
  • Pipör
    Halál a 74-esen: Tragikus hármas karambol Zalaegerszegen

» Címlapon

Halál a 74-esen: Tragikus hármas karambol Zalaegerszegen (képgalériával, frissítve 8:29)
    Megjelenés dátuma: 2009. szeptember 11. 08:29
    Szerző: ZH Online
    53 hozzászólás

Zalaegerszeg - Három jármű rohant egymásba Zalaegerszegen, a botfai elágazónál. A tragikus balesetben egy személy életét vesztette.

Halál a kereszteződésben

Nem láttam semmit szemből jönni, ismételgeti a középkorú férfi. Kezére rászáradt vér, körülötte összetört alkatrészek, mögötte a mentősök erejüket megfeszítve pumpálják egy földön fekvő ember mellkasát.
    - Kitettem az indexet balra, lassítottam, befordultam Botfa felé, akkor láttam meg szemből a fehér autót - idézi. - A vezetője balra rántotta kormányt és a mögöttem jövő teherautóba rohant. Talán, ha jobbra próbál kerülni és elmegy előttem, nem lesz ekkora baj. Próbáltam segíteni neki, nagyon megsérült, igyekeztem elállítani a vérzését, de hiába - mondja elhalkulva.
    - Hallottam a csattanást, kinéztem a műhely ablakán. Először az oldalára dőlt teherautót vettem észre, utána odébb a másik kettőt - meséli egy férfi a száz méterre lévő nevelőotthon kerítésénél.
    Csütörtökön egy óra előtt három mentőautó robogott szirénázva a 74-es út botfai elágazójához. Percek múlva rendőrségi kocsik, tűzoltók érkeztek. A kereszteződésben mindenütt alkatrészek hevertek, ronccsá tört Ford Fiesta, oldalán fekvő Opel Movano kisteherautó és egy megrogyott utánfutós Tata furgon teszi teljessé a képet.