37135
-
n003 #6425 #6361 -
Bodnár László eladja a halálautót -
-
nagy komolyság
még felugratni csak csak
de onnan megindulni lefelé
az durva -
BAZDMEG :o -
icemankimi #6420 állat -
USAMEN POWER #6419 Ha valaki full idióta, ő biztos !
-
Egytől egyig full idióták. Külső íven, ugrató után, palánkon belül..gratulálni lehet nekik
-
:D -
Hát ezek sem 50Km/h-val mentek -
-
kis autót ezért se vennék -
-
o is itt volt meg prezi is.. de ne offoljunk :\ -
Multkor mint,ha ő lett volna nem? Vagy lehet, hogy rosszulemlékszem.Már nemvágom mit mondott Noiro. -
nem. :) -
Csalló?: DDDD -
en is attol felek :D varunk! elvileg paran lesznek meg a forumrol :D -
owned 

-
Te hallod? Rádbontom a kis házadat ott az udvarba xD 

-
öregember #6405 ennyi
-
te is kis kocsog vagy :D -
Kis köcsög..Csakmegoldják ezek a disco-s pöcsök, hogy nekem még 3 év múlva se legyen jogsim-_- -
98:szerintem Ford Focus
97:vagy megint 1 Ford vagy szerintem saab
amugy durva mind2-ő :/
-
nagyon durva mindkettő... -
Diszkóbaleset FTW. -
Se a 6398-ban, se a 97-ben nem tudom megállapítani milyen autó volt érintett.
:/ -
Halálos ütközés: a sofőr csak 18 éves volt
A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.
sérülésekbe, a másik pedig életveszélyesen sérült.
A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.
A cikk a hirdetés után folytatódik
Mint azt a megyei katasztrófavédelmi ügyeletes elmondta, a jármű teljesen összeroncsolódott, az abban utazókat csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a hatvani lánglovagok.
2009.10.18., 10.33: a rendőrség elsődleges adatainak alapján a baleset azért történhetett, mert a jármű sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett
-
Halálos baleset az átjáróban
Mozdonnyal ütközött egy autós szombaton, kora délután Hajdú- Bihar megyében. Döbbenetes képsorok: :| -
-
és ha áramszünet volt a kocsiban akkor mi van? olyankor nem nyílik ki a légzsák xD
-
brandd #6394 Látom lelkesen kerested a linkeket, de azért kihagytál jópár balesetet. Pl. Bellof,Rodriguez. És még van jópár ami halálosnak nézett ki, de szerencsére nem lett az. -
lál -
Én nem értek annyira hozzá azért kérdezem, nem ilyenkor kéne ki nyílnia a függöny légzsáknak? Már ha van. -
n003 #6391 valahol azt olvastam hogy kell valamien minimális 20-30kmh-s sebesség -
brandd #6390 De télleg e'mán olyan, hogycsakna kategória
.Megbeszélik egymással az alkatrészek, hogy nyíjjon-e vagy se.
-
Hmm....Hát, ha állóhelyzetbe oldalbabasszák az autót amiben ülsz, akkor áltban kinyílik a légzsák.
Ez kb olyan dolog, mint, hogy miért nem nyílt ki a légzsák a tav R8 asán mikor a kocsi 2 részre szakadt a baleset közbe? És vajon az audi miért szedette le a videót vele a youtube-ról?
Ez olyan kategória már.De télleg..Biztos, nem kell kinyílnia..Japán autó..fasza meg minden: D -
USAMEN POWER #6388 Szar a link. -
USAMEN POWER #6387 Itt van még1, Stan Fox halála Indianapolis ban. -
USAMEN POWER #6386 Már tudom. :)