37135
  • n003
  • MaSzKa
    Bodnár László eladja a halálautót
  • MaSzKa

• desigo
    nagy komolyság
    még felugratni csak csak
    de onnan megindulni lefelé
    az durva
  • SötétBarom
    BAZDMEG :o
  • icemankimi
    állat
  • USAMEN POWER
    Ha valaki full idióta, ő biztos !

• Benel
    Egytől egyig full idióták. Külső íven, ugrató után, palánkon belül..gratulálni lehet nekik
  • Csabesz6
    :D
  • erieskrisz
    Hát ezek sem 50Km/h-val mentek
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    kis autót ezért se vennék
  • MaSzKa
  • OrioN the S
    o is itt volt meg prezi is.. de ne offoljunk :\
  • solo
    Multkor mint,ha ő lett volna nem? Vagy lehet, hogy rosszulemlékszem.Már nemvágom mit mondott Noiro.
  • OrioN the S
    nem. :)
  • solo
    Csalló?: DDDD
  • OrioN the S
    en is attol felek :D varunk! elvileg paran lesznek meg a forumrol :D
  • ladics
    owned
  • solo
    Te hallod? Rádbontom a kis házadat ott az udvarba xD
  • öregember
    ennyi
  • OrioN the S
    te is kis kocsog vagy :D
  • solo
    Kis köcsög..Csakmegoldják ezek a disco-s pöcsök, hogy nekem még 3 év múlva se legyen jogsim-_-
  • ladics
    98:szerintem Ford Focus
    97:vagy megint 1 Ford vagy szerintem saab

amugy durva mind2-ő :/
  • desigo
    nagyon durva mindkettő...
  • Carlos
    Diszkóbaleset FTW.
  • SötétBarom
    Se a 6398-ban, se a 97-ben nem tudom megállapítani milyen autó volt érintett.

:/
  • Pipör
    Halálos ütközés: a sofőr csak 18 éves volt
    A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.
    sérülésekbe, a másik pedig életveszélyesen sérült.

A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Mint azt a megyei katasztrófavédelmi ügyeletes elmondta, a jármű teljesen összeroncsolódott, az abban utazókat csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a hatvani lánglovagok.

2009.10.18., 10.33: a rendőrség elsődleges adatainak alapján a baleset azért történhetett, mert a jármű sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett
  • Pipör
    Halálos baleset az átjáróban
    Mozdonnyal ütközött egy autós szombaton, kora délután Hajdú- Bihar megyében. Döbbenetes képsorok: :|
  • solo
  • ocskoszilard
    és ha áramszünet volt a kocsiban akkor mi van? olyankor nem nyílik ki a légzsák xD
  • brandd
    Látom lelkesen kerested a linkeket, de azért kihagytál jópár balesetet. Pl. Bellof,Rodriguez. És még van jópár ami halálosnak nézett ki, de szerencsére nem lett az.
  • Varenga
    lál
  • DJKonya
    Én nem értek annyira hozzá azért kérdezem, nem ilyenkor kéne ki nyílnia a függöny légzsáknak? Már ha van.
  • n003
    valahol azt olvastam hogy kell valamien minimális 20-30kmh-s sebesség
  • brandd
    De télleg e'mán olyan, hogycsakna kategória.Megbeszélik egymással az alkatrészek, hogy nyíjjon-e vagy se.
  • solo
    Hmm....Hát, ha állóhelyzetbe oldalbabasszák az autót amiben ülsz, akkor áltban kinyílik a légzsák.
    Ez kb olyan dolog, mint, hogy miért nem nyílt ki a légzsák a tav R8 asán mikor a kocsi 2 részre szakadt a baleset közbe? És vajon az audi miért szedette le a videót vele a youtube-ról?
    Ez olyan kategória már.De télleg..Biztos, nem kell kinyílnia..Japán autó..fasza meg minden: D
  • USAMEN POWER
    Szar a link.
  • USAMEN POWER
    Itt van még1, Stan Fox halála Indianapolis ban.
  • USAMEN POWER
    Már tudom. :)