37137
-
akkor jo.
valóban volt, nem vicc.
okés. -
Kamionos topicokat csak a Kamionok címűt nézegetem (néha még írok is). Nem utaztam 20km-nél többet kamionülésben ezért nem is írtam sehova ilyet.
Azért köszi. :)
Viszont volt ilyen valaki, ha jól emlékszem, ahhoz hasonló, mint amit említettél. -
nem te vagy azaz ürge, aki valamelyik kamionos topikba beírta, hogy ezer kilómétereket tett meg a kabinülésben az akárkicsodája mellett/alatt/mögött/felett/akárhol és azt állította, hogy rengeteg vezetési tapasztalatot szerzett ?
nagyon sanszos a hasonlóság, egyébként grat az aranyköpésért. -
USAMEN POWER #8562 Itt a helyed, szvsz. -
öregember #8561 napozNÉK -,- -
jaj nem ide akartam :D:D:DD -
Neked mennyi eszed van? -
USAMEN POWER #8558 Ilyen kell nekem is ! :D
Másnap Hawaiion napoznák ! :D -
lopósautó 
-
USAMEN POWER #8556 Most nem vágom hogy le szedték a platóról, vagy fel akarták rakni ?
Minden esetre a szakértelem nagyon ott van. -
n003 #8555 :DD -
-
USAMEN POWER #8553 -
Kemény vidi, csávókám asszem 3 ujját le is csapta, nem tudom nem néztem végig ez melyik verzió, de van egy hosszabb, abba mondják. -
bazz tigris milyen magasra ugrott
durva.. -
USAMEN POWER #8550 Am halál 1000 arcában asszem van teljes változat ilyenből.
-
n003 #8549 jah gondolom bírkóznál vele egy kicsit aztán simiznéd a bundáját stb. :D -
XD
Am az ott olyan mint egy halvány Audi jel! :P
Köszi mindenkinek aki normális választ írt, köszi tényleg. ;) -
USAMEN POWER #8547 A tigris jópofa ! Taperolnám a buksiját !! :D -
bazzeg a brinyiglis milyet repül -
n003 #8545 :DD először nem vettem észre mit is kell nézni -
n003 #8544 basszus :O :(
basszus 2
itt belém fagyott a szar is :O -
bilog :DDD
-
öregember #8542 itt igencsak szabálytalan előzés volt az oka a balesetnek
a paraszt a körforgalomból KIJÖVŐ sávban előzte/kikerülte a sort ami ment a körfog.ba -
"ami másik oldalról veszélyesnek tűnhet."
Amikor nekem fékeznem kell, hogy a szembejövő beférjen, akkor a kurva anyját. Pont. Nem egyszer kellett már lemennem a padkára ilyen balfaszok miatt. Azt az egyet sajnálom ilyenkor, hogy nem kamazzal járok.
Átul a paraszt a 2.0TDI-be, aztán eldobja magát, hogy mekkorát lép. Közbe meg nem megy. A fasz meg előz vele. Ütném a sok kis köcsögöt.
-
még meg sem állt az autó de már szaladnak felé. -
ennyi, aki pénisznövelőnek vesz kocsit, az általában abban is pusztul meg - vagy abban öl meg valakit. oly sokszor láttam ezt.. -
annyiból igazad van, hogy nem lehet általánosítani, de induljunk ki abból a logikából, hogy az ember azt a kocsit jegyzi meg, azt a márkát, amelyik sokszor veszélyezteti az életét mondjuk, pl felelőtlen előzéssel. Ezt javarészt erős kocsival csinálják /itt dől részemről az elmélet, mert engem jobban idegesít a sok, kis motorú de erősködő autós, mint az, aki erőből szépen elsuhan mellettem.../. Erős motor pedig ezekben a prémiummárkákban a leggyakoribb.
Másik ilyen amúgy az oktávia, annak talán a cégautós mivolta lehet az ok, hogy úgy mennek a tulajok, mint a disznók... De rám is igaz, ha a saját kocsimmal vagyok, tudom, hogy van azért erő, és lehet belemegyek olyan előzésbe, ami másik oldalról veszélyesnek tűnhet. A kisebb motorú másik autóval azért nem. -
USAMEN POWER #8537 4:47, 5:16 lol !! :DD
Amúgy birom hogy örül a közönség a borulásoknak.. :D -
USAMEN POWER #8536 Az érettség nem kor függő. :) Ne légy nevetséges. Nem mindegy hány éves, igazat mond, attól független hogy hány éves. -
ZsirosKenyer #8535 Amúgy nem az ős-audis, ős-mercis, ős-bmw-sekkel van baj, hanem azokkal a panelprolikkal, akik rájöttek, hogy ha a 0%-ra vett zsír őj stiftjüket eladják, még pont tudnak venni egy "sukár" 10 éves auóódit.
Beülnek a volán mögé és megjön a felsőbbrendűségérzetük. -
Amióta apámnak audija van azóta lassabban vezet:D
(Eddig Lanos-t vezetett) -
A vezetést egy szóval sem említettem (csak az előző HSZ-emben) csak az Audis témát. Vezetésben majdnem semmi tapasztalatom nics, ezért nem értem ezt a nagy lehurrogást. :/
Ez a KRESZ leszarás, háááát.....
Annyit fűznék hozzá, hogy aki ilyen márkájú és egy adott paci feletti autóval rendelkezik+ olyan akikre ez a stílus jellemző pl.: magyar román orosz ukrán stb. stb. Náluk azért ez látványosabb és gyakrabban fordul elő a bunkóbaromállatnemnormális viselkedés.
Bocsi a 2 HSZ-ért. -
Nos. Nem hiszem hogy ha egy ha valaki egy pillanat alatt áttér a szembejövő sávba te pont arra fogsz figyelni hogy kerüli el a sofőr az ütközést. A fék-gáz adásra inkább ráérezni kell. És az hogy az oktatók ilyenek lennének...csak annyit mondok hogy egyénenként változik. De ismerek olyan embert hogy a vizsga biztos kérdezett és ha nem tudtad a választ ő megmondta. Úgy hogy szerintem nem sok változott, csak a pénzéhesség. -
Igaz, más, de az is igaz, hogy lehet tapasztalatot szerezni. A veztés terén akkor lehet leginkább, ha nagyon figyelsz, hogy egy adott helyzetben, hogy korigál valaki és kerüli el azt a nagy CSATTT-ot. Vagy hogy adja finoman a gázt hogy nyomja finoman a féket.
Az a szar ügy járja, hogy a mai oktatók nagy része arra megy, hogy hagy fizessen még1X, vagy menjen innen a franca majd megtanulja élesbe.
Ezért aztán perzse, hogy van ennyi baleset. Na meg perzse másért is...... -
Sztem 15 évesen maradj csendben...
Tapasztalat...vicces vagy
Majd ha több százezer kilométert VEZETTÉL!, akkor beszélhetsz tapasztalatról.
Amúgy meg tipikus Audis barom az ilyen, bár igazából a BMW, Merci sofőrök is teleszarják a KRESZ-t. Azt hiszik, hogy rájuk sok minden nem vonatkozik.
Én is megszegem néha a szabályokat, de nem veszélyeztetem mások életét! -
Én is sokat vagyok úton hiába még csak most lesz meg a jogsim, de az hogy te vezetsz vagy az anyós ülésen ülsz teljesen más. Nyilván lehet mindkettővel tapasztalatot szerezni de nem egy súlycsoport. -
15 éves vagyok, nem zavar, hogy ti idősebbek vagytok, egyáltalán. Apum buszos, sógorom meg áruszállító és szoktam velük járni, nem is keveset és ilyenkor azért szerezhet az ember ilyen téren tapasztalatokat, szerintem. Tányleg LOL. :D -
-
14-18 évesen milyen tapasztalatról is beszélünk? Lolmá...