37134
-
uhh bakker. Erre kerülök Budakalász felé sokszor. Tegnap is, ma pont nem. Valami cikk van róla? -
Csobánka mellett ma.
-
kamionosjoe #34787 -
Alapvetően egyetértek. Én is azt gondolom, hogy a börtön nem jó megoldás egy baleset elkövetőének. Kivéve olyan esetben mint a Dózsa György úti pali pl. Ahol be van lőve, vagy részeg és 50 helyett megy 150 el. Erre azt mondom, hogy igen menjen börtönbe. De aki szabályos, vagy csak minimálisan (értsd 50 helyett mondjuk 60-al) szegi meg a szabályokat azokat én sem tartom jó ötletnek börtönbe zárni. Bekerül idióta gyilkos, rabló, gyújtogató stb stb közé egy olyan ember akinek egyébként soha semmi törvény ellenes dolga nem volt, ott ezek között majd biztos "megjavul". Pénz büntetés, jogosítvány megvonás. Újra vizsgázás, vezetés technikai tréning stb . Ha egyáltalán egy ilyen után képes lesz még autóba ülni.
A Junioros eset egész más egyébként, mert ott az első felindulásban volt mindennek kikiáltva a fószer. De aztán maga Junior is kiált és elmondta, hogy az öreg lassan, jött és zöld volt neki. Az Ő kisfia tépte ki a kezét az anyuka kezéből és rohant ki piros jelzésen az útra. Szóval Ő sem okolta az autóst.
Szerintem sem jók így ezek a törvények. De még egyszer, ha valaki abszolút beleszarik a szabályokba és úgy okoz balesetet az egész más dolog, ott én is lecsuknám őket. De a szándékos beleszarom, vagy a megcsúsztam (pedig nem is mentem gyorsan) az nem teljesen ugyan az.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2019.11.18. 17:37:46 -
nordan #34785 aztasúlyos -
a villamosnak már rég meg kellett volna állnia,az ő lámpájában benne van a villamos hossza is,szóval neki már biztos piros / tilos volt.
a kocsi is sárgán indult.
valszeg kihozzák döntetlenre :D -
Ma reggel villamos vs Citroen a Döbrentei téren.
Bár az autós is pirosban indult, a villamos is hibásnak tűnik (ha ezen az oldalon már sárga-zöld, akkor neki rég "-" van). -
Kicsit egyszerűbb és elegánsabb megoldás. Régóta létezik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.16. 18:45:43 -
Ha bentről nyitható-csukható lenne a csomagtartóm, eskü megcsinálnám
-
:) Köszönöm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahogy a helyszínelő rendőr is mondta, hogy egy ember képes felhúzni másikat és akkor már két feszült ember van a forgalomba, jelen esetben itt pont ennek a feszültségnek a kioltását láthatjuk. -
Ilyen szerencsétlenül meghalni :( Nyugodjon békében.. -
Amúgy, nincs igazad abban, hogy a teljes automatizmus nem romolhat el. De, igen! Csak arányaiban jóval kevesebb lesz majd a baleset, ez tény! Akkor is lesznek mindenek felett állóak. A másik, miért ne lehetne totális ellenőrzés? Hiszen, az automatizmusok, mint pl az önvezető járművek is totális ellenőrzésen kell, hogy alapuljon. Kína kifejezetten jó úton halad, az ideológia az más kérdés. De, csak az Idő dönti el, kinek lesz igaza, a totális ellenőrző Kína, mely ugye nem kapitalizmus, viszont, furcsa berendezkedésű, vagy, pl az amcsik, akik meg bíznak a saját hülye lakosságukban, meg a fegyver tartásban. Az EU sajna bukta, a sok hülyeséggel, mint szabadság jogok. Ezt kellene erősen felül bírálni, mert ebben a formában kifejezetten CSAK a bűnözőknek, törvény sértőknek kedveznek, bárki bármit mond is.
-
A repülőre végzetes hatással van, a Földünkön mindenhol jelen levő gravitáció. Ha repülőgép motorja leáll, esélyes a katasztrófa. Egy autó motorja ha leáll (velem már megtörtént), még bőven van időd félrehúzódni, vészvillogót kitenni és élve kiszállni, majd hívni egy szerelőt. Az önvezető dettó nem fog lezuhanni az úttestről, meg nincs hová zuhannia. A legrosszabb esetben még gurul pár 10 métert és ott áll meg a semmi közepén, de a benne ülő utasok haja szála se görbül. -
nordan #34775 nyílván az sem romlik el......csak tudnám akkor miért zuhannak le repülők amiken pl minden renszerből 3 független működik -
Az önvezetőkben alapvető "epromba" égetett parancs, hogy rendszerhiba esetén félreáll. Ezzel szemben komoly műszaki hibákkal járnak emberek az utakon. Nem egy liga. -
nordan #34773 mert az majd nem hibázik mi? a mikród sem romlik el meg memória hiba sem lesz soha a PC-d en............... -
Fizikai képtelenség, hogy a rendőrség mindig, mindent lásson/ott legyen. Nekem ma hazafelé a nyomorult 45 km-es úton 2x nem adtak elsőbbséget, a másodiknál nem sok mentette, hogy meg nem állítom az ürgét, de inkább jöttem haza a családomhoz.
Ezeket semmi más nem fogja megoldani csak az önvezetők.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.14. 17:40:32 -
Végül is, lepattant.... Csak, megtolta az első kereket, pont annak ment neki, aztán a rakomány megindult, onnan már nincs vissza út...
-
Ez nem olyan 1xű. De, erősen megelőzhetőek lennének a közúti balesetek. De, a rendőrséget jelenleg be kellene olvasztani (példul a Budapestit) a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-be, mint takarítók, mert kb ennyire hatékonyak. A megelőzés lenne a feladat. Igaz, a konkrét esetben többet segített volna egy vezetés technikai tréning...
-
Én csak azt mondom, hogy rettenetesek a törvényeink. Ezek nem szándékos emberölések, meg aljas bűncselekmények.
Ezt az L.L. Junior-féle gázolós ürgét is majdnem végighúzták a rakparton, mert elütött egy gyereket. Az volt az iszonyat nagy mákja, hogy szakértő szerint is 50 alatt ment. De ha 55-el megy és nem 45-el, leültetik? Esélyes, holott büntetlen előéletű és kb. lelki beteg a történtek miatt. És akkor annak úgy mégis milyen haszna lenne, ha akár csak 1 napra is bezárják? Ezek az emberek nem bűnözők, hanem kibaxott szerencsétlen balesetek résztvevői, ahol a szakértő majd megállapítja, hogy börtönbe valók, vagy sem.
Ahol a szándékosság teljesen kizárható, ott, az a bűn, ha valaki letöltendőt emleget egy ilyen szerencsétlen balesetben.
Erre szokták az okosok a képembe vágni, hogy majd ha a te gyereked üti el akkor, majd nem így pofázol. Hát pedig de. Attól, hogy egy baleset másik résztvevőjét/okozóját (aki max hibázott/figyelmetlen volt, de nem szándékosan tette), leültetik attól nekem feltámad a gyerekem? Nem. Akkor milyen kielégülést okoz az, a hozzátartozóknak, hogy egy egyszerű embert, aki életében nem bűnözött ilyen miatt lecsuknak?
A börtönök arra jöttek létre, hogy JAVÍTSANAK az elítélt rossz hajlamain és nem azért, hogy átlagpolgárokat megfosszanak az életüktől és jövőjüktől.
Amúgy ez a baleset sem következett be önvezető autókkal... -
sztem simán megússza 1-2vel,nagyon szerencsétlenül jött össze a dolog,de nyilván a csúszással kezdődött.. persze a gumi minősége állapota itt lökhet a dolgon még
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.14. 15:29:40 -
"a 41 éves elkövetőt nyolc év börtön fenyegeti"
Legyen 10.000.000 év inkább. Majd ha már a Nap szupernóvává vált, majd megtanulja a rohadék, hogy csúszós úton megcsúszhat!
Ja nem... 8 év börtön, mert megcsúsztál. Értelmes mondhatom. Majd a börtönben biztosan jobb ember lesz, hiszen látszik, hogy szándékosan lökte le a kamiont a mélybe. Egy aljas gyilkos. Ja nem. -.- -
nordan #34766 hülye kérdés,de nem kellett volna lepattannia a kamionról? -
Totálpech... Bodycheck, egyszerűen kilökte.
-
Itt ahogy látom pont elég volt egy pici lökés a legrosszabb helyen mert, közel volt a korlát, onnan meg már meg is billent és elindult a hátulja a súly meg lerántotta. Hihetetlenül szerencsétlen helyen találkoztak. -
nordan #34763 és ez? anyukának 2 pofon, nagyot tanított a kicsihülyegyerekének
-
nordan #34762 aztmeghogyazistenbe??????? az a corsa nincs 1 tonna vagy max 1100 -
Elvesztette a sofőr a kisautó felett az uralmat – 20 méter mélyre zuhant miatta egy magyar kamionos
-
-
Tipikus, amire ratesz egy lapattal az auto technika (bar nem ismerem, de kinai:)), az ut minoseg, es persze a hideg/ho.
Erdemes megnezni a Kinai Lifan marka tipusait:D Ki milyen "eredeti" autora ismer ra? Hogy ezek most egyszeru lopott formak vagy valoban licenceltek valamit, azt nem tudom, de vicces:D
https://en.wikipedia.org/wiki/Lifan_Group
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.11.11. 10:09:18 -
a 2:30as videónak csúnya vége lett :(
Így lesz egy önérzetes visszaelőzésből halálos baleset -
Cipzár elv? ja oroszok :)
Filmbe illő verekedést mutatott be két dühös öltönyös autós -
2:30nál full záróvonal meg kanyar előtt is van. Árokban pont jó helyen van -
Most egész vad lett.
-
Főleg, hogy a taxit, meg hasonlókat is el tudja számolni költségként...
-
Új szülinap (a csókának mintha fent volna a keze, lehet telefonálva sétált majdnem a halálba?)
-
kamionosjoe #34749
Belesem merek gondolni mi lesz akkor, majd ha leesik a 2-3 cm hó.
Alien69 #34750
Ha másra nem is volt jó ez a régebbi nyilatkozata, mit hogy most majd számonkérhetik rajta a szavát, amiből ezek szerint nem sok mindent sikerült betartania.
Nem tudom egy éterem lánc tulajdonosnak mekkora jövedelme, de taxit, sofőrszolgálatot, magánsofőrt, jobb híján tömegközlekedés közül valamelyiket csak elbírná a büdzsé, ha már ilyen káros szenvedély rabja.
Most már nem lesz ilyen gondja, jogsinak heló ha jól olvastam. -
Ez meg ugye azt igazolja, hogy a rendőrség csak, és kizárólag takarítási feladatra alkalmas...
-
Ráadásul le is írja a barom, hogy amúgy többszörösen szabálytalan volt. Bár nem emléxem 100%-ra, de a Füredi úton nincsen 60-s tábla. Ergo, az 55 az gyorshajtás. Másik, hogy a KRESZ oktatásokon külön tananyag, hogy busz mellett, amelyik megállóban áll igenis, LASSíTANI KELL! Számítani kell arra, hogy eléd lépnek. Ha tehát 45-re lelassít, akkor is bekövetkezik a baleset előre láthatólag, csak már jobban hangzik, hogy lassított.
-
kamionosjoe #34749 127 ember halt meg két hónap alatt, szeptemberben 56-an, októberben 71-en vesztették életüket.
https://www.gyorplusz.hu/gyor/ket-honap-alatt-127-en-haltak-meg/