37137
-
öregember #15073 elsüllyedt -
n003 #15072 hit and run -
A pénz az hatalom addig a pillanatig míg valaki abba a téveszmébe nem esik hogy életet is lehet venni rajta. Mi kiröhögjük a luxusautókkal csattanó majmokat, addig ők ezzel mit sem foglalkozva már meg is rendelték a következő verdát, a videón látható idióta valószínűleg most már egy másik verdával veszélyeztet, esetleg életeket. Ez van. -
Innen látszik, hogy a pénz nem jogosít vezetési tudásra. -
Kigyulladt és teljesen kiégett egy autóbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán az érdi lehajtónál kora este, a forgalmat leállították, óriási volt a dugó.
"Ezen, a Veszprémből 16.10-kor induló buszon utaztam Budapest helyett Érdig, ahol a kiégés történt. Sajnos, úgy hozzászoktunk, hogy a tömegközlekedési cégek (BKV, Volán stb.) autóbuszai túlságosan büdös égésterméket bocsátanak ki, ami gyakran az utastérben is érződik, hogy először az utasok nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget az akkor még enyhe füstszag észlelésének. Amikor a leghátul ülők már egyáltalán nem bírták, megindultak előbbre, az egyik utas pedig hátulról előre ment és szólt a vezetőnek. Amikor végre már ki lehetett szállni, csípte a szememet a füst, a hőség is ijesztően nőtt bent is, de a busz mellett kívül is, ezért gyalog elindultam másokkal együtt tovább a pálya jobb szélén. Egy személygépkocsi vett fel, és vitt be a fővárosba. Gondolom, nemcsak engem, hanem más utasokat is. Ezért nemcsak 45-en, hanem talán többen is lehettünk a buszon. Pontosan annyian, amennyi az ülőhelyek száma + 3 fő, mert 3 utasnak nem jutott az utolsó székesfehérvári megállótól ülőhely." -
Halálos motorbaleset Gödöllőnél
A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték -
Szabi1991 #15067 biztos összelehet, de nem érné meg.. -
Blum #15066 Vajon össze lehet még rakni ezt a Nissan-t? -
aláment és megdobta -
Én azt csodálom, hogy így egybe maradt a Nissan.
Még mindig hihetetlen számomra hogyan tudta ilyen "könnyen" felborítani azt a Volvot. :o -
A képek alapján simán elhinném ha azt mondják,hogy ez egy Transformers filmforgatás... -
-
Blum #15061 Lehet,hogy még előtte elkapott valamit,amitől kiszakadt a kerék...és azért nem tudott kanyarodni/fékezni -
A Cruze-ba csapódó kerék honnan jöhetett??? vagy azért szántott bele a nissan az autókba, mert kiesett a kereke??? -
Szabi1991 #15059 az idiotája.. -
"valószínű, hogy a Nissan GT-R egy Honda Civiccel versenyzett a kétsávos utcában"
-
Blankman #15057 Tuti nem akarnék a helyükben lenni :D .Szegények.
Motoros balesetek -
nna kíváncsi vagyok mikor jönnek az első critical mass őrültek, hogy már a versenysportban is.... -
vagy a fa vagy a biciklis.. 
-
Blum #15054 Mekkora faszfej...a kurva anyját az ilyennek -
Ja láttam; néztem mi a f.. -
lö faszfej -

-
Lehet volt miért félnie, vagy csak van lelkiismerete. -
öregember #15049 kerítésnek csapódott -
nem tudom miért sodródott ki a kamion, de a kamionos csávó rendesen bepánikolt, hogy elbaszott mást is... -
öregember #15047 és még nincs vége a hétvégének.... -
-
Szabi1991 #15045 :-/ -
Bútor Robi S2000-s Pözsója :((
-
-
Mi olyan meglepő azon hogy betartom a kreszt? a másik meg hogy a a barmok miatt nem 1-2 eset volt már ahol csak azon múlott hogy nem lett belőle baleset mert lereagáltam a balfaszokat gyorsan. Azon meg ki vagyok akadva ha városba 50el megyek és előz a barma, ha a motoros 2 centire paszírozza át magát mellettem, mint ha neki ez kiváltság lenne, ha nem indexelnek a bmws audis barmok, ha a hülye picsa úgy kapta meg a jogsit hogy szopott érte, vagy amikor a suhanc milliomos csemete az apuci autójával vagánykodik... annyi hülye van az utakon hogy megszámolni sem lehetne. Én nem tartozom közéjük... betartom a szabályokat és figyelem hogy ne okozzanak bennem kárt. -
-
Pontosan, amíg a kamerás a dupla záróvnalon előz addig nehogymár a motorosokat szídjuk...
Totti: Te is csak elvakulva szajkózod, hgoy a motorosok így-úgy szerháziak, de kurva fölöslegesen, és kb értelmetlenűl. Ne monnd, hogy te kocsival minden szabály-t 110%-osan betartassz..szóval kuss. -
dehogynem, átjött az, még ha nem is sokat. láthatta volna azért hogy jön a motoros -aki helyében énis mentem volna ha így lehúzódnak nekem, max nem ennyire közel a felezőhöz.
Amúgy a kamerás autó meg dupla záróvonalon előz, szal Taiwan- sztem belefér :D -
Ha jól látom a szembejövő autó előtt lehúzódik valaki, aki mögötte jön kicsit kikerüli, de arra nem számít hogy a hülye motoros két autó közt előz, így elkapja... akárhonnan is nézem a motoros a hibás és az ütközés pillanatában az autó nincs rajt a felezővonalon. -
Ha megnézed a saját sávjában ment szóval nem teljesen ő a hibás szerintem. -
Tipikus motoros jönnek szembe akkor is előz a felezővonalon, azt csodálkozik utána hogy elcsapják... ezektől mind elvenném a jogsit, bár akkor 80%uk eltűnne az utakról. -
-