• desigo
    Kigyulladt és teljesen kiégett egy autóbusz az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán az érdi lehajtónál kora este, a forgalmat leállították, óriási volt a dugó.

"Ezen, a Veszprémből 16.10-kor induló buszon utaztam Budapest helyett Érdig, ahol a kiégés történt. Sajnos, úgy hozzászoktunk, hogy a tömegközlekedési cégek (BKV, Volán stb.) autóbuszai túlságosan büdös égésterméket bocsátanak ki, ami gyakran az utastérben is érződik, hogy először az utasok nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget az akkor még enyhe füstszag észlelésének. Amikor a leghátul ülők már egyáltalán nem bírták, megindultak előbbre, az egyik utas pedig hátulról előre ment és szólt a vezetőnek. Amikor végre már ki lehetett szállni, csípte a szememet a füst, a hőség is ijesztően nőtt bent is, de a busz mellett kívül is, ezért gyalog elindultam másokkal együtt tovább a pálya jobb szélén. Egy személygépkocsi vett fel, és vitt be a fővárosba. Gondolom, nemcsak engem, hanem más utasokat is. Ezért nemcsak 45-en, hanem talán többen is lehettünk a buszon. Pontosan annyian, amennyi az ülőhelyek száma + 3 fő, mert 3 utasnak nem jutott az utolsó székesfehérvári megállótól ülőhely."