37137
  • w77d
    nna szóval a képek:

• w77d
    kuss a végén lebuktatsz XXD
  • milk4
    Szerintem te voltál az.Megint túl sokat ittál,elloptál egy vectrát és úgy akartál munkába menni.
  • w77d
    délután rakok pár képet. Egy A Vectra fék nélkül áttörte az irodaház kerítését és nekiment a falnak pont az én irodám alatt. A csávó részeg volt, a másnaposságon kívül más baja nincs.
  • Sóschips
    Tegnap délután
    Fasza volt bent a városban,örültünk neki nagyon..
  • pajti

• w77d
    azé állt meg, hogy eladja a felvételt XD
  • Ulvar
    Na egy értelmes ruszki aki megállt! CSODA!!!
  • milk4
    Zümm-zümm-zümm-PUFF
  • Blum
    Who the fuck is Ken Block? :DDD
  • Blum
    Idióta
  • öregember
    sün-car felborult
  • pajti

WTF?
  • pajti

• Ulvar
    a barom állatok...de milyen csend volt a levegőben ...
  • pajti
    Ez jól sikerült :D
  • solo
    Erről van még infó?
  • tviktor91
    Németo-ban naponta van 1-2 olyan hír amiben figyelmeztetik az autósokat mert van egy ,,geisterfahrer" az úton.
  • bertino
    na, ugy latom autopalyan forgalommal szembe menes nem csak magyarorszagon divat.
  • öregember
    Felborult és kigyulladt egy lakókocsit vontató személyautó az M7-es autópályán Érd közelében, a Balaton irányába vezető oldalon
    A baleset Érd közelében történt szombaton reggel, az autópálya 20-as kilométerszelvényénél. A lakókocsi leszakadt az autóról és a szalagkorlátnak csapódott. A sérültekért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.
  • Blum
    Hogy lehetnek ennyire HÜLYÉK az emberek?
  • n003
    motoros válogatás
  • öregember
    kamion az árokban
  • öregember
    Meghalt egy sofőr a 6-os főút 33. kilométerénél, Százhalombatta és Ercsi között, miután autójával letért az útról, és fának ütközött szombat reggel. Az utat teljes szélességében lezárták. A baleset helyszínén az érdi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból a bent ülőket, de nem sokkal ezután a sofőr életét vesztette. Nőutasa súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni.
  • Totti5
    Zseniálisak, ez felért egy poén videóval is:)
  • solo
    6:45 nél hogy elnyal a kis ferdeszemű: D Francnak nézi a pinát az út szélén:'DDDD
  • milk4
    Itt Mo.-n se nagyon.Kimész Belgiumba és ott a gyalogosok körülnézés nélkűl mennek át,mert ott az a normális,hogy mindig megáll az autós.Egyszer véletlen anyám nem állt meg a zebránál,civilautós rendőrök mögöttünk,megállítottak és 300euróra(kb 80ezer Ft) akartak megb@szni minket.
  • Tufa
    "Egy kijelőlt átkelőhelyen a GYALOGOSNAK van elsőbbsége"
    itthon legalábbis.
    szlovákiában nem nagyon foglalkoznak a gyalogosokkal pl.
  • N o N a m e
  • spect16
    Tudom, anno az oktatóm a fejembe verte az ilyen eseteket.
  • spect16
    Tiszta helyzetben igen, DE kellő körültekintéssel. A gyalogosnak azért illet volna körbe nézni(+ a bizalom más közlekedőkkel szemben).
  • Bronx South
    Én nyugodt ember vok, ha vki megáll nekem, ha zöld a lámpám, mindig állok még 2-3 másodpercet, lazán körbenézek, azt utána bóklászok tovább. (Az ember társaim ez idő alatt pedig vadul már mennek át az úton.) Egyszer volt egy faszságom, még 4-5 éve, de akkor tényleg siettem. Zebra, piros a lámpa, de vmiért mégis azt hittem hogy zöld, rohanok át, azt épp belerohantam egy közlekedő autóba, de szerencsémre nem ment túl gyorsan. :D Fogalmam sincs ez hogy történhetet, talán az a tudat hogy elkések, vezérelt, de nem lett komolyabb baj. :)
  • tviktor91
    Kresz szerint igen...de a csavokam baszhatja ha legközelebb egy kamionnal talalkozik.Aztan meg majd lehet vizsgalni h ki a hibas ha a kamionos kap fél évet,akit meg elütött az jobb esetben egy tolószéket rosszabb esetben egy koporsót.:DD
    Sosem értettem ezt a ,,de nekem van elsőbbségem" hozzáállást,mert az csak akkor van ha megadják..és gyalogosként én nem ezen agyalnék,sőt még biciklisként sem...Úgyhogy én biztos ami biztos 2x is szétnézek mielőtt átkelnék akármilyen 8 sávos zebra van felfestve az útra..
  • pajti
  • w77d
    a zebránál a gyalogosnak abszolút elsőbbsége van, innentől meg tisztán az autós hibája...
  • pajti
    Az oké hogy az autós a hibás.. de hogy ilyen idióta legyen valaki hogy nem néz körül... szerintem simán megérdemelte.
  • Gabor1990
    Én olyanra is emlékszem kreszből, hogy ha így áll egy autó az úton, csak akkor mehetsz el mellette, ha előtte megálltál és megyőződtél, hogy nem jön semmi, senki.
  • milk4
    Egy kijelőlt átkelőhelyen a GYALOGOSNAK van elsőbbsége.Akkor léphet rá,amikor meggyőződött abban,hogy biztonságosan áttud kelni.A külsősávban lévő autós ezt az elsőbbséget megadta,ezért a gyalogos nyugodtan át haladhatott volna az úton.A belső sávban lévő autós elsőbbségadás kötelezetséget figyelmen kívűl hagyta,ami miatt veszélyeztette illetve balesetet okozott.A KRESZ alapján 100%-ig az autós volt a vétkes.Persze a gyakorlatban a gyalogosnak is figyelmesebben kellett volna átkelnie a zebrán,de a KRESZ őket védi ebben az esetben.
  • bosco05 #15483
    Itt csak az autós volt a hülye, viszont a gyalogos megszokván, hogy sok sofőr egy idióta jobban is figyelhetett volna. Felelősség autós-gyalogos 100-0.
  • spect16
    Arra azért nem vennék mérget, inkább 60-40% az autós javára.
    A gyalogos lelép a zebrára, átmegy és jobbra néz, balra nem pedig 2×2 sáv. A belső hibázott abban, hogy illett volna külső sávban fékező kocsit is néznie. Bár a mai közlekedési viszonyoknál...