37137
-
Kérlek szépen örülök hogy el tudtam küldeni ezzel a fos lassú mobilnettel.
De gondolom te se haltál bele abba hogy beírtad hogy boon.hu
-
Nyugi,igaza van. -
:) -
öregember #15638 na, kijött a primitív suttyó alpári éned
gratulálok -
HOGY LEGYEN MIÉRT SÍRNOD,BASZDMEG! -
öregember #15636 tudnám mi a lófasznak tesznek fel 46 képet amiből a fele felesleges ? 3 kép a felszálló helikopterről..... MINEK ?
-
öregember #15635 és letörne a kezed ha a sok felesleges szöveg(elés) helyett 2 kattintással betennéd a linket ? -
A boon.hu-t ha beírod ott van kép ha meg rákattintasz ott van szöveg. -
öregember #15633 és mi lenne ha linkelnéd ? -
A két kedvencem, női sofőr és Suzuki..
A Csávó szépen vérzik az anyóson.... -
Közben Boon.hu-n megtaláltam;)
-
Most fél 10:45 körül Nyékládházánál a 35.ös út felüljáróján volt egy baleset.
Kamion egy opel astra c sedannal találkozott:S
Ha jól láttam a sedan oldalról ment bele.
Valakinek valami infó? -
Mert pl. egy volvo megállította volna a vonatot vagy mi? -
mákosak, hogy egyáltalán túlélték abban a vacak autóban. -
pfff..
-
öregember #15626 [URL=http://www.langlovagok.hu/kepek/6508_motorvonat-tepte-szet-egy-suzuki-elejet-tapolca-kozeleben]"...a tilos jelzés ellenére..."[/URL] -
öregember #15625 Frontálisan ütközött két száguldó személygépkocsi szerda reggel Moszkva legszélesebb főútvonalán; a balesetben négy ember halt meg, köztük Nyikita Jemsanov ismert filmszínész, további négyen súlyos sérüléseket szenvedtek.
Az eset az orosz főváros belső körútján, a Szadovoje gyűrűn történt, egy kétszer hatsávos szakaszon, ahol a kora reggeli órákban az autósok egy része rendre száz kilométeres tempóban hajt.
Ezért a kihágásért azonban Moszkvában nem büntetnek, mert olyan csekély a bírság, hogy a rendőröknek nem érdemes vele vesződniük. Egyes lapok szerint arról van szó, hogy mindenki a helyszínen kifizeti a csekély bírságot, és a rendőröknek esélyük sincs arra, hogy a vezető a máskor szokásos vesztegetéssel próbáljon szabadulni.
Az Interfax hírügynökség úgy értesült, hogy a balesetet okozó Mercedes rendszámtábláit azonnal eltávolították, ugyanis olyan rendszámot viselt, amilyen a főhatóságok, illetve magas beosztású hivatalnokok autóin van. A közlekedésrendészet szerint viszont a Mercedes eleve rendszám nélkül vett részt a forgalomban.
Az utóbbi időben több, nagy felháborodást kiváltó baleset is történt az orosz fővárosban úgy, hogy a különleges rendszámú, sietős autók dugóba kerülve a szembejövő oldalon hajtottak tovább. Ezúttal a rendőrség szerint nem ez történt, hanem a vezető elveszítette uralmát a kocsi felett.
A keddi baleset okainak tisztázását nehezítheti, hogy - mint az egy hasonló ügy kapcsán kiderült - a hatalmas költségekkel felszerelt moszkvai térfigyelő kamerák jelentős része helyén csak üres dobozok vannak, a létező kamerák egy része pedig nem működik. -
azt hittem, hogy minimum leszakadt a feje vagy valami hasonló. -
ehhhh... -
Sóschips #15622 Ült -
Hát ha nem nyomná neki tovább akkor elhúzhatná a másik és nem szakad ki semmi szerintem. -
n003 #15620 hehe
hmm .. miért annak mutogat akinek szétesik a kocsija? -
azt írja a videó leírásában, hogy 1 áldozat van... -
hm 720px-ben látni ott egy embert de lehet a sofőr vágódott át a jobb oldalra. Eléggé felnyitotta a kocsit -
:DDDDDDDDD -
Ha meg inglisre fordítod akkor:
""This incident occurred when I was returning from a trip from Stavropol home in Rostov-on Don. I'm with bulging eyes, that is already prisypaya, flying at all sites where some 120-130 km / h on the highway to the nearest parking lot. About a mile Safe from the village (some moron call it?) Stavropol region I with a few not unrolled on the way the girl Lena, 19 years old. She said she hanged her husband, my mother died, and she was left with the Pope and the five-month-old child. And this "Chicken" has decided to commit suicide, but for one thing, I think so, and someone put in jail, that was fun. And here's how it was. Writing is cut, there are many more mate ..." -
google fordító:
"Üsző nem lehet élni, és vadászni rá, és még mindig kiabált, valószínűleg ezt követően beszélgetés durva vénák kiderült, a bolygó szállító és ugrott 11. emeleti, hogy a huzal kerítés kalyuchuyu csapok éles, mint lándzsák ............... ........."
:SS -
Én értek.Bár egy szót nem értettem meg,de végülis csak annyit mondott,hogy: Na mivan,elmentek otthonról,vagy mi?
-
Valami olyasmit hogy meg akarsz halni vagy mi? -
Valaki aki ért oroszul...kíváncsi lennék mit kérdezett a faszi. -
Az nem rossz :D -
Aztakúrvabasszátokmeghejj
-
n003 #15609 hát nem adta ki :( .. 8 baromi hosszú lábon áll egy tetőkeret -
Ha ült valaki az anyósülésen az tuti. -
n003 #15607 2. ha mondeo nem tartja fel akkor telibekapják a kamiont :O -
Az utolsó sanszos hogy meghalt nem?:S -
-
Ja elfelejtettem mondani...
Vasárnap jöttem haza fele erdei úton nővéremmel és sógorommal (Regéc után Óhuta felé tartva, aki ismeri a Zempléni utakat az ismeri a helyzetet).
és az erdő kellős közepén motorosok lassítatta minket, és közelebb értünk láttunk ütközött az egyikük egy autóssal...
Kipattantunk sógorral megkérdezni hogy jól van e srác de mondták hogy dolgoznak rajta...mentő rendőr még ott nem volt tehát friss volt a dolog. Info nincs neten róla. -
Biztosan 60-nal ment a motoros is...
azt írják, hogy az utolsó 10-20 méteren fékezett...ha 100-zal megy akkor is, le tud annyira lassulni, hogy elkerülje az ütközést, vagy legalábbis nem ekkora lenne a becsapódás ereje...
szóval, ezt az idióta donort sem tudom sajnálni... -