37137
-
annyira elhúzta a feltöltő a videót, hogy vártam esetleg még valaki becsapódik e
-
n003 #17173 ??? -
Az gyönyörű bukfenc volt
-
-
bazki, rendesen belefekudt a kesbe.
mondjuk maganak koszonheti. -
a rend őrei segítenek :D -
-
st3ve #17167 Kapcsoljátok be erre a videora a hoesést :D -
st3ve #17166 Ilyet sem láttatok még :D
-
18+ Lovak közé hajtott. Szörnyethalt. -
ilyenkor ruszki módra kiszállás, kirángatni a kocsiból vagy valami. ok nélkül mi a faszt mutogat... -
Blum #17163 Pár órával ezelőtt vezetek szépen haza és átmentem egy csomóponton. Jobb oldalamról a gyorsítósávból úgy jött ki elém egy Taxis egy Opel Zafirával,hogy majdnem felborult,én fékeztem veszettül az meg még mutogatott is. Következő lámpánál utolértem,beálltam mellé,lehúztam az ablakot,aztán kérdeztem,hogy nagyon sietsz b*zdmeg? És még nekiállt ott nekem pattogni,meg mutogatni meg én fogjam be a pofámat. Fúú,de felhúzott...
Mikor zöldre váltott a lámpa kicsit odatapostam neki,aztán centik híjján ráhúztam a kormányt és otthagytam. Faszkalap meg két kerékkel felment a padkára.
Rohadjon meg az ilyen. Nem jellemző rám az agresszió pláne nem vezetés közben,de ez a tirpák nagyon felhúzott. -
Nem kellene ezeket a Lambokat visszahívni vagy valami? Vagy bejön a cégnek hogy mindegyik elég egy idő múlva? :D -
Héeder #17160 Biztos azért nyertek, mert jó volt hátul a gumi hőmérséklete
-
Versenyt nyert a lángoló Lamborghini
-
brutálisak ahogy kinéz
-
mostanában sok Gallardo lángra csap.... -
öregember #17156 link -
hát azt a vaskorlátocskát tízzel is kiviszi egy suzuki is :D -
Prágában kigyulladt egy Gallardo
-
Műanyag lesz az... -
Blum #17150 Gondolom a lökhárító nem fémből van. Vagy de?
-
Felső vette hátulja papírból van? -
Blum #17148 Neeee.... 
-
:D az utolsóhoz még van egy atlantai verzió
megmondom frankón, én az usaban lennék rendőr szívesen, az ehhez hasonló "autókázások" nagy élmények lennének nekem ;)
-
rég óta megy már amerikában egy sorozat, az a címe hogy Cops, most augusztusban kezdték el a season 24 -et, lényegében real life bemutatja az amerikai rendőrség munkáját szerte az usa államaiban, semmi sincs megjátszva minden éles.
én is mostanában találtam rá a youtubeon, gondoltam elkezdem nézni a season 23 -at, eddig a lejárt jogosítványtól kezdve a családon belüli erőszakon át az üldözésekig, kommandós akciókig volt sokminden, és sok esetben tényleg durva az eljárás a gyanúsítottak ellen, de azt kell mondjam hogy a rendőrök munkájukat végzik, és jól végzik.
persze vannak a youtubeon videók mikor egy csapat rendör elkezdi rugdosni a földönfekvő gyanúsítottat, ilyet eddig a sorozatban még nem láttam, de az szerintem ritka túlkapás, és szerintem is túlzás, de viszont amit eddig leszűrtem az az, hogy amerikában az alapelv, hogy akivel szemben rendőri intézkedés folyik az egy veszélyforrás. tehát bármikor előránthat eldugott fegyvert, vagy bármit amivel a rendőrök vagy mások testi épségét veszélyeztetheti, tehát az erőszakosság alkalmazása inkább a kiszámíthatatlanabb viselkedésű emberekkel szemben érvényesül, vagy pedig ha a gyanúsított menekülni akar, menekülni meg hát ugye senki nem menekül ok nélkül :D -
"Szakértői becslések szerint ez azt jelenti, hogy a kötelező biztosítás díja akár a négyszeresére is emelkedhet"

....
-
nincs. különvilág.
-
n003 #17142 tuti új szülinapot fognak ünnepelni..
ügyeske
alsógatyóban .. gondolom a 100 az kb a végsebessége lehet egy tahoe-nak?! amúgy amiknál nincs olyan hogy jobbratarts? -
Baleseti adó drágítja a biztosítást
semmi extra,kormányunk n+1-ik adója -
Kigyulladt egy atomtengeralattjáró egy észak-oroszországi hajógyárban -
na majd 3kval nőtt a kötelezőm negyedévente a baleseti adó miatt
ez amúgy mit takar???valaki vázolja már fel nekem ez kimaradt:D:D -
DIESEL DOG #17138 Hát igen... túl lassan közlekedni épp olyan veszélyes mint túl gyorsan... illendő volna megtalálni az aranyközéputat... -
Nem igazán a sebbeség határral van a bajom. Mert ugye az autópályákon minimum 70 az előírt. Tehát ha 100 al megy nem sért szabályt.. De ugye a 3 sávot úgy kell használni, hogy ha Jobb szélső sávban nincs senki, akkor abban kell haladni hiszen a jobbra tartási kötelezettség él.. Ha ebben a sávban van egy előzendő jármű, akkor megyünk a középsőbe előzni, ha megelőztük vissza térünk.. Ha az éppen elöző autónál érkezik egy gyorsabb mehet a 3 dik sávba, megelőzte neki is vissza kell menni 2-t a jobb szélsőbe, és így tovább..
Tehát ha van egy porsche cayane-ünk akkor sem mehetünk 200 al a bal szélső sávban Balatontól Pestig.. Illetve ha van egy Suzuki Ignisunk azzal sem mehetünk 100 al középen Székesfehérvártól Pestig.. Mindenkire érvényes, és kötelező a jobbra tartási kötelezettség.. Tehát ha jobb szélül nincs senki le kell menni, és nem kurva anyázni, ha megérkezek és levillogom a gecibe:::DD -
n003 #17136 nem csak nálunk -
Igen!Ezt kellene csinálni az összes m7-esen a középső sávban megyek 100-al (középső sáv bérletet vásárlókkal) típusú emberkével...
Illetve kamerát a pálya fölé, és 50000ft/ jobbra tartási kötelezettségre szarok::D -
DIESEL DOG #17134 Azt hiszem én sem tudnám jobban megfogalmazni... egyetértek....
-
amerikában olyan szinteket ért már el a bűnözés, hogy a magyar finomkodással ott nem érnének el semmit, ezért kell az agresszió, és a folyamatosan fejlesztett és újabbnál újabb eszközökkel ellátott rendőrség, sűrűn rendőrállamnak is nevezik ami ott megy, és sajnos sok a túlkapás is. a bűnözők nagy százaléka meg hát egyértelmű hogy fekete, az viszont érdekes hogy a behurcolt rabszolgák leszármazottai szóval nem lehet őket bevándorlóknak nevezni, európában is alakul az amerikai helyzet, viszont itt a bevándorlók által, mindenesetre magyarország szerintem európában is egyedülálló... nem kicsi a bűnözés, a cigányok azt csinálnak amit akarnak, 20-30 amerikai kollégával a bolyban szerintem 1 hét alatt rend lenne az országban... -
Lehet itthon is így kéne egy-két patkánnyal. De itthon csak a finomkodás megy,mert fél a rendőr,hogy meghurcolják,ha olyat tesz... -
ez nem baleset, poénnak beszúrom ha nem vagytok ellene :D